זה כבר לא פורום
זה עמוד המלצות של מידד (ולמען הסר ספק אני חושב שתרומתו לפורום חיובית) של חבורת מעריצים עיוורת ושל איזה פקידון חסר עמוד שידרה שבע"ה יעבור ניתוח להסרת הלשון מהישבן של מידד. כולנו מאחלים לו החלמה מהירה. סרגיי, אתה באמת בחור חביב וטוב לב אבל ההערצה שלך לבעלי ידע מוסיקלי לא מוסיפה לך. פורום הוא בראש ובראשונה מארג טבעי של אנשים, דעות, ופרסונות. בפורום יש מקום לניימדרופינג ולידע כמו בפוסטים של מידד, יש מקום להתכתשויות ועקיצות קטנות (בתנאי שלט יורדים לפסים מגעילים), יש מקום לחברותא ולצחוקים של חברי הסצינה, ויש מקום לדיונים מוסיקליים שונים מבלי לתקוע קטגוריזציה אינפנטילית כל 2 מילים. יש לי הפתעה בשבילך: אני עדיין אוהב פרוג ! אבל כשאני מאזין למוסיקה אני לא עסוק בחלוקה לקופסאות. מה שהבריח את ותיקי פורום נענע הוא לא רק ריבים מהסוג המגעיל (בעניין זה אנחנו תמימי דעים בקשר לצנזורה) אלא גם ת'רדים אנאליים, ווכחניים ואינסופיים שכל מה שנדף מהם היה לא ידע ועניין אלא מחסור בחיים של יוזמיהם. תתפלא אבל לי וללא מעט אנשים,הפורומים האלה הם ביצה חברתית להשתכשך בה והשתעשע בה. אני אומר את זה על בסיס שעות רבות של שיחות פנים אל פנים עם רב ותיקי הסצינה. מה שעושה הילדון זה לסרס ולעקר כל נסיון לצבוע את הפורום בצבעים קצת יותר עליזים ולתת לו איזה צביון משעשע וטיפה שרוט. הנטייה שלו לקטלג, לערוך ת'רדים ולמחוק הודעות שאין בהם ולו קמצוץ של פגיעה במישהו מעידים על טיפוס מאוד אנאלי ומסבירים אולי למה הוא בוחר לפעול בעילום שם. מה שמדהים גם שהוא לא מראה עקומת למידה, תקוע בקונספציה של עצמו ומקשיב לעצות אחיתופל של אנשים שלא ממש מחוברים למה שקורה בתחתית הביצה ונמצאים בברוגז עם חצי עולם. קח את רמי למשל. מנהל הפורום המושלם. מצנזר בדיוק כשצריך. מעודד חברותא. מעודד דמוקטיה. ראבק רמי ! תעשה לי שלישיה !!! שורה תחתונה : כן לפ ל ו ר ל י ז ם ! לא לפאשיזם !