קליפ הגאווה 2014 צולם בבית כנסת

DannyDinn

New member
אם אתה אומר שהנטיה שלנו זה מחלה

1. אז למה להתבייש בזה? אתה אומר גם לאנשים עם סרטן להתבייש? סכרת שישבו בבית ולא יצאו?
2. אם היה אפשר להרפא מזה, אתה לא חושב שכבר היו אוניברסיטאות מכובדות בכל העולם מנסות למצוא תרופה, במימון חברות תרופות ענקיות שהיו מחפשות לעשות רווח על כ10-15% מכלל האוכלוסיה בעולם?
3. אתה צריך להתבייש באמת ולהכות על חטא ולחזור בתשובה כי אתה מבזה פה מאות אלפי אנשים טובים וישרים

ותחשוב על זה (אם אתה עדיין מסוגל לחשוב)

DannyDinn

New member
לא דברתי על חטא! דברתי על מחלה

כתגובה לדבריך שהנטיה זה מחלה! ומה שאתה אומר עכשיו זה שהנטיה היא גם חטא?? מאמתי מחשבה על חטא היא חטא? נכה שנולד בלי ידיים ולא יכול להניח תפילין על היד הוא גם חוטא??

פורטי40

New member
מצטער לומר שאני תומך כאן ב"'ה הוא מלך"

כל עוד הוא לא השתמש בכינויים גסים (מילים שאסור לומר בטלויזיה,למשל), או שלא הוציא שמו של בן אדם דיבה (האשים אותו/ה בפשע), אין צורך למחוק את הודעותיו.

גנימדס

New member
קליפ הגאווה 2014 צולם בבית כנסת

סוף סוף הקהילה מתבגרת.
השנה אנחנו לא הולכים רק על "ניראות" אלא על מאבק חשוב הרבה יותר- האפשרות להפך את הפונדקאות לחוקית בארץ, ואפשרית מבחינה פיננסית.
לצורך כך צולם קליפ לשיר של מצעד הגאווה.
הפלא ופלא-
בבית כנסת.
בו ה"אם" דנה אנטרנשינול חוגגת בר מצווה לבנה...
זה עשה לי משהו, קצת ריגש.

המלחמה הזו למשהו שניתן לסטרייטים בחינם- ילדים מצד אחד ולגיטימציה בבית הכנסת מצד שני.

חשבתם פעם מה יקרה עם הילדים שנולדו לשתי אמהות או לשני אבות אם ירצו לעשות בר מצווה?האם רבנים יקבלו אותם לבית כנסת או שילדים לשתץי אמהות יכולים גם לשכח מבר מצוה?
או שמא גם אותם ילדים יקבלו סטירה מצלצלת נוספת מהיהדות, סטירה שאומרת "תשמעו, אנחנו לא מוכנים לקבל אתכם?"
המאבק החשוב על זה מתחיל עכשיו, ואני כל כך מעריך את הקהילה שבחרה להתבגר!!!

פורטי40

New member
איזה קליפ יפה! מזכיר את הבר-מצווה שלי

רק שהדודה שלי למעלה בעזרת נשים לא שרה

כבר ישנם ילדים שנולדו למשפחות חד מיניות, שהגיעו לגיל 30+ , פה בקנדה. שתי לסביות יהודיות גרו עם שני הומואים יהודים והולידו שלושה ילדים לפני 32 שנים ואילך. כולם גדלו והיו לאנשים טובים בעלי מקצוע ובמקרה , רק במקרה...סטרייטים.

גנימדס

New member
הודעה פוגענית שהיתה כאן נמחקה

היתה כאן הודעה פוגענית ביותר שנאלצתי למחוק
אם כותב ההודעה חפץ לדעת מדוע נמחקה ההודעה הוא יכול לפנות במסר פרטי.

גנימדס

New member
הורידו אותו מהרשת

הורי הילדים טוענים כי הצלומים לקליפ נעשו בלי שידעו על מטרת הקליפ או על הזמרת.

1. כן, זה לא יפה לשקר לאנשים. בטח לא לילדים קטנים. גם ההתנהלות ש"ה' הוא המלך" מרמז עליה היא קצת לא מכבדת.
אך אני תוהה: אומרים שמצעד הגאווה הוא בושה כי מדובר רק במסיבות ומין-
אז הנה, הקהילה מבקשת : תנו לנו לגדל ילדים.
תנו לנו להיות חלק מבאי בית הכנסת.

אבל אי אפשר לבקש את זה סתם.
כי עידן יניב יכול להצטלם בבית כנסת.
אבל דנה אנטרנשיונל לא יכולה אפילו להכנס לעזרת נשים בלי שיצרחו עליה.

כי להקת אוף שימחעס ששים להצטלם
אבל ילדי הקליפ הזה נקראים לשיחת נזיפה אצל המנהלת, איך העזו לעשות דבר נוראי שכזה.
(ולא מדובר במשהו שנעשה בזמן בית הספר. ולא מדובר באלימות, ונדליזם או התפלחות. מדובר בהעמדת פנים שיש תפילה. בניסיון להעמיד פים שגייז יכולים לבקר בבית הכנסת בבר מצווה של ילדם, זו הנזיפה ?)

אז להנאתכם, הנה קליפ בו הילדים יכולים להיות שמחים ומאושרים בבית כנסת.

פורטי40

New member
המגוחך הוא, שאילו הילדים היו בסרטון על אלימות

ואולי אף על רצח, ההורים היו גאים ב"ילד השחקן שלי"...
הורה מוכן שילד שלו יצפה בסרט שבו רואים מוח שפוך, אבל רק לא שני גברים מתנשקים.

DannyDinn

New member
למה בכלל "השתמשו" בילדים דתיים?

חסר ילדים חילוניים שיכולים לשחק אותה מתפללים? עם הכיפות הלבנות האלה על הראש זה לא ממש היה נראה שהם מבתים דתיים אז מה זה משנה? כן, המפיקים רצו להפיק משהו יפה שמקדם אחווה ושיוויון אבל היו צריכים לחשוב קצת יותר על זה... ואולי זה הספין התקשורתי שאותו חיפשו?
מה שחבל זה שהילדים האלה עכשיו מקבלים את המסר של ההורים והסביבה ההומופובית שלהם.

גנימדס

New member
ומעבר לכך

זה לא היה סרטו על שני גברים מתנשקים
זה היה קליפ של אשה השרה על הרצון בילדים ומעבר לכך- על הרצון לקבל לגיטימציה בבית הכנסת.

והיהדות הדתית מזדעקת:
מה פתאום לגיטימציה. למרות שאין גברים מתנשקים, אין ערום, אלא רצון להשתייך ליהדות.

האם מנהלת אותו בית ספר לא אמורה לתמוך ברצון להתקרב ליהודת?
האם הצבור הדתי עצמו לא אמור לרצות בקהילה בוגרת יותר?
האם לא אמורים לרצות בעוד ילדים יהודים, למען רוב יהודי בארץ?

או שכאשר הומואים רוצים משהו- הוא תמיד חייב להיות מפלצתי,דמוני ושלילי?
.

פורטי40

New member
העבודה עדיין רבה. יש להמשיך להילחם

להסביר, ולדרוש זכויות שוות.
מה שהתחלנו בשנות ה 1970, לא הושלם עדיין.

למעלה