קליפים

Armed Angel

New member
קליפים

ראיתם איזהשו קליפ\שיר מהופעה מעניין בזמן האחרון? אהבתם אחד במיוחד? אז שוט ספרו עליו. שלי, הקליפ של OVER THE HILLS AND FAR AWAY ממש יפה אהבתי אותו מאוד, ובסולו של החשמלית איזה מהר הוא עובד הייתי בהלם..... גם הקליפ של I WISH I HAD AN ANGEL משו טובבבב

TheAlice

New member
קליפ מעולה (הממ למרות שלא פאוור)

Her Ghost In The Fog של Cradle Of Filth אחד המדהימים שראיתי.

Blade Of Fire

New member
חייב מהופעות?

ובכן "ג'קי" של היהודים פשוט מדהים (אז מה אם זה לא פאוור?!) ממ.. נדמה לי שיש לי את mother earth של within temptetion איפשהו מהופעה... גם מדהים... ואם לא מהופעות: stand my ground מהדיסק החדש של within temptation פשוט יפה.. יש שיגיגו שהוא שילוב של in the end של לינקין פארק ו-bring me to life של אוונאסנס (הקליפ.. לא השיר... השיר עצמו עולה על שניהם בכמה רמות). sleeping sun של nightwish גם יפיפה... אך הזוי לחלוטין... וכמובן-wolf and raven של סונטה...

Lost Anni

New member
אהה...

וולף אנד ראייבן של סונטה.. קליפ יפה
ואיך שיאני דופק שם סולו
רולז לחלוטין =]

RoCKeR121

New member
למרות שהוא לא פאוור

הקליפ של GNR של DONT CRY ממש יפה וגם november rain אני לא מוריד קליפים אחרים אז אני לא ממש יודע...

קליפים שאני אוהבת:

killswitch engage- my last serenade killswitch engage- the end of heartache iced earth- when the eagle cries dream theater- another day in flames- trigger in flames- cloud connected

הקליפ של Wish I had an angel

הוא אחד הדברים הנוראים והמיותרים שראיתי מימיי. אין שם שום ערך מוסף, שום ייחוד, שום דבר מעניין חוץ מ-Tarja (ואפשר לראות אותה אלוהית אפילו יותר ב-Nemo, כך שבאמת אין סיבה לראות את זה.) Nemo הרבה יותר טוב (ויש יותר Tarja!
), וגם Wolf & Raven של Sonata, אבל טובים ככל שיהיו, אף אחד מהקליפים האלה לא נגע בי או ריגש אותי. כשזה נוגע לפאוור, תתמקדו בשירה, חבל על הזמן בנוגע לכל דבר אחר.

למעלה