קליפים מוגזמים.

קליפים מוגזמים.

למה ג'סטין טימברלייק היה צריך להשים את האישה שם שמדגישה חלקים מהגוף שלה ומתנהגת (מצטערת על הביטוי)זונה? למה אקון ואמנם היו צריכים להיכנס כאילו למועדון חשפניות? למה לרוב הזמרים מופיעות נשים כזונות וכחשפניות ובלבוש מינימלי? אם תסתכלו לא נראה שג'סטין קנה אותה כדי שיוכל להסתכל על התחת שלה? למה אי אפשר בלי לבוש מינימלי? למה לעשות כאלה דברים? לפי דעתי מישהו צריך להגיד לאנשים עם רעיונות כאלה "לא"! כל העולם צריך לצפות בבנות שרוקדות ריקודים מיניים בחזיה ומיני-מיני מכנסונים? בושה, פשוט בושה.

לי אין עם זה בעיה,

כל עוד זה בטעם. במיי לאב זה עוד בסדר, אבל בכל הקליפים של הראפרים / חשים-ראפרים, זה מזעזע. והכי גרוע, שבד"כ חוץ מתחת מעוצב, הבנות האלה כונפות לחלוטין.. וזה עוד אחרי איפור-מעצב שיער וכו'.

NoWords

New member
ראסמי כונפות.

מה סקסי בהן.. אלוהים ישמור, הן יכולות לדרוס אנשים כמו טנק. X:

galoosh33

New member
מממ

אני מסכימה עם מי שכתב מעלי, בקליפ של אייקון ואמינם וב-my love של ג'סטין זה לא ממש הפריע לי =\ לעומת זאת בקליפים של הראפרים רוב הנשים מוצגים שם כפי שתיארת והייעוד היחידי שלהן הוא פשוט לרקוד סביב הבנים בצורה פרובוקטיבית. זה באמת מחליא אותי וזו אחת מהסיבות שאני לא ממש אוהבת את הראפרים האלו...

ערן1987

New member
שמים אותן כדי שאנשים יתלהבו

ואז הם יבקשו לראות שוב את הקליפ והופ-כל המעורבים בעניין הרוויחו עוד כמה דולרים.. ואני לא חושב שצריך להזכיר את עניין האגו שזה מביא להם

ofirshai

New member
זה עצוב

אלה פשוט בנות זולות, שמוכנות לעשות את זה בשביל כסף, ולהתמרח על ראפרים מעאפנים בטירוף. הראפרים רוצים להראות שהם מה שנקרא גבר-גבר ולכן כל הבנות מתמרחות עליו. אין לי מושג אם זה בכלל מקדם את שיר, או שסתם מספק את הצרכים המיניים של הראפרים.

ויש גם בנות...

אני לא רוצה להעליב מעריצים, אבל בשיר של השוגיביביז ,"פוש דה בטנס". שראיתי באינטרנטט, זה לא הקליפ הכי תמים שראיתי. הן מתמרחות שם על אנשים שמחכים למעלית.

נכון!

גם הן נראות כמו שרלילות בקליפים שלהם. יש אמנים עם מוזיקה מעולה אבל קליפים מגעילים. האמת? הם צריכים לעשות קליפים כמו כריסטינה אגילרה, השירים שלה יחד עם הקליפים, בעיקר "הארט", גורם לי לבכות ולחשוב על דברים עצובים שקרו לי בחיים. זה קליפ שנכנס לי לראש.

אין ספק שזה מגעיל ושפל

אבל הבעיה שזה מוכר ועוזר לקליפ ולאמן,זה פרובוקטיבי ורוב האנשים אוהבים את זה (והם אשמים לא פחות).הבעיה היא שמי שעשה קליפים יפהפיים והיה בסדר צריך להגרר בעצמו לדברים האלה בגל שאלה חוקי המשחק והוא לא רוצה להישאר מאחור,אני לא רואה מצב שזה ישתפר,זה רק יילך ויחמיר.

Smelly

New member
ולחשוב שלפני עשור...

צנזרו למדונה קליפ עם קצת סאדו-מאזו...

TheImpactBoy

New member
זה כדי לחסות על מוזיקה גרועה..

ערוצים המוזיקה מלאים במוזיקה גרועה, וכדי להוסיף קצת פילפל ועניין, מוסיפים את אלמנט הסקס לכל חור.

xtina 4 ever

New member
אין מה לעשות.../images/Emo210.gif

תכלס, הדבר שהכי מוכר כיום זה סקס. בקליפים, בסרטים, בפרסומות ובכל חור.

למעלה