קליפ חדש למיילי סיירוס!

ערן1987

New member
אאוץ'

siv30

New member
זו דוגמא מתונה

בעקבות ההודעות שלה על פרנויה ועל ליאם המסוורת' היא קיבלה כאלה תגובות נאצה שבכל קונסטלציה אחרת וכל הורה אחר היה מרגש צורך עז להגן על הילד שלו מפני דברים כאלה. אין דברים כאלה, אין.

למעט מילי סיירוס.

siv30

New member
סתם עידכון מטומטם כשהם יצאו

מהקרנת הבכורה של פרנויה ושהוא חמוד או משו בסגנון הזה.

אתה לא מבין בכלל מה עשו לה בתגובות. גם בנות! כאילו מה קורה כאן? עעעעעעעה סמקתי והזעתי חליפות - למרות שאני די כהת עור ואי אפשר לראות את ההסמקה, בהן צדקי הסמקתי בצבע בורדו עמוק.

בכלל אני בדעה שצריך לסגור פרופילים כאלה שבהם יש כאלה התבטאויות לגלישה של ילדים מתחת לגיל 40. גם הלב החלש שלי לא עמד בזה.

ערן1987

New member
לפעמים אנשים מגזימים

זה כמו שבנות אנונימיות יוצאות עם אנשים מפורסמים (למשל חברי להקות בנים) מקבלות איומים (רציניים יותר ופחות), אז בגלל שגם ככה לא הכי מתים עליה כרגע באמריקה אז כנראה שזה רק הוסיף. קיצור, מגוחך.

siv30

New member
יאפ הם לא סובלים אותה

ובצדק.
צ'אקי זו לא דמות חינוכית להזדהות איתה.

ערן1987

New member
אחלה שוט פתיחה

הייתי שמח אם הוא היה ממשיך ככה, לכיוון דרמטי יותר ולא לכיוון שהיא הלכה אליו בסופו של דבר.

כל העירום הזה, והעובדה שלגמרי רואים לה את הפטמות (והייתי בלי המשקפיים שלי!), מיותר לגמרי. סבבה, את מנסה להיראות בוגרת בפני הקהל הרחב וזה רלוונטי לחלוטין ואני מבין אותך - אבל למה העירום תורם בשיר הזה? את מנסה להיראות "חשופה"? את לא חשופה, את סתם מחצינה את המיניות שלך ללא סיבה אמיתית.

אחד הקליפים הכי מפוספסים שראיתי בשנים האחרונות, לא פחות.

siv30

New member
כן הגעתי משם

ומסתבר שיש כאן פורום חי ותוסס LOL

siv30

New member
כאלה כמו מה?

תן דוגמא לשאלה, אני צריכה אתגרים LOL

siv30

New member
פפפפפ

מאיפוא להתחיל?

41
מרכז
אקלקטי אבל עם העדפות למוזיקה קלאסית, שנות ה 60 ולהקות כמו קיור, הורוו verve, יו2 זמרים כמו לאונרד כהן, דיוויד בואי בתקופת זיגי שלו, איימי ווינהאוס וכאלה

בעיקר לא מזרחית. זה גורם לי חררה קשה. מצטערת ללא כוונה לפגוע אבל זו מוזיקה שמוציאה ממני צדדים שליליים.

siv30

New member
יש! התקבלתי

הייתי בטוחה שאני עושה בושות קשות
אבל אתם ממש נחמדים

ברוכים הנמצאים

DAN1EL

New member
ברוכה הבאה :)

יצא לי לקרוא את הבלוג שלך לא מעט בעבר, מגניב שהגעת לפה. :)

t o m a k

New member
אני קצת בהלם..

הקליפ התחיל ממש יפה ואמרתי לעצמי "או היא הבינה שלא בכל קליפ צריך לדפוק עירום" ולצערי הרב התבדיתי..
מיילי - לכי לבריטני/כריסטינה/ביונסה ותלמדי להבחין בין סקסי לזול בין חושני לפאתטי ובין עירום אומנותי ללהיות זולה...
היא נוראית ואני לא מבין למה הדראסטיות הזו.. כולם הגיעו מדיסני ונראה לי שב-Can't Be Tamed הבהרת את העניין מספיק, עכשיו את סתם מטביעה את הקריירה שלך..
עלק רצתה לעשות הופעות אייקוניות כמו בריטני ומדונה.. כן.. לא הולך לקרות..

למעלה