קליפ חדש למריה קארי:

קליפ חדש למריה קארי:

boy i need you מתוך אלבומה החדש charmbracelet שיר פצצה וקליפ נהדר! -להורדה בקאזה-

smgfan

New member
היא נראית טוב! יש לי שאלה לגביה...

היא עשתה ניתוח להגדלת חזה? או איזשהו ניתוח פלסטי?

M ShadY

New member
יש לה סיליקון

ואל תאמין שהיא נראית טוב, הכל בגלל 33 ק"ג של מייק אפ.

Shir Life

New member
נכון.....

בגלל זה כל מי שראה אותה במציאות אומר שהיא פי אלף יפה מבתמונות... M ShadY צודקת!!! היא ראתה את מראיה כל כךךךךךך הרבה פעמים במציאות, תקשיב לה!

M ShadY

New member
וואי איזה תמימה

את חושבת שמריה הנסיכה המושלמת שנראית הכי כוסית בעולם? יש לי חדשות בשבילך- היא לא! ומי שחושב שבריטני וג'ניפר כוסיות אני אביא לכם תמונה "מהממת" של שתיהן. ואגב- כולם יודעים שלמריה יש סיליקון כי בשנות ה90 היה לה חזה ממוצע, ועכשיו יש לה גדול יותר.

i love gina

New member
שים התמונות המהממות!!! אני מת

על התמונות שתופסים אותם בפוזה גרועה...

M ShadY

New member
יש לתפוז בעיות...

בתצוגה מקדימה זה הראה לי שהקישור עובד הנה ג'ניפר

M ShadY

New member
כוס סעמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה ג'ניפר (שזה יעבוד כבר!)

i love gina

New member
א. סליחה על הטעות מין הקטנה...

ב. תמונות גדולות!!!! גורם לך לחשוב על נפלאות המייק-אפ, אה? ג'ניפר, בלי איפור פשוט נראית זוועה!!! ממש מכוערת... וכריסטינה, היא נראית קצת כמו פסל, לא חושבת?

smgfan

New member
סליחה, אבל לכל אחד או אחת אפשר

למצוא תמונות לא כ"כ מחמיאות. אבל זה לא אומר שהם מכוערים במציאות. ואני בטוחה שגם לכם וגם לי יש תמונות שיוצאות ממש "מכוערות"... אז גם בריטני, ג'ניפר או כריסטינה לא שונות מאיתנו- הן גם בני אדם והן לא מושלמות. העובדה שמצאו תמונה אחת שבה הן נראות קטסטרופה- לא אומרת שהן כ"כ מכוערות גם במציאות- זה תלוי בהרבה דברים (זוית הצילום, הבעת הפנים של הבן אדם, איך שהוא\היא בכלל נראים באותו היום או הרגע- לכל אחד יש ימים שבהם הוא מרגיש זוועה...) אני לא מעריצה שלהן, אבל נראה לי שזה לא בוגר לקרוא להן מכוערות רק בגלל איזו תמונה שמצאתן שבה הן לא יצאו טוב. וווואוו, איזה היסחפות, הא?

M ShadY

New member
יש טעות בדברייך

כשמישהי יפה, היא תמיד תהיה יפה. גם אם היא תוציא לשון, גם אם היא צוחקת והפה שלה יוצא ממש מוזר וגם אם האיכות של התמונה גרועה. אם אולי נכנסת לאתר של כוכבים בלי איפור, וראית את קמרון דיאז, זאת דוגמא טובה. לסיכום: בריטני, ג'ניפר וכרסטינה נרראות לא כמו שהן בד"כ נראות, וזה בגלל כמה קילוגרמים טובים של מייק אפ.

smgfan

New member
שטויות להתווכח על זה, אבל לדעתי

אולי אם מישהי יפה היא תמיד תהיה יפה במציאות כשאת מולה וכשאת רואה אותה בעינים שלך. אבל בתמונות- לא כל הזמן יוצאים יפה...

Shir Life

New member
שמעת אותי אומרת שאין לה סיליקון?

וכן, אני חושבת שהיא מהממת! דוגמא קטנה, וכמובן שיש עוד המון!

למעלה