קליפ חדש לג'יימס ארתור!

ערן1987

New member
קליפ חדש לג'יימס ארתור!

החבר החדש הכי טוב של דניאל, שגם זכה בעונה התשיעית של ה"-X פקטור" הבריטי, משחרר את הקליפ לסינגל החדש שלו You're Nobody 'Til Somebody Loves You שלקוח מתוך אלבום הבכורה שלו שיישא את שמו ושייצא בעוד כחודש וחצי. הסינגל החדש מגיע אחרי ההצלחה הענקית של Impossible.

מה דעתכם על השיר? והקליפ? האם גם לו יש סיכוי להפוך ללהיט ענק או שג'יימס יהיה חתיכת וואן-היט וונדר?

siv30

New member
תהיתי בהתחלה מאיפוא הוא

מצא כל כך הרבה שחורים באנגליה, עד שנזכרתי שזה בכלל ארה״ב והוא כל כך נראה אנגלי עם עיניי ההאש פאפיז שלו

אהבתי את Impossible, זה רק בסדר. אבל אהבתי את האווירה בקליפ

DAN1EL

New member
תקשיבי

קניתי השבוע את המאפינס כרישה ובצל של טבעול בהמלצתך, והיום ניסיתי לראשונה.

לא משהו בכלל.

אשאיר את זה במקפיא ואשתמש רק בשעת ייאוש קשה ביותר.

siv30

New member
טפו!!!!! קישטא לפינה

תנסה בתנור. עד אז אני רואה את הודעתך כמבוטלת ואני סולחת לך שחיממת את זה במיקרו, סבלת מספיק מהגועל של המושי מושי שזה נהיה

siv30

New member
אני מחבבת אותך

אז זה לא כזה נורא.
בזכותך נזכרתי שיש לי כן מה לסכמש את השבוע, וזה קשור למחובבים אז stay tune

DAN1EL

New member
ראיתי את זה היום

התלבטתי אם לפרסם כאן כי לא נראה לי שיש לו פה קהל...
הכי מצחיק זה שבמקרה ראיתי בערוץ vevo שלו שהוא העלה את הקליפ לפני 6 שעות, אז סימסתי לידידה שלי, מעריצה אובססיבית שלו, והיא אמרה שהיא ראתה כבר את הקליפ, והיא ידעה שהוא עומד לצאת היום

שיר חמוד, לא עפתי, ולא כל כך התעמקתי בקליפ.
אהבתי אבל את ההתחלה של השיר.

ערן1987

New member
מצחיקה ידידה שלך חח

קראתי איפשהו שמארק רונסון יעבוד איתו על האלבום שלו או על כמה שירים ממנו, אבל אני לא בטוח בזה אז אל תתפוס אותי במילה

RTur

New member
נחמד ולא יותר מזה

אני שם לזה שזה קטע אצל כמעט כל יוצא מתוכניות כאלה - איידול, אקס פקטור, דה וויס - מתלהבים מזמר/ת/הרכב כלשהו בגלל הקאברים ואז כשהוא משחרר חומרים משלו זה פשוט סתם ולא משהו מיוחד.
זה קרה עם אלכסנדרה בורק, פיפת' הרמוני, אפילו קצת עם ליאונה שחוץ מבלידינג לאב לא היה שום דבר מעניין לשמוע אצלה ועוד לא מעט שאין לי כוח אפילו לנסות להיזכר בהם.. כנ"ל עם ג'יימס ארתור בשיר הזה. כמו שדניאל אמר - הפתיחה נשמעת מגניבה ואז כשמתחיל השיר עצמו זה לא מלהיב ודי נופל ולא מתקדם לשום מקום. לא הצלחתי להבין כל כך מה הוא שר בכלל, גם ככה הקול שלו עמום כזה אז עוד שמו לו את האפקט הזה של העלק הקלטה ישנה עם דיסטורשן על הווקאל ועוד יותר לא מבינים כלום... חבל, כי הוא עשה רושם של אמן עם פוטנציאל גדול. אולי בסינגלים הבאים זה ישתפר.

ערן1987

New member
גם אני מצטרף אליך, משעממת רצח

מה גם שהקול שלה לא הזיז לי בשיט וזה רק הוסיף לכל עניין השיעמום שלי ממנה

למעלה