קליפ חדש לגוטייה!

ערן1987

New member
קליפ חדש לגוטייה!

אחרי שכבש כל חלקת אדמה מיושבת בכדור הארץ עם הלהיט העצום Somebody That I Used To Know (יש לו כבר כמעט 300 מיליון צפיות ביוטיוב!!), משחרר הזמר האוסטרלי גוטייה קליפ חדש - הפעם לשיר Save Me. השיר לקוח מתוך האלבום Making Mirros שזוכה להצלחה יפה מאוד ברחבי העולם כשאפילו בארה"ב הוא מכר כבר מעל לחצי מיליון עותקים.

מה דעתכם על השיר? מה דעתכם על הקליפ? האם יש לגוטייה סיכוי למשוך את הקריירה שלו מעבר ל-Somebody That I Used To Know או שהוא יהפוך לעוד One Hit Wonder?

2Dirrty4U

New member
STIUTK הצליח בזכות הרמיקס הענק של טייסטו

http://youtu.be/a7-KZnmtSXA?hd=1

השיר החדש מזעזע בערך כמו המקור של STIUTK...

ערן1987

New member
את באמת חושבת שמכירות של מעל ל-6 מיליון

עותקים מהסינגל הגיעו רק בזכות הרמיקס?

c'mon!

2Dirrty4U

New member
כן.

תתפלא אבל לטייסטו יש קהל מעריצים ענקי, הוא נחשב לאחד הדיג'יים הגדולים בדור הנוכחי והרמיקס שלו נתן חשיפה משמעותיות בהחלט לסינגל.
זה לא סתם עוד רמיקס. זה אחד ה-רמיקסים והוא פי אלף יותר טוב מהמקור. השיר הזה הופיע בדיסק האחרון של טייסטו וחרשו עליו בכל מועדון בעולם כולו.

אני יכולה לחתום לך שהסינגל הנוכחי לא הולך להשיג אפילו חצי מההצלחה של STIUTK.

הרמיקס לא קשור להצלחת STIUTK. ממש שטויות.

ושום דבר שהוא ישחרר לא ישחזר את הצלחת STIUTK, שוב בלי שום קשר לרמיקס. הסיבה היא שהוא אמן אינדי ולרוב אותם אמנים הם One Hit Wonder.

2Dirrty4U

New member
אומן אינדי שאף אחד לא שמע עליו בחיים

לא יכול למכור סתם ככה 6 מ' עותקים..
אי אפשר להכחיש שטייסטו אחראי במידה רבה (מאוד) על החשיפה וההצלחה של השיר.

CantBeTamed

New member
מה? יש מלא אמנים שעשו את זה

אני גם לא יודע עד כמה הוא נחשב אינדי אחרי שיש לו קליפ בMTV.

את לא שמעת על מלא אמנים. גם על אמנים מאוד

מוכרים. את מאוד מקובעת להיפ הופ של העשר השנים האחרונות+כריסטינה אגילרה+עוד קצת פופ מיינסטרים.
מצטערת, אין לך ידע במוזיקה מספיק אם את קובעת שאמן אינדי לא יכול להצליח בפניי עצמו כשלאורך כל העשור הזה הוכח אחרת.

ואני לא אומרת שאין לך ידע במוזיקה רק כי

את לא מכירה אינדי. גם מיינסטרים את לא מכירה מספיק.
את לא יודעת(או לא ידעת עד לא מזמן) מי זה קורט קוביין.

2Dirrty4U

New member
אני גם לא מתיימרת להכיר

זה לא מעניין אותי.
המוזיקה היחידה שאני שומעת זאת מוזיקה שחורה וכריסטינה אגילרה. לאחרונה אני שומעת גם הרבה האוס. תאמיני לי שאת זה אני מכירה מספיק טוב, אפילו טוב מידי.
כל המעבר לא מעניין אותי. בפרט אני שונאת רוק ואינדי.

את לא מכירה רוק ואינדי ממש.

את אומרת "אף אומן אינדי שאף אחד לא שמע עליו לא יכול למכור מיליון".
אף אמן שאף אחד לא שמע עליו לא יכול לעשות למכור מיליון אבל על גוטייה כנראה שמעו בזכות השיר שלו ולא בזכות שום רמיקס אחר.
וגם במשפט שלך יש איזו רמיזה שאמני אינדי הם לא אמנים מצליחים מעצם זה שהם אינדי וזו טעות מאוד חמורה. תקני אותי אם אני טועה.

ערן1987

New member
זה שהוא אינדי שמושמע ב-MTV לא אומר שהוא

כבר לא אינדי..

just sayin'..

ערן1987

New member
אני מודע לקהל של טייסטו

אבל מפה ועד לכך שבזכותו בלבד השיר יהפוך למצליח ביותר ב-2012 (משהו כמו 8 שבועות במקום ה-1 בארה"ב, השיר המצליח ביותר השנה שם וב-UK, הסינגל הכי נמכר השנה בעולם ואחד הסינגלים הדיגיטליים הכי מצליחים אי פעם) - זה פשוט לא יכול לקרות.

נכנסתי לעמוד הוויקיפדיה של השיר ולחלק של הכניסה שלו למצעדים, אלה קטעים שהנתונים קיימים בשטח ואי אפשר לטעות לגביהם (אם את זוכרת את סוניק, ששרה את It Feels So Good, אז עליה אפשר להגיד שהיא קיבלה פוש גדול מאוד מאיזה די.ג'יי. שחרש עליה וגרם להצלחה של השיר) וטייטסו לא מוזכר שם בכלל. מה כן מוזכר שם? שבשבוע אחד השיר בוצע באמריקן איידול (על ידי 2 מתמודדים), ב"גלי" (על ידי 2 דמויות) וב-SNL (על ידי גוטייה עצמו) - מה שהעניק חשיפה עצומה באותו שבוע ובשבוע שלאחר מכן השיר באמת טיפס לראש המצעד.

אין שום טיפה של אזכור לטייסטו, הקשר היחיד שלו זה שכתוב שהשיר הגיע לפסגות מצעדי הדאנס במקביל להצלחה של המקור (אין לי מושג אם בגרסת רמיקס כזו או אחרת). יכול להיות שהרמיקס שאת מדברת עליו, שאגב אני בחיים לא שמעתי על קיומו (אבל אני לא ממש דוגמא), תרם מעט לשיר - אבל מפה ועד להגיד שבזכותו בלבד השיר הפך למצליח ביותר השנה זה מגוחך. תראי בכלל מתי עלה ליוטיוב הרמיקס של טייטסו - לפני כמעט 4 חודשים! הוידאו הכי "ישן" של הרמיקס הוא מלפני כ-5 חודשים, אחרי שהשיר היה הצלחה גדולה מאוד באוסטרליה ובכמה מדינות אירופאיות כשבבריטניה הוא כבר היה בפסגה כבר חודש בערך באותה תקופה.

וברור שהסינגל החדש לא יצליח באותה מידה, אני לא חושב שהוא עצמו מצפה שהוא אי פעם יצליח לשחזר את הדבר הזה - עם טייטסו או בלעדיו. השיר הצליח כי הוא שיר מאוד מיינסטרימי, מדבק, קליל ויש בו ניחוח אייטיז של סטינג באווירה מודרנית., בטח שלא בגלל טייסטו.

CantBeTamed

New member
את חיה בסרט

השיר הזה נחרש ברמות, וגם הקליפ שלו.

הרמיקס תרם להצלחת השיר, אבל הוא לא הגורם היחיד להצלחתו.

למעלה