קליפ הבכורה של SOLSTICE COIL

FRANK ZAPPA1

New member
ואתה מוסיקאי מחונן וייחודי ומתוקף

זה אתה בר סמכא יותר מכולם פה נימאס ממך יאללה ביייייייי

kurush

New member
סתם שאלה

*הבנת* את הקליפ? או שאתה סתם מביע זעם על עצם העובדה שהעזנו להשתמש בעניבות (גוועלד!) בקליפ?

alissre

New member
אני לא מביע זעם סתם אומר את דעתי

בצורה כל כך ישירה ויפה, וחבל שזה מתפרש כך. לגבי עצם העניין תקן אותי אם אני טועה, מסופר כאן על איזה בחורציק אחד עם פנים בוכיות משהו שחברה שלו עזבה אותו והפסיקה לשחק לו בבולבול (סלח לי על עולם הדימויים העשיר מידי שלי , אני פשוט כך רואה את העניינים) לכן הוא הלך לחדר ובתגובה לכך חנק את עצמו עם עניבה. למזלי לא הייתי נוכח בסצנה הנ"ל כי אחרת לא היייתי יכול לעצור בעדי והייתי משלים את המלאכה עד תומה כי קשה לי לראות עצב כה מר

alissre

New member
אני עדיין מוטרד מקטע קיצוץ העניבה

אם אתה חונק תחנוק, אם אתה מקצץ - קצץ. הוא גם היה צריך להכין מראש את המספריים בצד ואז למשוך ואז לקצוץ, זה די מורכב. מכל מקום אם יש לך איזה תובנות מעניינות בקשר לקליפ אתה מוזמן להעלות אותן על הכתב

להכין מראש?

אוקיי, אז אולי כן צריך להסביר. א) הוא לא חונק את עצמו. הוא מנסה להוריד את העניבה, ולא מצליח, והעניבה חונקת אותו. ב) אתה לא חושב שמיותר לציין שזו סצנה של סערת רגשות, שאין בה שום דבר מתוכנן מבחינת הדמות? כלומר, הוא לא ידע מראש שאי אפשר להוריד עניבה (אמנם זה פריט לבוש מסובך אבל בדרך כלל להוריד אותו אפשר), ולכן לא תכנן את רצף הפעולות שלו. המספריים היו שם כי הם היו שם, כמו שיש מספריים בכל בית. אני ממש מתקשה להבין אם אתה באמת עד כדי כך לא מבין דברים מובנים מאליו, או שאתה ממש עושה את עצמך, מסיבה כלשהי לא ברורה.

alissre

New member
תודה על הפרשנות

אני קצת מפקפק בזמינות המספריים , כי מספריים בד"כ אינן זמינות במקומות הרצויים (יש על זה חוקים וסטטיסטיקות מובנות היטב), ומכל מקום אני מקווה שאני מבין את הלוגיקה ההזויה של הקליפ

FRANK ZAPPA1

New member
אתה לא צריך לשכנע את האנשים

זכותם להביע דעה אתה לא יכול לבוא ולהגיד כדברייך " אני ממש מתקשה להבין אם אתה באמת עד כדי כך לא מבין דברים מובנים מאליו, או שאתה ממש עושה את עצמך, מסיבה כלשהי לא ברורה." ומשפטים נוספים כאלו. רד מהפסגה שאתה יושב עלייה ואל תתנשא כי רחוק אתה לא תגיע.

חופש הדיבור

נותן לאדם את הזכות להגיד דברים שיציגו אותו כאידיוט. השאלה היא, אם באמת תמיד צריך לממש את הזכות הזאת.

FRANK ZAPPA1

New member
כמו שכתבתי בהודעתי

הקודמת "ואתה מוסיקאי מחונן וייחודי ומתוקף" אתה יודע איזה. וכדברייך "עד אז אל תדבר איתי בכלל" נימאס ממך להתראות!

RamiSun

New member
אני לא מתכוון להאכיל פה עם כפית.

אבל נראה לי שמי שלא מבין את הקליפ לבד....לא היה אאוטסאידר מימיו כנראה.... וממה שהספקתי להכיר, לא נראה לי שאתה תסכים להיות בקבוצה הזאת. אז תתבונן, תתרכז ותבין כבר.....

alissre

New member
אוף חבל

מה שהצלחתי להעלות בחכתי הוא כדלהלן- הבחור בא לעבודה עם עניבה אדומה ולכן הוא פוטר ומסביב לזה מתרחשת מהומת אלוהים, הטלווזיה, ילדות עם כדורים (כחולים דווקא ?), ספק-חנק ספק-גזז ספק ניסיון הורדה של עניבה, והבוס הצועק שמזכיר באופן לא מפתיע את המורה מהסנצנה המפורסמת של החומה, מעבר לזה אני מרים ידיים

FunkyMonk

New member
שמע, הבנתי משהו מסויים...

אבל אם זה נכון - מטופש וקצת נדוש. (ואולי אפילו קצת חש) לא עדיף שמישהו יסביר לי מה פשר הקליפ בשביל שלא ארגיש כאילו הוא ממש ממש אידיוטי? או שזה "לא מסבירים בדיחה"? זה לא שתהרסו את הפואנטה אם תסבירו למי שלא הבין..

FunkyMonk

New member
../images/Emo45.gif

מישהו אישר את המחשבה שלי. ועכשיו סופית, הקליפ הזה צפוי ונדוש. אחלה מוסיקה.

נתת לעצמך אגודל מורם? ../images/Emo2.gif

סופית, הקליפ צפוי ונדוש? לא נראה לי. אולי לדעתך. אתה יודע מה? תן לי דוגמה לקליפ ישראלי אחד שבכלל מזכיר את הקליפ הזה. בעצם, תן לי דוגמה לקליפ בינלאומי אחד, שמעביר את הרעיון הזה, בדיוק באמצעים האלה.

FunkyMonk

New member
אכן. אני לא יכול לתמוך בעצמי?

שמע, אני לא בחור של קליפים, ואני לא מכיר הרבה קליפים.. אבל זה לא משנה את העובדה שהרעיון של הקליפ הזה נדוש. נטחן על ידי כל מבקר בשקל ופילוסוף להשכרה. לא שזה ממש משנה, כי אני שומע את השירים בדיסק, הקליפ הוא לא חלק חיוני.

dpascal2

New member
תגיד שי. מה נסגר עם הפורומים האלה ?

אני מסטול מנישנושים או שכמות האנשים שתקוע להם מקל בייסבול בתחת הולכת וגודלת מיום ליום ? החל בכל מיני יצורים שאבד להם המירשם לפרוזאק עבור דרך נודניקים (זה פרוג, זה לא פרוג, זה פרוג ,זה לא פרוג) וכלה בילדון אנאלי שמצנזר כל הודעה שניה בנענע. אנשים תרגעו !!! כולה פורום מוסיקה !!!! יש אנשים שאין להם מה לאכול בחג או שהמציאות הישראלית החריבה את עולמם. פרופורציות !!!

B a z a

New member
הילדון בפורום נענע עושה עבודה מצוינ

ת. אחרי הרבה חודשים אפשר באמת לקרוא, ללמוד ולהנות מהפורום. ובקשר ל"זה פרוג/זה לא פרוג" - אני די חדש בתחום, לי זה לא נמאס עדיין.

dpascal2

New member
זה כבר לא פורום

זה עמוד המלצות של מידד (ולמען הסר ספק אני חושב שתרומתו לפורום חיובית) של חבורת מעריצים עיוורת ושל איזה פקידון חסר עמוד שידרה שבע"ה יעבור ניתוח להסרת הלשון מהישבן של מידד. כולנו מאחלים לו החלמה מהירה. סרגיי, אתה באמת בחור חביב וטוב לב אבל ההערצה שלך לבעלי ידע מוסיקלי לא מוסיפה לך. פורום הוא בראש ובראשונה מארג טבעי של אנשים, דעות, ופרסונות. בפורום יש מקום לניימדרופינג ולידע כמו בפוסטים של מידד, יש מקום להתכתשויות ועקיצות קטנות (בתנאי שלט יורדים לפסים מגעילים), יש מקום לחברותא ולצחוקים של חברי הסצינה, ויש מקום לדיונים מוסיקליים שונים מבלי לתקוע קטגוריזציה אינפנטילית כל 2 מילים. יש לי הפתעה בשבילך: אני עדיין אוהב פרוג ! אבל כשאני מאזין למוסיקה אני לא עסוק בחלוקה לקופסאות. מה שהבריח את ותיקי פורום נענע הוא לא רק ריבים מהסוג המגעיל (בעניין זה אנחנו תמימי דעים בקשר לצנזורה) אלא גם ת'רדים אנאליים, ווכחניים ואינסופיים שכל מה שנדף מהם היה לא ידע ועניין אלא מחסור בחיים של יוזמיהם. תתפלא אבל לי וללא מעט אנשים,הפורומים האלה הם ביצה חברתית להשתכשך בה והשתעשע בה. אני אומר את זה על בסיס שעות רבות של שיחות פנים אל פנים עם רב ותיקי הסצינה. מה שעושה הילדון זה לסרס ולעקר כל נסיון לצבוע את הפורום בצבעים קצת יותר עליזים ולתת לו איזה צביון משעשע וטיפה שרוט. הנטייה שלו לקטלג, לערוך ת'רדים ולמחוק הודעות שאין בהם ולו קמצוץ של פגיעה במישהו מעידים על טיפוס מאוד אנאלי ומסבירים אולי למה הוא בוחר לפעול בעילום שם. מה שמדהים גם שהוא לא מראה עקומת למידה, תקוע בקונספציה של עצמו ומקשיב לעצות אחיתופל של אנשים שלא ממש מחוברים למה שקורה בתחתית הביצה ונמצאים בברוגז עם חצי עולם. קח את רמי למשל. מנהל הפורום המושלם. מצנזר בדיוק כשצריך. מעודד חברותא. מעודד דמוקטיה. ראבק רמי ! תעשה לי שלישיה !!! שורה תחתונה : כן לפ ל ו ר ל י ז ם ! לא לפאשיזם !

למעלה