קליפ חדש לסאבלימינל!!!!

• פותח הנושא Vick
  • פורסם בתאריך

Vick

New member
קליפ חדש לסאבלימינל!!!!

ממש ליפני דקה אחותי pink ducky הרימה אלי טלפון והודיעה נמרצות:"ערוץ מקומי! מהר!" וניתקה. כמובן שמיד רצתי לטלויזיה והיה את הקליפ של סאב לשיר "חי מיום ליום" את השיר אהבתי אבל בקליפ יש מקום לשיפור לדעתי... אבל מה, זו רק ההתחלה ואני שומרת להם כבוד! אני מאמינה שיש למה לצפות! love you all!!!
VICK

על איזה קליפ את מדברת?

שרואים אותם עושים ראפ ליד גרפיטי כזה????? היה כתוב למטה שזה מתוך התוכנית תוצרת הארץ?? כי מתי שהם היו שם עשו להם קליפ כזה זול

Vick

New member
לא, הם נמצאים במסדרון שחור כזה...

ועוברים שם אנשים,והם דוחפים אותם וכאלה...

TeeAnTee

New member
כן ראיתי

לצערי פתחתי את הערוץ ממש בסוף, אולי בקרוב (אם נקבל אישור כמובן) ניתן את הקליפ הזה להורדה בצ´אט #היפ. ביינתים מי שרוצה יש לנו להורדה את הקליפ + ראיון של בויאקה מגיא פינס.

LIL` D

New member
הקליפ הוא מתוך המצעד של "ביפ"...

אני ראיתי אותו בערוץ 33 בלילה (לפעמים יש שם אחלה קליפים). ורואים שם גם את מומי.

da^Lord

New member
גם אני ראיתי היום

איפה המסדרון הזה? חבל שלא היתה התאמה בין הסאונד לתמונה.
אבל בטח זה רק אצלי.

BIGO-G

New member
ערוץ דיי חביב עם "גוויץ´" לפחות עד

שג´ודי (אולי תעזוב אותנו בשקט כבר?) ניר מוזס שלום תסגור אותו במסגרת "אל סם"(וזה שהיא היו"רית זאת ההוכחה הטובה ביותר לכך שצריך לעשות לגיטמציה ולא להאמין לחצי מילה שהאגודה הזאת אומרת) ובגלל השפה הנמוכה שלעיתים המנחים משתמשים בה שורש ז.י.ן וזהו.... ביגו שלא אוהב ליכודניקים ובמיוחד ליכודניקיות פרחות.

hermoni

New member
יש לי שאלה לרוסי...

איך נהיה כזה דבר שבכל דיון ועל כל הודעה יש תגובה אחת של לפחות? :)

BoR|S

New member
תראה אחי...

זה מפריע לך? אם כן אז תארגן הצבעה אם אני רצוי בפורום או לא, אם הרוב יצביע שלא אז אני אפרוש מהפורום. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

hermoni

New member
זה שאתה מדבר הרבה לא מפריע לי

זה שחצי מההודעות שלך לא קשורות מפריע לי דבר לעניין אחי סתם אני צריך לקרוא חצי הודעות שאתה עושה שלא קשורות לנושא פה מוזיקה שחורה

BoR|S

New member
אחי תראה...

אומנם זה פורום מוזיקה שחורה והכל אבל אם היינו מדברים רק על מוזיקה שחורה פה אז היה ממש יבש כאן, צריך לצאת מפעם לפעם מהמסגרת, טוב אני מודה שאני כותב מלא דברים וגם יש בין ההודעות שלי כאלה שלא קשורות אבל רובן דווקא כן קשורות. נ.ב. ההודעה שלך גילתה לי באג חשוב בפורום, אם אתה לא מוריד את ההדגשה של הטקסט בסוף ההודעה אזי גם התפריט של מה לעשות עם ההודעה נהייה מודגש. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

hermoni

New member
בדיוק ההיפך בחור

מה משעמם? פורום טהור של היפ הופ זה מה שאנחנו רוצים אם משעמם אז צא מהפורום ולך שוטט בדברים אחרים

BoR|S

New member
הפורום אמור להיות...

מקום מפגש וירטואלי לקהילה שלנו, כמו בכל קהילה חוץ מדיבורים על הנושא של הקהילה יש גם צחוקים ושאר ירקות אז אם ידברו רק על הנושא זה לא יהיה אותו דבר. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

בעיקרון אתה צודק אבל....

בוריס באמת אתה מגזים , כבר עברת את בכמות ההודעות שלך את המנהלת של הפורום שכותבת הרבה יותר זמן ממך (לי אישית אין מושג איך הצלחת) חלק גדול מההודעות שלך לא מוסיפות כלום לדיון אלא סתם הודעות טראש ולמה אני מתכוון בהדעות טראש? -הודעות שלא קשורות בשום אופן למוזיקה שחורה -הודעות ל"ת שניתן לראות הרבה אצלך כאילו אמנם יש להן תוכן אבל זה רק בשביל לפרסם את האתר שלך כי התוכן עצמו בד"כ כולל גג שורה. -הודעות המיועדות למישהו מסויים , חזרה על דברים של אנשים אחרים. בוריס הפורום הוא לא בשביל להתחיל לשרשר ולעשות שיחה של צ´אט , הוא בשביל החלפת מידע ואנשים כמוני שלא נכנסים אליו באופן לא תכוף צריכים למצוא את מה שמעניין אותנו בין המוני הודעות וההודעה הזאת לא מיועדת לך אלא לכל כותבי הודעות הטראש בפורום. שום דבר לא נאמר מכוונה רעה אלא כוונה לעזור ולייעל את הפורום אתה יודע שאני בריא עליך גב... lex@ - האלכס עם החישגוז

למעלה