קליפ חדש לקייטי פרי!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקייטי פרי!

אחרי ההצלחה הגדולה של אלבומה הקודם Teenage Dream (ובעיקר של כל הסינגלים שיצאו ממנו) תשחרר קייטי פרי את אלבומה השלישי Prism ב-22/10 כשהסינגל הראשון ממנו, Roar, כבר הספיק להפוך ללהיט גדול מאוד שמקבל עכשיו קליפ משלו.

מה אתם חושבים על השיר? ועל הקליפ? האם יש לכם ציפיות לקראת הקאמבק הזה של קייטי?

(ותודה ל-DCOW123 שכבר פירסם את הקליפ!
)

אבישי ר

New member
קליפ ממש יפה ומושקע ויזואלית.

אבל עדיין, אני לא מבין איך הוא בדיוק מתקשר לשיר עצמו. גם הבעות הפנים הפתטיות והמוגזמות שלה - בשביל מה? זה לא מצחיק בשום צורה.
היא באמת ממש סקסית פה.

DAN1EL

New member
*מגיב גם פה*

הקליפ נראה מדהים (תראו באיכות hd!), צבעוני וכייפי, וגם היא!

הטיגריס

הפיל

DAN1EL

New member
אם לא הגבתי על השיר כאן או בעבר

כנראה שיש סיבה טובה לכך

אני חושב שקייטי פרי לא צריכה להיות זמרת.
אני לא חושב שהיא מיותרת לחלוטין בעולם, אני חושב שהיא יכולה להיות שחקנית חביבה מאוד בסיטקומים או בקומדיות קלילות (אולי אפילו להפתיע בתפקידים רציניים) כי יש לה אישיות קומיקסית, צבעונית וכייפית, והיא מכניסה לא פעם הרבה עניין וצבע לשטיחים האדומים.

יש לה אישיות, רואים את זה בעיניים שלה כבר מרגע הפריצה שלה.
פשוט מוזיקת פופ (או מוזיקה בכלל) זה לא התחום שלה. היא גרועה בזה.

בעולם מושלם, שבו אם אין לך כישרון אתה לא מצליח ואף אחד לא מעריץ אותך, היא הייתה מתרחקת ממוזיקה כמו מאש ופונה לתחומים אחרים.

אבל אני מזכיר לכם שאנחנו חיים בעולם שבו קים קארדשיאן מרוויחה מיליונים מזה שפעם, קלטת סקס שלה דלפה לאינטרנט וערוץ E החליט לתת לה תוכנית ריאליטי. לפני זה היא הייתה עוד נערת זוהר נטולת כישרון שבמקרה היא גם יורשת מיליונים (בתו של עו"ד מצליח, שייצג את או.ג'יי סימפסון), ועוד BFF של פריס הילטון, וזהו. כיום היא אימפריה מהלכת.

או במילים אחרות:
זה לא עולם מושלם.
וקייטי פרי תמשיך לעשות בו מוזיקה מזעזעת ומחרבת אוזניים.

DCOW123

New member
והקוף לא
?

חולה על הקוף הזה!!! מזכיר לי את אייס ונטורה 2
!!!!

DCOW123

New member
כמו שהגבתי מקודם,

קליפ ילדותי ובלה בלה... נכון. אבל הוא פשוט יפה.
שנים לא ראיתי קליפ כזה חמוד ומצולם יפה.
ומושקע ויזואלית בטירוף.

והציצים שלה הרעידו לי את אמות הסיפים, מאחר הבולבול גאה... אבל עדיין, כ"כ סקסית!

Music Man XD

New member
מגניב וכיפי על הנייר,

אבל התוצאה הסופית היא קליפ די דבילי שנראה כמו פרסומת לשמפו הוואי. יש לה קליפים משעשעים טובים יותר מזה.

2Dirrty4U

New member
פרסומת לשמפו הוואי

גם אני חשבתי על זה בקטע שהיא התקלחה

עדידי15

New member
שמעו היא פשוט מהממת בקליפ הזה

הקליפ עצמו ממש יפה, אבל קצת ילדותי. וההבעות פנים שלה מוגזמות

מה רע בילדותי? ילדותי זה חמוד, חוץ מזה

כולנו קצת ילדים באיזשהו מקום, מזכיר לי את ספר הג'ונגל בקטע חיובי.

בינינו, אנחנו לא צריכים עוד קליפ "מבוגר", של מינימום בגדים וחוסר מודעות עצמית.

ערן1987

New member
מ-א-ו-ד אהבתי את הקליפ!

הוא מבוצע בצורה מצוינת שמעבירה לדעתי טוב מאוד את העוצמתיות של קייטי אחרי הגירושים שלה, גם אם לפעמים זה דרך רעיון נדוש כזה או אחר.

בכלל, אני מאוד אוהב את השיר הזה. מקורי או לא, הוא מדבק רצח והיא מבצעת אותו הכי טוב שהיא יכולה (וממה שאני זוכר היא לא זמרת כ"כ טובה כשזה נוגע ללייב).

וזה רק אני או שעבר עליה איזשהו שינוי בפנים שלה לאחרונה? אולי בוטוקס, אולי איפור אחר, אולי עיצוב גבות שונה (אני לא צוחק אבל שמתי לב שהן נראות אחרת חח).. אני בכל מקרה אוהב את השינוי הזה!

למעלה