קליפים

Freaky Styley

New member
לא..

פשוט מה שכתבת על ג'ון לא נכון. ב-By the Way הוא אמור להראות ככה כי כאילו הוא ופלי חושבים שהוא עובד עליהם..

michaelblum

New member
סבבה

ג'ון צריך לזכות באוסקר, והייעוד שלו בחיים זה להיות שחקן מצליח. זה גם מה שמעניין אותו, מצטער שפגעתי בכבודו.

lollapalooza

New member
../images/Emo10.gif

הוויכוח הזה ממש מיותר כרגע. (ואני לא פונה אליך ספציפית פה, אני דווקא הבנתי את כוונתך בשרשור הזה... זה באופן כללי לכולם.) אפשר לא להיות באותה דעה גם בלי להתעצבן.

michaelblum

New member
הדס

אם תסתכלי על כל השרשור את תראי שאני הותקפתי פה בתגובות שלא עושות כבוד. אני גם זה שהגבתי כאן בטונים נמוכים משהו, וניסיתי להעביר את כוונתי. ושוב, תוקפים אותי והדיון נעשה חסר טעם. לכן השתמשתי כאן בציניות. מצטער.

michaelblum

New member
חבל שאי אפשר

לדבר בצורה איכותית כמו שדברו כאן ופתחו דיונים איכותיים, למרות שחלק חשבו ככה וחלק חשבו אחרת בדיון שחלקנו טענו שBY THE WAY הוא אלבום טוב או לא טוב. כל אחד הציג את טיעוניו ועשה את זה בטעם. חבל שנושא שהיה יכול להיות מעניין נהרס ככה.

lollapalooza

New member
אתה צודק.

וכתבתי שזה לא הופנה כלפיך, אלא כלפי כל השרשור. וכמו שאמרת, גם לי ממש חבל שהדיון הזה יצא מפרופורציות. סה"כ הבעת דעה לגיטימית לחלוטין ורעיון מעניין וחבל שאנשים פה לקחו את זה קשה מדי... בכל אופן, אל תתן לזה לעצבן אותך, ובטח שלא למנוע ממך להעלות דיונים בעתיד.

idanem

New member
חבל מאוד שאתה חושב ככה....

כי אתה ממש לא הותקפת, אלא רק קיבלת ביקורות שליליות..כי מה לעשות, לא כולם חושבים כמוך, ואתה צריך ללמוד לקבל את הביקורות האלה מבלי להרגיש מותקף..מצטער מאוד אם היכולת ניסוח שלי ושל שאר ה"מתקיפים" לא התאימה לך..או אם אפשר להגיד, לא התאימה למה שהיה פעם..הנושא היה מעניין, והוא לא נהרס, העובדה שהתווכחתי איתך על מה שאתה חושב רק מוכיחה שיש מספר דעות בדיונים כאלה..ורק צריך ללמוד לקבל אותם לטוב ולרע..אפילו אם זה אומר שניגרר ל"ויכוח". אם תסתכל טוב על מה שהתווכחנו, אתה תראה שזה קשור לקליפים, עבודות בימוי, חברי הלהקה בקליפים, וזה רק אומר שאם הצלחנו לא להגרר לנושא אחר (מה שלפעמים קורה...), הדיון היה מעולה..! אולי היו אנשים שפיקפקו בך ואמרו דברים כמו שאתה לא אוהב את ג'ון וכד'...אבל כתבת להם שזה לא נכון, ויש לך כבוד גדול אליו, וזה בדיוק מסוג התגובות שצריך להגיב על הודעות כאלה...אבל אז התחלת עם הציניות, וציניות כמו שכתבת לא היתה מסוג הציניות שאתה פשוט צוחק על משהו, אלא מסוג הציניות שכותבים שמגיעים לנקודה שפשוט מתחילים לזלזל באנשים...וזה ממש לא היה יםה, תפתח כמה דיונים שאתה רוצה אבל תמיד תסתכל על הטון כתיבה שלך ותחשוב על איך השאר יקראו את זה...זה לא שהרסת משהו שבנית,אף אחד לא מאשים אותך בכלום...אבל אל תאשים אותנו בהריסת הדיון הזה. תודה.

michaelblum

New member
אוקיי

אני אכתוב פה בקצרה כי באמת חבל שנתעסק בזה יותר מדי, רק להבהיר את העניין, אני חושב שלכתוב, "קצת שטויות מה שכתבת עכשיו..." זה מן סוג של התקפה וטון דיבור מזלזל. אתה כתבת אותו. ונכון שהתנצלת וכל הכבוד לך, באמת שאני מעריך. אבל אתה כתבת את זה. צניות כתבתי אחרי 5-6 תגובות שניסיתי להסביר את דעתי ועוד מישהו כתב שכנראה יש לי משהו נגד ג'ון, בלי קשר לכלום. השרשור איבד כל ערך. ובאמת כתבתי את הציניות מזלזול. כי זה לא נעים שמכניסים לך מילים או רגשות שלא אמרת/ הרגשת. אני יותר לא מגיב פה בעניין הזה כי חבל על הזמן שלי ושלך. בוא נתעסק בדברים אחרים. אני בטוח ששנינו יכולים לדבר בצורה יותר נעימה לשנינו. נביא את זה לשרשורים אחרים. או שאם אתה רוצה לדבר בכייף בשרשור הזה על נושא השרשור אז סבבה.

lollapalooza

New member
אני לא מסכימה.

אני בטוחה שלא היה אכפת למיכאל אם הביקורת הייתה עניינית, אבל אנשים פה לקחו את הדברים שלו קצת קשה, הייתי אומרת. "זה ברור שיש לך משהו נגד ג'ון"
מה
למה
(ויש עוד דוגמאות, זה מה שאני זוכרת...) נראה לי שיצאו פה קצת מפרופורציות... וחבל.

idanem

New member
את צודקת...

הדברים פה באמת יצאו קצת מפרופורציות...ולדברים כמו "זה ברור שיש לך משהו נגד ג'ון" בכלל לא צריך להגיב...ועכשיו אני מבין את מיכאל לגבי הקטע של של הרס השרשור, כי השרשור באמת הרוס... אפשר לפתוח שרשור חדש בנושאים חדשים...זה כבר הופך להיות בזבוז זמן, כמו שמיכאל אמר...

SupaFuNk

New member
תאמין לי

אני מת על ג'ון באותה מידה כמוך לפחות , ולא , אני לא עיוור מרוב הערצה , הוא לא מושלם , פשוט אני לא מסכים עם הדברים שאמרת.

למעלה