קליפרס - סאנס גיים 3

Krit123

Well-known member
למה לכלכתם על זובאץ? תראו איזה יופי עובד ההרכב איתו.
כריס פול חזר, רק בגרסה האנושית. בישר על החלשות כללית של פיניקס מבחינת כוח אש, הוא ובוקר סיימו עם 10-40 מהשדה יחדיו, תודות להגנה מעולה של PG (בעיקר על פול), בברלי וטרנס מאן.
בנוסף, קמפיין ירד עם פגיעה ב..קרסול נדמה לי, לא חזר, מה שהוביל לדקות מרובות ל-CP3 (מתאר לעצמי שעדיין נמצא בשלבי התאוששות). על הדרך גם קראודר יצא ב-6 עבירות ברבע האחרון. אז נכון שאיידון סיים עם 18 נקודות ללא החטאה מהשדה (כרגיל), רק שבערבי קליעה אישיים וקבוצתיים כאלו (10-32 מחוץ לקשת) אתה מצפה ממנו להיות יותר 'רע' ולקחת על עצמו, לנסות ליצור באחד-על-אחד.

לאחר מחצית ראשונה צמודה, הקליפרס let terrence mann loose, הוא התחיל לקלוע במעבר ולעלות אינטנסיביות בהגנה, מה שהכניס את הקהל למשחק וסייע לל"א לא רק להפוך הגנה להתקפה, אלא גם לשנות פאזה ולהתחיל לתקוף את הסל באגרסיביות (כנראה הוראה של טיי לו). הם התפשרו על כמות שלשות מופרזת ביחס לכושר הקליעה שלהם בחצי הראשון. אמנם המשיך להיות הפכפך עם ריצות לכל צד, אבל היתרון של ל"א נשאר בעינו רוב הזמן. הרבה בזכות יכולת טובה של ג'ורג' (למרות שלל החטאות ואיבודי כדור) וג'קסון, לצד הנוכחות של זובאץ כפינישר ואופנסיב ריבאונדר בצבע וכמה שלשות מתוזמנות של הצוות המסייע. בצד השני פיניקס לא הצליחו להגיע לצבע באותה תדירות, פול ובוקר כאמור התקשו לשים את הכדור בסל, שווה לציין הגנה טובה של Zu בהקשר הזה.

הכשירות של מוריס ופיין תשפיע על הסדרה מעתה והלאה, לפיניקס אין רכז מחליף שמתורגל למעמד, עם כל הכבוד לחיבתי לג'בון קרטר. הסטטוס של קוואי עדיין לוט בערפל, אני לא חושב שהוא יחזור לסדרה. במידה והקליפרס ישלימו את האפסט, אולי יש סיכוי שישותף בגמר.

Soleroy

New member
מדוייק לגמריי .
אחד המשחקים הרעים של הסאנס השנה. יחסית למה שהייתי רגיל ראיתי קבוצה כבוייה שמשחקת בסלואו מושן.
זה מבחינתי היה אחד מ2 המשחקים שאפשר היה "לתת" אותם לקליפרס, אבל עם עדיפות למשחק ה4 אם כבר.
זה ברור שבוקר עם מסיכה, זה בדיוק כמו שקמרון ג'ונסון היה עם מסיכה ולא פגע ממטר, פשוט מיותר ועדיף היה שינוח. בייחוד שפול חזר ,
וראו איזה חזרה , כאילו הוא לא מחובר לקבוצה. איפה כל החדירות והאסיסטים המופלאים.
וכל הזריקות שלו מה Elbow , זה היה נראה כמו gamepad לא מכוייל שסוטה שמאלה בכל פעם.

ולבסוף , קאמרון פיין, שנכנס דווקא טוב למשחק אבל עכשיו הפציעה הזאת בקרסול, והנה אתה מפסיד.

משחק 4 הולך להיות עכשיו הרבה יותר אגרסיבי מצד שתי הקבוצות. אני בספק אם תהיה שוב כזו תצוגת שלשות של הקליפרס ואני גם מהמר שלא יהיה שוב סל משוגע עם הבאזר מחצי מגרש כאילו ג'ורג' פול עולה לליי אפ.

מי שאוהד NBA נייטרלי , כדאי לו מאוד לצפות בזה, אם אתה אוהד - אתה תסבול רוב המשחק הזה.

למעלה