קליפ השבוע

REDDITZ

New member
קליפ השבוע

מכיוון שהיה מבחן חשוב בפיזיקה לי ולחברי קזבובו לא יצא לי להעלות את פינת הקליפים השבועית (כן... אני גם עצלן עלוב) לכן הקליפ השבועי יהיה ברגע זה השיר הוא לא מוכק יחסית lonestar- amazed אך מאוש קשור לנושא הקליפ מספר על מערכת היחסים של גוקו וגוהן עד סוף תקופת סל ואני מוצא אותו מאוד מרגש וערוך ממש ממש יפה השיר הוא לא מוכר יחסית lonestar- amazed אך מאוש קשור לנושא 1 עוד נקודה יפה בקליפ שהקליפ מוסיף כל מיני משפטים מהסדרה אשר מוטמים יפה למוזיקה בסה"כ הייתי נותן לקליפ הזה 8.5 http://www.dreammusicvideos.net/dannypoo/myresolution.zip

Prophet

New member
חחח

בלי שום קשר לקליפ כי אני בתהליכי הורדה למה אתה חוזר על עצמך ? יש לך אבחון נגד זה ? XD

Prophet

New member
WTF ???

זה קובץ rm. מה עושים עם כזה קובץ ? עם איזה תוכנה פותחים אותו ?

REDDITZ

New member
למישהו יש משהו להגיד על הקליפ

במקום לצחוק על השגיאות כתיב שלי וכל הטעויות שעשיתי עקב לחץ ?????

Prophet

New member
לי אין כי...

אני לא הולך להוריד real player בשביל 4 דקות מהנות...

king kazabubu

New member
א. אתה עצלן מאוד.

ב. אני הזכרתי לך לשים את הפינה יום שישי ובכל זאת שכחת. ג. אין לי מה לומר. זהו... סתם סתם. (JK) בכל מקרה הקליפ טוב מאוד... אני מאוד אהבתי את השילוב של המילים עם הקליפ עצמו. השילוב של קטעים מהסדרה ששומעים את הדמות מדברת באמת שווים צפיה. ופרופט... תוריד ריל פלייר. זה משתלם רוב הקליפים הם על ריל פלייר... ד. בנוסף לכך שאתה עצלן אתה רעב...

king kazabubu

New member
נ.ב.

אם אתה לא עייף או רעב אז אתה מדבר עם קארין... ולא, אני לא מדבר על החתול קארין...

Katy Cat

New member
../images/Emo32.gifלמי יש חתול בשם קארין?

ואני מסכימה עם החלק הראשון של המשפט. למרות שיש עוד משהו שהוא עושה כשהוא לא רעב, צמא או מדבר עם קארין (אבל אני אחסוך את העניין הזה מאנשי הפורום)
. אז זהו, רק קפצתי לתת
קטנה כי לא ראיתי אותך 3 ימים כמעט ואני מתגעגעת (אווווווו....), אבל זה מוצדק כי אם תתקרב אלי תדבק במה שיש לי, וזה לא נעים. אני
אותך, מותק.

Katy Cat

New member
פיספסתי משהו?

או שמא פיספסת את ההודעה שעליה רצית להגיב?

king kazabubu

New member
lonestar - im already there(amazed

כן ... יש לי He called her on the road From a lonely cold hotel room Just to hear her say I love you one more time And when he heard the sound Of the kids laughing in the background He had to wipe away a tear from his eye A little voice came on the phone And said "Daddy when you coming home" He said the first thing that came to his mind I´m already there Take a look around I´m the sunshine in your hair I´m the shadow on the ground I´m the whisper in the wind I´m your imaginary friend And I know I´m in your prayers Oh I´m already there She got back on the phone Said I really miss you darling Don´t worry about the kids they´ll be alright Wish I was in your arms Lying right there beside you But I know that I´ll be in your dreams tonight And I´ll gently kiss your lips Touch you with my fingertips So turn out the light and close your eyes I´m already there Don´t make a sound I´m the beat in your heart I´m the moonlight shining down I´m the whisper in the wind And I´ll be there until the end Can you feel the love that we share Oh I´m already there We may be a thousand miles apart But I´ll be with you wherever you are I´m already there Take a look around I´m the sunshine in your hair I´m the shadow on the ground I´m the whisper in the wind And I´ll be there until the end Can you feel the love that we share Oh I´m already there Oh I´m already There

REDDITZ

New member
הודעה זו היתה ממני

פשוט קזבובו היה אצלי ושכח להחזיר את השם שלו לנורמלי

king kazabubu

New member
השם שלי מאוד נורמלי...

זה אתה שעצלן ושוכח להחליף את השם שלך אחרי שאני אצלך

Prophet

New member
קזבובו אתה העצלן פה !

אמרת שביום ראשון יהיה תחרות תמונות לדף הראשי ולא היה אפילו ביום שני !!!

למעלה