קליפ הבכורה של SOLSTICE COIL

B a z a

New member
כמה דברים

לגבי מידד - אני לא ממש מכיר אותו, אני זוכר שבעבר הוא נהג להסתכסך עם כולם בפורום וקיבל הרבה קארמות שליליות בנענע (מתי שהיה אפשר עדיין לתת קארמות) - אז לא היה לי רושם טוב במיוחד עליו. אבל בזמן האחרון אני רואה אותו נותן המלצות ומדבר יפה, אז אני מנסה להיות נחמד עליו - אני רוצה ללמוד ממנו מה שאפשר לפני שיחזור להיות רשע
הערצה לבעלי ידע מוזיקלי - טוב אני לא אכנס לזה, יש לי בעיה כזאת באופן כללי, לא רק במוזיקה. אבל לא לכל האנשים יש טעם בנוסף לידע - יש אנשים בפרוגארכיבז עם 800 ביקורות, אבל הם נותנים 5 כוכבים לחצי מאלבומי הנאו-פרוג והפרוג-מטאל שהם מדרגים, ואותם אני ממש לא מעריץ. חוץ מזה, אני עדיין בוכן כל אלבום בעצמי ולא מסתפק במה שאחרים אמרו. ישנם גם אנשים וסגנונות שאני לא אוהב/לא מבין ולא מתיימר להבין - זאפה, ג'אז פיוז'ן, קנטרברי, ריו - ולא משנה לי מה אותם "מומחים" יגידו. לגבי הפורום - אנשים שונים מעדיפים צורות ביטוי שונות בפורום, ואני לא חושב שאפשר להסתפק ב"התכתשויות ועקיצות קטנות" מבלי לעבור להעלבות וקללות. ואתה תמיד יותא מכלל שליטה, גם בהודעה שאני מגיב אליה
חוץ מזה, פורום נענע לא ממש מעניין אותי, אני מעדיף בהרבה את הפורום הזה. אגב אין סיבה למחוק כאן הודעות שלא קשורות לנושא כי כאן רוב הת'רדים באמת עוסקים במוזיקה. ואם תהיה הקלה בפיקוח בפורום נענע, אז לדעתי הוא יחזור מהר מאוד לאיפה שהוא היה לפני זה. חוץ מזה, אני רוצה להגיד דבר נוסף: אני שומע רוק מתקדם רק שנתיים (לפני זה, חוץ מפינק פלויד, לא הכרתי כמעט כלום), והסיבה שאני משקיע בזה כ"כ הרבה זמן בהאזנה/קריאה וכד' לכל דבר שקשור לרוק מתקדם היא שמשעמם לי ויש לי יותר מדי זמן פנוי - אמנם אני אוהב רוק מתקדם, אבל לא עד כדי כך. זה סתם עוד הובי גיקי כמו ההתמכרות שהייתה לי למשחק ניהול כדורגל ברשת. כשיהיו לי דברים אמיתיים לעשות בזמן החופשי שלי, אז אני בטוח שאני אקדיש לפרוג הרבה פחות זמן, אם בכלל.

dpascal2

New member
האינטרנט מציף אותך בים של מידע

רובו תפל ולא רלוונטי. היופי של הפורומים בעיני הוא המצע החברתי שבנוסך לכיף שבו גם מאפשר לך להכיר אנשים שחולקים איתך טעם מוסיקלי ותפיסת עולם והם אלה שיכולים להמליץ לך באמת מה שאתה אוהב. במקרה שלי למשל , ארז ורועי ממליצים לי המלצות שיש ודאות של 90 אחוז שאהב. אני אמשיך להילחם בסתימת פיות וצנזורה ללא לאות. מי שיש לו בעיה עם זה שידלג על ההודעות שלי. לדלג על הודעות תמיד אפשר. לקרוא הודעות שנמחקו אי אפשר.

dpascal2

New member
אמרתי בעבר ואני אומר זאת שוב

הכתיבה שלך על מוסיקה (ולא המריבות עם ozi) היא ברכה לפורום ואני האחרון שרוצה שתפסיק לכתוב שם. הביקורת שלי הייתה לא אליך כי אם למנהל. ברשותך לא אכנס לזה כי אני מעדיף לישר את ההדורים איתו אישית באופליין. אם מישהו היה מצנזר אותך או מוחק 90 אחוז מההודעות שלך הייתי יוצא להגנתך , תאמין לי. צנזורה באשר היא מוציאה ממני רוע
. מה אני אעשה ? .. טוב...אתה מפריע לי להקשיב לדיסק ההופעה של דציבל. יום טוב
.

אין יותר מריבות עם עוזי...

העידן הזה תם מבחינתי. בכל אופן מובן ותהנה מההופעה של דציבל... מידד

FunkyMonk

New member
אחלה שיר... הקליפ.. מוזר..

קודם כל, כפי שציינו פה כבר, לא ממש אהבתי את הבימוי, והכל מלא בקלישאות. העניין שרואים מדי פעם כאילו מה הם אומרים זה מטופש. כאילו שלא מבינים לבד. סתם נראה אידיוטי. ובכלליות כל הקליפ משרה אווירה קצת מוזרה.. מהרגע הראשון שראיתי אותו. ותאמת שהוא נראה ישראלי ולא אירופאי ב-כ-ל-ל.. חוצזמזה, מה הרעיון פה? אני לא בטוח שהבנתי לגמרי..

תחליטו כבר...

איך אתה יכול להגיד שהקליפ מלא בקלישאות, אם לא הבנת מה קורה בו?

FunkyMonk

New member
טעות שלי.. אני אתקן את עצמי

לא התכוונתי להגיד שהכל מלא בקלישאות, זה אפילו לא קשור.. חיחי ^_^ (משהו קרה לי אתמול P:) בכל מקרה, המשחק די גרוע.. ואולי לעזאזל תגידו מה הרעיון פה? כי מה שאני הבנתי ממש לא נראה לי..

cut2

New member
חבל שבפורום פרוג

לא מסוגלים אף פעם להנות ממשהו "צפוי" או "מתקבל על הדעת", שהוא פשוט יפה, אלא חייבים להתעסק בחארטות כל הזמן. לא שחשבתי שהקליפ הזה יהפוך את עולם הוידאו-קליפ, אבל מה שיש שם אלו לא קלישאות - מקסימום המבוכה שלכם. לדעתי, אגב, הוא לא נראה ישראלי במיוחד. אולי משהו טיפה בצבעים או בצילום (אני לא מומחה בעניין), אבל זה מינורי.

Glorendil

New member
טוב, לפחות הוא עשה את העבודה...

אם הקליפ מעורר תגובות כאלה חריפות, אז הוא כנראה עשה את העבודה...
לכל הזועמים על קלישאות ושאר מיני ירקות - זכותכם לדעתכם, ותודה שאתם אומרים אותה. לגיטימי. יחד עם זה, נראה לי שהקליפ לא הובן. כל מה שנשאר זה להמליץ לכם להסתכל שוב, ולשים לב לפרטים.

למעלה