קליפ חדש לקייטי פרי!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקייטי פרי!

הסינגל הקודם של קייטי פרי, Unconditionally, אמנם לא היה להיט ענקי אבל כן זכה להצלחה מכובדת - וזה בכל זאת לא מנע מפרי להתבאס כי היא שיחררה את השיר Dark Horse (בו מתארח הראפר ג'וסי ג'יי) שכן הפך ללהיט ענקי לאחר שכבש את פסגת המצעד האמריקאי (השיר התשיעי שלה שעושה זאת!) וכבר מכר שם מעל ל-2 מיליון עותקים. השיר, כמובן, לקוח מאלבומה האחרון והמצליח Prism.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם ההצלחה של השיר מוצדקת?

LiRs Lullaby

New member
שיר טוב

אני אהבתי את האווירתיות שההפקה נותנת לו. למרות שהקליפים שלה סובלים מקיטש יתר, משל היו סימן ההיכר שלה. כאילו, הגוון הכחול החולה הזה אמור להיות מתאים?
לי יש יותר יפה

ערן1987

New member
השיר באמת טוב

הפזמון ממכר מאוד וההפקה טובה - אבל הקליפ מרגיש לי דבילי לגמרי. אז יש לו אחלה תפאורה, איפור, עיצוב אומנותי וכו' - אבל הוא מרגיש לי טיפשי לחלוטין.. הוא מנסה להיות רציני ומצחיק בבת אחת וזה לא משהו שמצליח לעבוד וחבל

Drunk in Love

New member
ויזואלית מתתי על זה.

מבחינה רעיונית הוויזואליות הייתה אדירה וגם המימוש של הרעיון עצמו. אני מניח שככה זה כשיש לך וואחד תקציב.
הקליפ בעייתי מבחינת העריכה, אין ספק. המעברים מהירים ולא ברורים מדי ואני מאמין שהם היו יכולים לעשות עבודה טובה יותר עם החומרים.
אהבתי מאוד את זה שהקליפ מודע לעצמו, אבל לא מבחינה עלילתית, אלא דווקא מהבחינה שהם לא ניסו יותר מדי להסתיר את זה שמדובר בבדייה בסך הכל.

בסך הכל אחד הקליפים הטובים שלה בעיני ושיר שהוא לחלוטין בטופ 5 שלה.

למעלה