קליפים חדשים

ofirshai

New member
קליפים חדשים ../images/Emo202.gif

שרשרו לפה את הקליפים החדשים 17-24/7

ofirshai

New member
Amy Winehouse- Just Friends

קליפ חדש לאיימי (למרות שלא ראיתי שום תכניות לשחרור סינגל אצלה), והפעם לשיר Just Friends (החביב ביותר). בימים אלו היא עובדת על שיר הנושא לסרט הקרוב של ג'יימס בונד עם מארק רונסון, וכנראה שנה הבאה היא תוציא אלבום שלישי, שוב עם מארק רונסון...

ofirshai

New member
הקליפ החדש של ריהאנה- Disturbia

הקליפ לסינגל החדש של ריהאנה Disturbia מתוך מהדורת הRe-Loaded של האלבום האחרון שלה. אני אסתכל עליו מאוחר יותר פשוט עכשיו אני ממהר

ofirshai

New member
הקישור הוסר, הנה אחד חדש

לצפייה בקליפ קליפ יפה, אהבתי את כל הקטע של הפריקשואו שהולך שם, למרות שהיא ממש מפחידה שהעישונים שלה למעלה. לגב השיר, זאת הפעם הראשונה שאני שומע אותו, ולדעתי הוא שיר מצויין מבחינת ההפקה, אבל הביצוע שלה לא חזק במיוחד והשיר הזה יותר מתאים לבריטני ספירס או לקיילי מאשר לריהאנה, אפילו כריסטינה הייתה אופציה טובה. שיהיה לה בהצלחה איתו, הוא יהפך ללהיט...

royb12

New member
הנה עוד קישור

הקטעים עם הכיסא והמוהוק מזכירים לי את ההוא שרצה להשתלט על העולם בסרט אוסטין גולדממבר... לא אהבתי את השיר..היא עושה כאב ראש,אני מסכים שעדיף שמישהי אחרת הייתה שרה,אומנם אני לא בטוח עד כמה בריטני הייתה מסוגלת להחזיק את השיר אולי קיילי יש מצב שגם אשלי סימפ' הייתה עושה את זה מחוספס יותר עם הקול קקה שלה... הייתי יותר מעריך אותה עם הייתה מנסה משהו פחות בטוח..כמו סל מי קנדי או למה גט דאט... קליפ

ofirshai

New member
אחלה רמיקס

היא זמרת טובה, חבל שהיא נכשלה במצעדים למרות שזה לא קובע כלום...

royb12

New member
Danity Kane ft Missy Elliot -Bad Girl

השיר נחמד אבל הקליפ
... הג'ינג'ית ניראית כמו זונה ושתי אלה הם הפוני בעצם לובשות פאה גרועה.. לא קליפ טוב מבחינת המראה שלהן.. http://www.youtube.com/watch?v=4FDnzao_ca4

למעלה