קליפרס

clipperswin

New member
קליפרס

אני אוהדת את הקליפרס הרבה זמן ואני חושבת שיש סיכוי שהם יגיעו לplayoffs השנה . מה דעתכם ?
ואני חושבת שכדאי להחליף את לאנס וגוש.

בטוח יגיעו לפלייאוף, וסיכוי טוב מאוד לסיבוב שני

לא הייתי בונה על מעבר לזה.
&nbsp
בקשר ללאנס וג'וש. לשניהם יש ערך טרייד מינימלי אז לא ברור לי מה יש להרוויח מלשלוח אותם. התקווה זה שהם פשוט ייכנסו לעניין.
מסמית' אני לא כל כך מודאג. בתור ביגמן מחליף הוא טוב ואפילו טוב מאוד.
ללאנס צריך לתת עוד הזדמנות. לא היגיוני שדוק ריברס ה-GM מביא שחקן כדי לפתוח בחמישייה ותוך איזה שבועיים, דוק ריברס המאמן מחליט שלא מגיעה לו אפילו דקה. במשחק אתמול נגד שיקאגו, לאנס היה טוב. החמישייה השנייה נכנסה בסוף הרבע הראשון בלי לאנס סטיבנסון והבולס רצו 16-0. בסוף הרבע השלישי דוק החליט בכל זאת לנסות את סטיבנסון, ואפילו בתור 4 וזה עבד הרבה יותר טוב, הקליפרס שמרו, רצו והשוו את המשחק. זה לא הספיק בסוף בערב מזעזע של פול ורדיק אבל זה היה מספיק מעניין כדי שבמקום ריברס הייתי מנסה עוד קצת את לאנס סטיבנסון לפני שאני מתייאש ממנו.

Cade Foster

New member
ברוכה הבאה קודם כל

כמו שענו לך אין סרט שהקליפרס לא יהיו בפלייאוף, לא משנה כמה מאכזבים הם נראים כרגע. הם יותר מידי מוכשרים. מה שיקרה בפלייאוף עצמו כן צריך להדאיג אותך (ההיחנקות המנטלית שמגיעה בדרך כלל, אחוזי העונשין המביכים של דיאנדרה ג'ורדן שמאמנים יריבים ישחקו עליהם) אבל יש עוד זמן עד אז.
&nbsp
לגבי הסעיף השני אני הראשון שיסכים איתך, אבל זה לא באמת עומד על הפרק, הם עדיין שני שחקנים שהגיעו רק בקיץ. מקרה קלאסי של "סוף מעשה במחשבה תחילה".

למעלה