קליפ חדש לקרנבריז!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקרנבריז!

הלהקה האירית המצליחה, שבשנים 93'-01' זכתה להצלחה גדולה ברחבי העולם (וגם, תאמינו או לא, בארצות הברית), התפרקה אמנם בה-2002 אך בעוד חודש בדיוק תשחרר את אלבומה החדש מזה למעלה מעשור - Roses. הסינגל החדש של הלהקה, Tomorrow, קיבל קליפ חדש שב-vevo לא ניתן לצפות בו בגלל שאנחנו לא חיים בארה"ב אז פאק יו קרנבריז - אתם מפספסים כמה צפיות ובמקום זה אנחנו נצפה בגרסה מצוינת במקום אחר! חה! מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? חושבים שהלהקה תצליח לשחזר את ההצלחה ההיסטרית שלה?

Little McMickey

New member
מה הם קשורים לעולם עכשיו??

אני שונאת כאלה להקות... יענו לא שונאת אבל זה אפעם לא ישמע כמו שהם היו.. בדיוק כמו שבלינק 182, כמה שאני אוהבת אותם.. עכשיו כשהם חזרו אני ממש לא כי זה פשוט לא אותו הדבר... ולא אהבתי את השיר... ואני ממש לא חושבת שהם יצליחו..

ערן1987

New member
עוד לא שמעתי את השיר החדש

אבל מה, זה עד כדי כך שונה? אני מתקשה להאמין שהם ישנו את הסגנון המוסיקלי שלהם עד כדי כך

ערן1987

New member
התגעגעתי!

יש לי את האוסף שלהם כבר 5-6 שנים בערך והוא מעולה, כל שיר בו פצצה וכולל כמה קלאסיקות אמיתיות וכיפיות. אולי מתישהו גם אקנה את אחד מאלבומי האולפן שלהם. זה שיר מאוד טיפוסי של הלהקה, יש בו את הצליל הקבוע שלהם וגם אם הוא לא מהשיאים המוסיקליים שלהם זה עדיין אחלה שיר. קליפ נחמד וזורם טוב, לא משהו מעבר לכך.

למעלה