קליפ חדש לBetter

GnarledCynic

New member
מקסים!

מה שמפריע לי הוא כמה לא-טבעית היא נראית. זה רק מכער אותה. השיער נפלא: הם היו צריכים משהו בולט וחוץ מזה הוא מאוד NY-ish. הקליפ מאוד מתאים לשיר. קטעים מקסימים במיוחד הם הבחורות שהולכות בשורה וכשהן מאזינות לתקליט, משחקות עם מסכות ומטריות והקטע בסוף עם הlittle drummer boy.. אהה, איזה יופי <: כל הקטע של לדלג בשדה הוא מאוד רג'ינה. בייחוד הסוף. איזו מותק. אין ספק שהלא-רג'יניות גם מורגשת, אבל what can ya do.

Iron Flower

New member
כן יש לה עיניים כחולות ואפילו

שיר שהיא אומרת את זה Silly Eye Color Generalizations

GnarledCynic

New member
ברור שיש לה עינים כחולות!

כמו שאמר/ה פרח ברזל, היא אפילו שרה על זה: But those with blue I shouldn't trust Cause I myself have blue' You fall for them so easy You think you see right through You take a leap, thinking the water is deep When suddenly it's just grey rain Then puddles at your feet, they turn to dirty ice But somehow they'll melt back to clean blue water once again Confusing Blue eyes, they change like the weather Blue sea, blue sky, blue pain I wouldn't trust my own blue-eyed reflection As far as I could throw that mirror Bum ba bum bum

Applebite

New member
כשהיא שרה את השיר הזה בהופעה

הרגשתי כאילו אנחנו במופע סטנד אפ ממש טוב, זה פשוט שיר מבדר והיא שרה אותו בצורה עוד יותר מצחיקה, כאילו היא מתכוונת לכל מה שהיא שרה וזה כזה חמוד

Applebite

New member
סוף סוף!! חיכיתי לקליפ הזה!!

במיוחד בגלל שהיא כתבה שהיא הקליטה את השיר בסגנון שהוא יותר "שלה", ובאמת זה אחד השירים הכי פחות אהובים עליי שלה, אז קיוויתי שזה יהיה שונה ובאמת יותר דומה לסגנון הישן יותר שלה, היא עם הפסנתר, אבל זה לא כזה שונה
בכל מקרה קליפ חמוד ולי דווקא השיער לא הפריע במיוחד. האמת, היה לי יותר חשוב לשמוע את הגרסה המחודשת שטיפה אכזבה אותי...

FooK MI

New member
היא פשוט העיפה את הגיטרה בגרסה הזו,

וזה הדבר היחיד שגרם לשיר הזה להתבלט ב-BTH.

Applebite

New member
להתבלט בגריעותו? (נו, שם עצם מהתואר "גרוע")

זה השיר שאני הכי פחות אוהבת בכל האלבום הזה חוץ מ-that time...

FooK MI

New member
הוא דווקא ממש נחמד ../images/Emo10.gif כמאמר שלומי,

איף איי קיס יו אין דה פות

הממ .. לספק לכם נושאי שיחה?

לא,כי זה ממש נראה כאילו נגמרו לכם כאלה: D ונחמד לראות שכל פורום טורי השתקע פה ...חחחח

למעלה