קליפים

k e r e n 7 8

New member
קליפים

ללמי יש אתר שיש בו המון קליפים? ומי מכיר אחד מהקליפים הבאים: 1.Anime Music Video - DBZ - Gohan - Linkin Park 2. DragonBallZ-uncensored music vid (1) 3. Goku Tribute - Forgotten 4.Anime Music Video - DBZ - Gohan - Linkin Park 5. DBZ - Kung Fu Fighting (1) 6. DBZ - Last Resort (Music Videos) (1) (1) (1) 7. DBZ - Linkin Park - Forgotten 8. DBZ - No Leaf Clover (Music Videos) (1) 9. DBZ - With You (Music Videos) (1) אולי כמה חזרו על עצמם ...

bebi vegeta1

New member
ישמע מוזר אבל אני מכיר את כולם...

kenny7 מכיר אתר (הוא אפילו רשום שם ועשה כמה קליפים) דברי איתו...

son goten

New member
יש לי עשרות קליפים

אבל מהמון אתרים ותוכנות הנה הרשימה אפילו שהיא לא מעודכנת Dbz Dark Prince Returns Remade.mpg DBZ Young Gohan - The Squeal.mpg dbz_-_system_of_a_down-_chop_suey.mpg dragonball_z_-_music_video_-_korn_-_falling_away_from_me_(1).mpg DBZ - SSJ4Bluntman - Nas ft. Puff Daddy - Hate Me Now.mpg Free_Stylers.mpg(dbz) DBZ_VIDEO-This_is_Your_Life(FightClub).mpg DBZ - Eminem Kill You.mpg Aaron - DBZ - Are You There.mpeg DragonBall - DMX.mpeg DBZ - Kryptonite (Music Videos).mpeg dragonballz_-_destiny's_child.mpg DBZ - Runaway ( Linkin Park ).AVI dark_kamui_-_in_the_end_-_dragonball_z_-_vegeta.mpg Aaron-DBZ Its My Life Music Video (anime).mpg DBZ - Limp Bizkit (Music Videos).mpg NeoGohan - Dragonball Z - Forgotten.mpg Metal_Dbz_Remake.mpg dragonball_z-_smack_my_bitch_up.mpg NeoGohan - Dragonball Z - What You Got (XViD).avi Anime Music Video - DBZ - Gohan - Linkin Park.mpg DBZ - With You (Music Videos).mpeg DBZ - Cure for the Itch.mpg DBZ - Mission Impossible (Music Videos)-_-Half vid-_-.mpeg DBZ - Linkin Park - Pushing me Away (1).avi Dragonball Z - The Matrix - Lets Fight (anime).mpg If I Could.WMV DBZ - Rage Against Buu.WMV Dragonball Z - Points of Authority.WMV Chris_Ed - Trunks Tribute - Run to the Water.wmv friends.rm TheFightForLife.rm bardock-bymyself.asf DMX - X Gonna Give It To Ya.wmv meta.asf DBZ_Commercial.mpg hero.asf brolly-forgotten2.asf MatrixTrailer.mpg DragonBallZ-uncensored music vid.mpg Fire of fighting(Remake).rm tablesturned.asf eyeofgoku.asf Untouchable.WMV stepup.asf Dragonball Z - Music Videos - Linkin park - crawling.mpg eyeforaneye.wmv righthererightnow-Aaron.rm Semi-Charmed Life.WMV dbz_-_limp_bizkit_-_break_stuff.ram kungfudbz.asf DBZ - Mortal Kombat (Music Videos) (1) (1).mpg dbzcrash.asf Touched.WMV Gangsters Paradise.WMV dbz Forgot about dre .avi DBZ_VIDEO-Extinction(Busta_Rhymes).WMV GohanWorldHero.WMV DBZ - Eye Of The Tiger (1).mpeg DBZ - Last Resort (Music Videos) (1).mpeg Dragon Ball Z - Music Videos - Eminem - Loose Yourself.WMV DBZ_VIDEO-X_is_Coming(DMX).WMV Naruto Naruto dmx music video remix.wmv Naruto - Beautiful People.WMV Naruto - Linkin Park - Somewhere I Belong.avi Naruto - It's My Life.wmv the_heart_of_a_hero_in_the_end.wmv Naruto - Offspring - Staring At The Sun.wmv Naruto - Eye of the Tiger.WMV Matrix - Naruto Music Video.WMV Naruto - AMV - Chop Suey - System of a Down.WMV NARUTO-From the AMV inside.WMV street fighter NeoGohan - Street Fighter Alpha - Thing I Hate.mpg Videos Linkin Park Anime Video.mpg StreetFighter - FaceFace.mpeg Street Fighter Alpha - Linkin Park - In the End.mpeg InuYasha no videos cowboy bebop TuPhill.mpg Cowboy Bebop-GTB2.mpg videos made by me dbz_Tupac- Pain dbz_nas_-_in_too_deep.avi dbz_music_video_50_Cent_In_da_club Street_Fighter_Scooter_-_The_Logical_Song זה כמעט כל הקליפים שלי ויש לי כמה שאני הורדתי אם את רוצה את יכולה להצטרף לערוץ שלי במירק רשת:
irc.mircx.com​
פורט:7000 שם:
#AnimeMusicVideos​

son goten

New member
ליאו עזב

איזה באסה אבל אולי הוא יקודד בשביל הערוץ שלי אז בוא ותצטרף אח שלי ואם תעשה פייל סרבר אתה תקבל גם אצלי אוטו-בויס וגם כולם בואו תצטרפו-_-

bebi vegeta1

New member
איזה שטויות אתה מדבר הוא עובד על

bardock special ותאמין לי הוא יחזור כי anime-key על הפנים והגועל נפש בAHQ (תאמין לי הם שם שחצנים משהו פחד אולי באנקודינג הם מעולים אבל בוא נגיד שבמה שרציתי להצטרף אליהם הוכחתי לאותו FS בנזונה שהוא לא מגיע לקרסוליים שלי(אחרי זה הוא בא ביציאה "אז תצטרף אלינו וגם תלמד אותי" אחרי שההומו ניסה להציג אותי כטיפש אמרתי לו לחפש ת'חברים שלו אז הוא עשה לי באן 2מיים וחזרתי אחרי שנייה כדי להראות לו שגם בזה הוא FS חחח AX-טוב זה AX גועל נפש של אנקודרס אל תדאג ליאו יחזור הוא אחלה בן אדם אבל אין לך מושג כמה פעמים הוא עזב וחזר(בדיוק כמו מייקל ג'ורדן חחח) בקשר לFSERVER אמרתי לך הHD שלי מפוצץ היה לי השבוע 4MB חופשי על D (מודה אני משוגע) אחי תן להם את האתר ששמת בו את הקליפים שלך שיצביעו חוצמזה יש שם מלא קליפים יפים^_^

son goten

New member
ראית את הקליפים שלי?

תוריד אותם יש שם כמה יפים וגם אני שונא איי איקס גועל נפש של אנקודרס אשכרה אבל אהק אני רק ליצ'ר שם אז לדעתי יש להם איכות פצצה חחחחח לי יש מלא אנימה בקושי יש לי גם 4 מגה בייט גם חחחחחח אבל בזמן האחרון פיניתי מקום ועכשיו יש לי קצת מקום וחוץ מזה היום דיברתי עם ליאו והוא עזב אןתם לגמרי אני חושב אני יסדר לו איזה מקום טוב לקודד בו(הערוץ שלי)וחוץ מזה שמעתי שביגי מאנייק והוא מקנה הליאו שהוא מקודד מוכשר ככה ליאו אמר אה ו...בחיית אח שלי שים פייל סרבר גם אצלי הערוץ שלי לא מי יודע מה בסגנון של אניםוואן אז אני צריך כל פייל סרבר

bebi vegeta1

New member
לא ראיתי תן לי באתר ההוא הכי טוב

בקשר לליאו הוא אומנם איתי אחלה בן אדם אבל הוא לא עזב העזיבו אותו אחרי מה שהוא עשה ולפי מה שהבנתי אין סיכוי שהוא יחזור(בגלל מה שהוא עשה(וזה לא דבר שמקלים בו ראש)

son goten

New member
animemusicvideos.org

תחפש את הפרופיל של גוטן ונכנסת לערוץ שלי במירק איקס
#AnimeMusicVideos​

son goten

New member
../images/Emo6.giflol

its you?......lol and leo is gone but i hope he will join my chan so stay in my chan bro....lol you will get all of leo's new encodes but only if you serve and make amv's for my chan cuz i wanna make a distro for RAW's so that ppl can take episodes from the distro and make amv's for my chan but i need fucking XDCC's you know any xdcc's? p. s. 50agorot ruleZ​

bebi vegeta1

New member
no need 2 speak in eng

וכן bebi vegeta1=supersaiyan וXDCC לא מכירים אלא זה כמו FSERVER רק שבד"כ "מוצאים" דאמפים...
(והמבין יבין) ועובדה אני בצ'אנל...

king kazabubu

New member
פחחחחחחחח

אני מכיר כל כך הרבה קליפים של לינקין פארק על גוהאן שאין לי מושג על מי מהם את מדברת... אם אתם רוצים כמה קליפים ממש ממש ממש טובים לדעתי Welcome to hell-truncs tribute dont cry vegeta freestyler הקליפ של פריסטיילר זה הקליפ אולי הכי מושקע שראיתי בחיים שלי... התאימו כל מעבר תמונה לביטים בשיר והעשיה נעשתה בצורה כל כך טובה... פשוט תענוג לראות. ואחד הקליפים היותר יפים שאי פעם ראיתי הוא my resoltion קליפ מדהים עם שיר מדהים.... אפשר למצוא את רובם באתר שנקרא dragon ball arena

AciDBreeZe

New member
אכן

My resoltion הוא קליפ מדהים ,וגם שיר עצוב מאוד רק דבר אחד לא הבנתי האבא כאילו יוצא למלחמה? על מה השיר בדיוק? גם Set aside the pride הוא מעולה...

son goten

New member
freestyler

באמת קליפ מאוד יפה אבל לא הכי יפה יש את Dark Prince Returns Remade שזה קליפ מדהים ואת This_is_Your_Life שזה ממש ממש יפהואת הקליפים של ניאוגוהאן וכמובן את הקליפים שלי

למעלה