קליפורניה

parnar

New member
זה רק אני או שזה פעם ראשונה

שיש 2 דגים בשרשור אחד?

Funky Giraffe

New member
ורק אתמול יאיא כתב פה..

הטבעת שלהם מתהדקת סביב המאזינים
שים לב שגם סגול היה פה היום.. אל תשכח מה אמרתי לך היום ערן בנוגע לאומנים שכותבים בפורום שלהם זה לא היה במקרה

parnar

New member
חהחה

את ממש טועה, אין לך מושג כמה אדומים יש פה בפורום הזה רק עידו זוכר בערך כמה יש וגם זה בקושי

IkMfNiY

New member
אני אוהבת את השיר ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

והקליפ ממש מגניב, איזה כיף! יעל

chen2408

New member
שיר גדול

אני לא אחפור ואגיד דברים שאמרו כבר לפני, אבל כל הבסיס שלי כבר מכור לשיר הזה (גם כי גלגל"צ מפמפמים אותו לכולם) אחלה שיר, משהו מרענן, מחכה כבר לדיסק. והקליפ - חמוד מאוד!

אז ככה

השיר מדהים!! כל כך אהבתי...!! נוזל לכם הכישרון מכל מקום אפשרי... והקליפ עוד יותר!! [איזה מילה יש לתאר יותר ממדהים???] אני גם רוצה כזה דגל של הדג נחש..
יא מלכים!! אתם לא יודעים איך אני מחכה לאלבום... שיצא כבר!!! :]

Magi¢ Girl

New member
ולהלן הביקורת ../images/Emo11.gif

ביט מגניב לגמרי, ליריקס מצחיק... קליפ מושקע ומקורי!!! אני אישית אהבתי מאוד, can't wait שהדיסק ייצא

fuggi

New member
תגובה

השיר אדיר. פשוט אדיר. שמעתי אותו פעם ראשונה בהופעה בבארבי כפרסבא לפני בערך ארבע חודשים, וכבר אז לא הפסקתי להתלהב. אחרי זה עוד פעם בבארבי ת"א ושוב נכנסתי לאטרף
ובכלל, מאז שראיתי את הקליפ בגיא פינס אני בהיי. יצא לי גם לשמוע אותו ברדיו כשהייתי עם חברות לפני כמה ימים והתחלתי לרקוד כמו מטורפת. הן ממש פחדו ממני. שיר סוחף ואדיר, קליפ מדהים, ובכלל, אתם פשוט יותר ויותר עושים לי את זה עם הזמן. טנקס (ואתם חייבים בהופעה הבאה לעשות את טרומפלדור
)

Funky Giraffe

New member
טרומפלדור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באמת שיר שנעלם וצריך לחזור.. אבל הכי צריך לחזור - מביט.

למעלה