קליפ הבכורה של SOLSTICE COIL

moshel

New member
קליפ הבכורה של SOLSTICE COIL

שלום לכולם אתמול להקת Solstice Coil השיקה את קליפ הבכורה שלה Deep Child במועדון הבארבי בת"א. אתם כולכם מוזמנים לצפות בקליפ בקישור כאן. http://www.youtube.com/watch?v=ECzmV29p-vc הלהקה תצא בעוד שבועיים להופיע בבלגיה ואני מקווה שהיא תצליח שלכם MosheL

RamiSun

New member
אנחנו גם מקווים

ובשם הפורום כולו, מאחלים להם בהצלחה!!!

RamiSun

New member
בקשר לקליפ....

אחלה רעיון, אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של הקליפים....אבל זה נחמד בתור קליפ.

LEATHER REBEL

New member
ואם אנחנו כבר בעניין של "מזכיר"

הנה בדיחה בצבא של מדינה מסויימת, בכדי לייעל את מערכת הטיפול במלש"בים, החליטו לשאול שאלות אחידות, ולפי התשובות ידעו, במהירות, איפה לשבץ ואת מי. נכנס אחד, ושואלים אותו "מה מזכיר לך... קצף?" והוא עונה שקצף מזכיר לו ים וגלים. על המקום הוחלט שהוא יהיה בחיל הים. נכנס שני, שואלים אותו "מה מזכיר לך... קצף?" והוא עונה שקצף מזכיר לו קצף גילוח. על המקום הוחלט שהוא יהיה ספר וגלח צבאי. נכנס שלישי, שואלים אותו "מה מזכיר לך... קצף?" והוא עונה שקצף מזכיר לו קצפת. על המקום הוחלט שהוא יהיה טבח צבאי. נכנס רביעי, ושואלים אותו "מה מזכיר לך... קצף?" והוא עונה שקצף מזכיר לו סקס. כאן הבוחנים נפלו. טובי המומחים שלהם עוד לא נתקלו בתשובה כזו. ואחרי שהם גמרו להיות מבולבלים, הם שואלים אותו, "תסלח לנו, אבל... איך בדיוק קצף מזכיר לך סקס?" והוא עונה, בחיוך רחב, "כל דבר שבעולם מזכיר לי סקס".

alissre

New member
עוד אחד מהדברים שלא מובנים לי

לגבי המוזיקה אין לי תלונות מיוחדות, שמעתי קצת ויכול להיות שזה זה קצת מעניין אולי (לצורך העניין), אבל האופן שבו המוזיקה משולבת בתוך תכנים קולנועיים הוא מרגיז. הבחורציק הזה שפשוט בא לך להפליק לו סתירה עם כל הפוזה הזו של "תראו כמה אני מסכן ואומלל". והילדה שלא רצתה לקחת את הכדור, עוד קלישאה אידיוטית. והפוזה הכאילו בריטית הזו עם העניבות, הלהקה שכחה שהיא בכלל מישראל במקרה. יכול להיות שזה המחיר שצריך לשלם כדי לפרסם את עצמך, אבל הקליפ מגעיל

לא שכחנו

למרות שאנחנו ממש מתאמצים לשכוח. הקליפ עשוי ב"פוזה" של חו"ל כי הוא מיועד בעיקר לחו"ל ולא לישראל, מסיבות ברורות.

alissre

New member
והקהל האירופי שלכם גם לא שכח עובדה

פעוטה זו אני מניח למרות הקליפ והאימייג' שאת מנסים לשווק. בכל מקרה אני חושב שהקליפ הוא קיטש מעצבן ושקצת יצירתיות בתחום הויזואלי יכולה להועיל, והייתי ממליץ (לא שמישהו מקשיב לי וזו כמובן טעות כה בסיסית) זה להמנע מהמבע המיסכן הזה על הפנים והפטיש הזה עם העניבה שפשוט לא ניראה נעים ולא משווק טוב. אלו עובדות כה בסיסיות שאני מתפלא שאני הכלומניק נאלץ בכלל להזכירם בפני אנשים בעלי דריסת רגל בתחום האומנות

הקהל האירופאי מקבל אותנו בברכה

כי הוא יודע להעריך אמנות. בקשר לעובדות הבסיסיות כביכול - לפחות אתה יודע את מקומך.

זכותך להביע את דעתך

הבעיה היא שדעתך לא נכונה

דווקא אני מסכים איתך

אבל אתה לא חושב שכדאי להכניס איזה פסיק או שניים מידי פעם לדברים שאתה כותב , על מנת להקל על הקורא? (רואה כמה זה עוזר?!) חוץ מזה בקשר לקליפ ההפקה נראית מאוד מקצועית אבל הקליפ עצמו לא ממש לטעמי. קצת מזכיר באמת את הקליפ של רדיוהד מלפני כמה שנים שבו בנאדם נשכב על הרחוב ולא אומר לאף אחד למה עד שבסוף כולם מצטרפים אליו. בזמנו מאוד אהבתי את הקליפ אבל היום הרעיון נראה לי קיטשי. חוץ מזה ששם הרעיון מאחורי הקליפ די ברור אבל פה לא ברור לי בכלל מה הרעיון. (הכל היה חלום?!).

FRANK ZAPPA1

New member
הקהל האירופאי יודע להעריך אומנות

יותר מהקהל הישראלי מה זה החארטה הזה ההתנשאות הזו מי אתה שתקבע דבר כזה ועל סמך מה כי לא אהבו את הקליפ שלך חוצפן

FunkyMonk

New member
תכלס הוא צודק..

זה שמישהו אומר לכם משהו לא טוב לא אומר שאתם לא צריכים לקבל את זה.. אני מקווה שאת ההודעות בשירשור כתבת בצחוק..

יש דרך להעביר ביקורת

בדיוק כמו שיש דרך לקבל ביקורת. אחרי שאנשים משקיעים חודשים של זמן, כסף ומאמץ, וכל מה שיש לבן אדם להגיד זה ש"הקליפ מגעיל", והוא אפילו לא הבין את הקליפ (ובוא נהיה כנים, הקליפ לא *עד כדי כך* מסובך), זה רק מוכיח שוב מחדש מה קהילת הפרוג בארץ שווה.

FRANK ZAPPA1

New member
לא לפנות אליך למה בגלל סימני הפיסוק

או בגלל שאתה שיר דויטש המהולל מהלהקה המהוללת שלא כל אחד יכול לדבר איתך בייחוד עם הוא לא משתמש בסימני פיסוק רד מהתפוז שאתה יושב עליו עוד כמה שנים אף אחד לא יזכור מי אתה

למעלה