קליפים

סמיאגול

New member
קליפים

לאחרונה התחלתי להוריד קליפים מהאייטיז (אינטרנט מהיר) ואני חייב לציין שהזמרים הפגינו כישרון תיאטרלי מדהים שאינו קיים בקליפים של היום. ניק קרשו,פול יאנג,מורטן הארקט,לימהל פשוט עשו דברים נפלאים בנושא הזה. דבר נוסף, פעם ראשונה שראיתי את הקליפ הלא מצונזר של Duran Duran -Girls On Film והוא בהחלט שווה צפייה נ.ב. אלפא הבטחת את מקום אחר של אפור גשום.....

adiville

New member
ואללה נכון !

זמרים באמת היו יותר יצירתיים בקליפים שלהם לפני 20 שנה ולא כמו היום שאיזה מסטול דופק את הראש שלו במצלמה וזה נקרא קליפ..... אצל דוראן דוראן כל קליפ היה איזה הרפתקה בארץ אחרת, א-הא גם הצטיינו בנופים מעניינים, סינדי לאופר נראתה כאילו החיים זה טלנובלה
וזוכרים את מיטלוף ??? אומנם לא רק באייטיז אבל אצלו תמיד כל קליפ היה סרט באורך מלא

Idan00

New member
אם אתה מוריד קליפים מקאזה אז תפסיק

ותפנה אליי לאיי סי קיו.. אני יכול להשיג המון דברים שאין בקאזה.. ןאכויות גבוהות כמו svcd וכו'. אני מוסיף כאן את הרשימה של הקליפים שלי לא מעודכנת, אבל בסדר.

fufu12

New member
שלום אני חדש פה יש לי המון קליפים

שלום אני חדש פה יש לי המון קליפים וחשבתי אולי אתה רוצה לחלוק קליפים

א ו ח נ ה

New member
שאלה טכנית

יש לי מאות קליפים בקלטות וידאו - איך אני מעביר אותם למחשב???

סמיאגול

New member
אין לי ICQ

שונא את התוכנה המעצבנת הזאת. אני נמצא בקאזה ובאיימש ואפשר להוריד ממני מה שיש לי (שזה לא הרבה בינתיים) אני יציין רק את אלה שקשה להוריד ואם מישהו מזהה משהו שהוא רוצה אשמח לקבוע שעה על מנת שהוא יוכל להוריד ממני: FOREVER YOUNG+ SOUNDS LIKE A MELODY- ALPHAVILLE WOLDN'T IT BE GOOD- NICK KERSHW NEVERENDING STORY-LIMHAL MOONLIGHT SHADOW- MIKE OLDFIELD כמו שאמרתי יש לי עוד קליפים אבל הם נפוצים יותר כך שאין בעייה להוריד אותם

sysQo

New member
2 הקליפים של אלפאוויל ../images/Emo163.gif

קשים להורדה? לא יודע איפה ניסית אבל עכשיו אני מוריד אותם על-50 קיי כל אחד ועוד 2 קליפים אחרים שלהם: big in japan ו-sounds like a melody

sysQo

New member
sounds like a melody=dance with me

זה הקליפ ה-2 שהתכוונתי אליו לא sounds like a melody

Idan00

New member
המקור הכי טוב לקליפים הוא ה-mIRC

קודם כל: כל הקליפים שיש בקאזה, איימש ובכל תוכנות השיתוף האחרות באים במקור מהמירק, כי שם נמצאים כל אותם ריפרים שמכינים את הקליפים - מקליטים אותם מהטלויזיה, או ממירים מ-DVD. גם אני בקרוב הולך להקליט מהטלויזיה ואני מתכוון לשתף את הכל רק במירק.. אין בקאזה כל מה שמחפשים, וגם באכויות לא משהו ולפעמים גם גרועות (VCD). במירק יש קבצים בפורמט SVCD,שזה בדר"כ איכות גבוהה מאוד. היה ערוץ של קליפים mpgoldies# על DALnet, היו בו בסביבות 100 איש וזה היה הערוץ הכי טוב אז. DALnet נפל, והערוץ הועבר ל-Newnet. לא הרבה אנשים יודעים על המקום החדש של הערוץ, אז יש שם בסביבות ה-50 איש רק, אבל עדיין יש הרבה מה למצוא. אז מי שרוצה למצוא גם כמות וגם איכות שיבוא לשם, אני נמצא שם בניק Yoni. ואני יעזור למי שלא יודע איך להוריד.. מי שבכלל לא יודע איך מתחברים וזה, שיפנה אליי לאיי סי קיו.. ד"א..יש לי את הקליפים שהצגת אבל הם לא ברשימה, יש לי אותם באיכות גבוהה, במיוחד הקליפ של לימאל, אז אם אתה לא מרוצה מהאיכות שיש לך תגיד לי ואני ישלח לך את שלי. שלי מומר מ-DVD.

adiville

New member
מישהו יודע...

על עוד קליפים של אלפאוויל שמסתובבים להם איפשהו ? למשל קליפים מהאלבום סולו של מריאן או מה-DVD שלהם..... דרך אגב, סאונדס לייק א מלודי זה קליפ שלא ממש שווה לבזבז עליו מקום וזמן
שיר מדהים אבל הקליפ על הפנים....... מה שכן, חובה להוריד את FOOLS של אלפאוויל !!!

Idan00

New member
כמו שאמרתי, הסיכויים הכי גבוהים זה

למצוא את זה במירק. את יכול להכנס לשם ולחפש בערוץ שנתתי, או שתתני לי את שמות הקליפים שאת מחפשת ואני ינסה להשיג אותם.

למעלה