קליפ חדש לטאריה!

shirlapes

New member
וואו, היא מהירה

...אה, רגע, זה כנראה צולם יחד עם I feel immortal.
רק שזה נראה פחות טוב (וגם ככה הדעה שלי על הקליפ של IFI לא היתה חיובית). גם אותן שמלות. however, הדעה שלי על השירים הפוכה. UMLB שיר טוב
תודה ששיתפת

bachner1

New member
הקליפ באמת מעפן ../images/Emo6.gif

טוב שהוא לא העתק של הקליפ הקודם, בלי שום טוויסט שמצדיק את זה... השיר נחמד, לא אהבתי כ"כ את ההתחלה של הפזמון אבל יכול להיות שמתרגלים אליו אחרי קצת זמן כי הפזמון השלישי נשמע לי יותר טוב מה2 הראשונים. בכל מקרה, נחמד אבל משמעותית פחות טוב לדעתי מIFI.

ד"א אני מסכימה שהוא יותר טוב

אני כבר מכירה אותו כי לאביעד יש דרכים לא חוקיות ליצור קבצי MP3
חוץ מזה היא ממש יפה בקליפ והשיער שלה כהה כמו שאני אוהבת XD

ועוד משהו אחרון

זו רק אני או שהיה יותר יפה אם הצוללן הזה היה בן ים או אפילו בת ים? אבל אהבתי שבסוף הוא עולה מעל פני המים. נ.ב. - אני אף פעם לא הצלחתי לעמוד על הקרקעית בלי לצוף
אולי זה בגלל שיש לי מצופים טבעיים?

larisa125

New member
וואו

תגובה לגמרי לא קשורה, אבל זה גרם לי להיזכר במשהו: כשהייתי קטנה ניסיתי לבדוק מה קורה אם שמים מצופים על הרגליים, ואז התהפכתי וכמעט טבעתי

TheImpactBoy

New member
חברת תקליטים- אתם קמצנים!

איזו דרך מעפנה לחסוך כסף.. אפילו לא החליפה בגדים! התירוץ- זה הקליפ הבינלאומי ולא האירופאי. (כאילו העולם לא שמע על האינטרנט) ולמה היא לא לבושה בבגד ים וצוללת דרכה על המעמקים?! מה אכפת לי מצוללן כלשהו... פחח
.

shirlapes

New member
...וכנראה שיהיה קליפ נוסף ל-UMLB ../images/Emo3.gif

כי טאריה בעצמה לא מרוצה מהתוצאות ויש המון ביקורת על כל המהלך. [או לפחות זה מה שאומרים בפ. הרשמי של NW] אם זה נכון, אני חושבת שזה כבר טו לייט. אולי בניינטיז צילום נוסף היה יכול לעבוד, אבל כמו שאביעד אמר - אנחנו בעידן האינטרנט.

הממ

הקליפ... בסדר? לא יודעת, כמו שאמרתם הוא פשוט פחות או יותר כמו IFI רק בלי הילד שהולך וגדל וקיר הטיפוס. P: השיר די טוב לדעתי.

למעלה