בואי לא ניטפל לזוטות.
S siv30 New member 12/9/13 #48 חחחחחחח אשכרה זוטות כשמדובר בקים קרדשיאן האלילית קנייה ידע למה להזדנב אחריה
D DAN1EL New member 12/9/13 #29 ברור שכן! הוא לא הזדנב אחרי המשפחה שלה, אם כבר היא הזדנבה אחריו, והבן אדם זכה ביותר מ-20 פרסי גראמי לפני שהוא התחיל לצאת איתה!
ברור שכן! הוא לא הזדנב אחרי המשפחה שלה, אם כבר היא הזדנבה אחריו, והבן אדם זכה ביותר מ-20 פרסי גראמי לפני שהוא התחיל לצאת איתה!
S siv30 New member 12/9/13 #31 כן? בטוח שהוא לא הזדנב אחריה? היא נורא מפורסמת ועכשיו יש לי הרושם שהוא כל הזמן עסוק בלדאוג לחפות על הכשלים הפאשניסטים של אישתו
כן? בטוח שהוא לא הזדנב אחריה? היא נורא מפורסמת ועכשיו יש לי הרושם שהוא כל הזמן עסוק בלדאוג לחפות על הכשלים הפאשניסטים של אישתו
D DAN1EL New member 12/9/13 #32 אני לא עוקב בכלל אחרי הזוגיות שלהם קים קרדשיאן היא לא בדיוק כוס התה הטראשית האהובה עלי. אני מעדיף את סנוקי ( ), לינדזי לוהאן (אהבה ) ומיילי סיירוס.
אני לא עוקב בכלל אחרי הזוגיות שלהם קים קרדשיאן היא לא בדיוק כוס התה הטראשית האהובה עלי. אני מעדיף את סנוקי ( ), לינדזי לוהאן (אהבה ) ומיילי סיירוס.
S siv30 New member 12/9/13 #35 מה? מה? מה זה הטעם המזעזע הזה מילא לינדזי לוהאן, אני תמיד בעד קצת עשבים ומיני ממרעין ובישין שונים הם מוסיפים מימד לחיים ובכלל הצילומים שלה מהמעצרים הם שיא האומנות האבסרקטית. אבל סנוקי???!!!!!! ומילי סירוס? אני מורידה את הכובע בהערכה לגיוון שלך
מה? מה? מה זה הטעם המזעזע הזה מילא לינדזי לוהאן, אני תמיד בעד קצת עשבים ומיני ממרעין ובישין שונים הם מוסיפים מימד לחיים ובכלל הצילומים שלה מהמעצרים הם שיא האומנות האבסרקטית. אבל סנוקי???!!!!!! ומילי סירוס? אני מורידה את הכובע בהערכה לגיוון שלך
D DAN1EL New member 12/9/13 #46 איך אפשר להסביר שלמות? פשוט תצפי בכל הפרקים של "ג'רזי שור" ותביני בעצמך.
D DAN1EL New member 12/9/13 #51 לא רואה "משחקי הכס" וגם לא ממש מעוניין לראות האמת שחוץ מ"ג'רזי שור" ו"גירלס" אני לא רואה טלוויזיה כמעט בכלל. עכשיו התחלתי קצת לראות "מחוברים".
לא רואה "משחקי הכס" וגם לא ממש מעוניין לראות האמת שחוץ מ"ג'רזי שור" ו"גירלס" אני לא רואה טלוויזיה כמעט בכלל. עכשיו התחלתי קצת לראות "מחוברים".
ע ערן1987 New member 12/9/13 #60 את הורגת אותי, באמת יש משהו מצחיק בדברים שאת כותבת אבל בצורה חיובית! מקווה שתישארי פה לנצחי נצחים! חחח
את הורגת אותי, באמת יש משהו מצחיק בדברים שאת כותבת אבל בצורה חיובית! מקווה שתישארי פה לנצחי נצחים! חחח
S siv30 New member 12/9/13 #63 אה, ההודעה שלך מתעלה אפילו על הצעת הנישואין של בעלי. הוא לא אמר לנצח נצחים. אני מניחה שסיבותיו מוצדקות: הוא חב לי את הקרחת שלו. במשך 20 שנים מרטתי לו את השיערות אחת אחת כיף לי כאן, אתם הפורום הכי טוב והכי מגניב בתפוז
אה, ההודעה שלך מתעלה אפילו על הצעת הנישואין של בעלי. הוא לא אמר לנצח נצחים. אני מניחה שסיבותיו מוצדקות: הוא חב לי את הקרחת שלו. במשך 20 שנים מרטתי לו את השיערות אחת אחת כיף לי כאן, אתם הפורום הכי טוב והכי מגניב בתפוז
א אבישי ר New member 12/9/13 #62 סנוקי ושמשלבים אותה ביחד עם דינה ! Meatballs העונה הרביעית היא העונה הכי טובה של הסדרה הזאת אך ורק בגללן.
סנוקי ושמשלבים אותה ביחד עם דינה ! Meatballs העונה הרביעית היא העונה הכי טובה של הסדרה הזאת אך ורק בגללן.
א אבישי ר New member 12/9/13 #61 הוא לא עשה שם שום דבר באלבום. הוא אפילו הודה בזה. הוא פשוט שמע כמה שירים מהאלבום ואמר מה דעתו עליהם. אין לי מושג למה אמרו שהוא מפיק בפועל של האלבום הזה.
הוא לא עשה שם שום דבר באלבום. הוא אפילו הודה בזה. הוא פשוט שמע כמה שירים מהאלבום ואמר מה דעתו עליהם. אין לי מושג למה אמרו שהוא מפיק בפועל של האלבום הזה.