thank you
F Funky Giraffe New member 16/2/06 #35 נו אז, איך זה? נכון קורע? ../images/Emo3.gif הורג אותי כל פעם מחדש. קוואמי הכי מצחיק שם
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/2/06 #36 חחחחחחחחחחח נכון!!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחח במיוחד בסוף עם 'הדיייייייייייייי' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלל זה קורע
חחחחחחחחחחח נכון!!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחחחחחחחחח במיוחד בסוף עם 'הדיייייייייייייי' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכלל זה קורע
S super music1 New member 17/2/06 #38 "צעקות תיסכול ירושלמיות" הרגו אותי עם ה"דייייייייייייייי דקפתם אותי"
ע עומר קאופמן New member 16/2/06 #25 לא רע בכלל בירושלים ../images/Emo6.gif אחד המצחיקים ביותר וכן, עידו העלה את הקטע הזה (איך נראה לכם שיש לי אותו?)
לא רע בכלל בירושלים ../images/Emo6.gif אחד המצחיקים ביותר וכן, עידו העלה את הקטע הזה (איך נראה לכם שיש לי אותו?)
I idanri New member 16/2/06 #27 חחחחחחחח איזה מצחיק זה!!! דפקתם אותייייי "בואו נעשה אקפאלה של די דפקתם אותי,אני אתחיל" .
ט טיפקסית New member 16/2/06 #28 "הדג נחש עולים לכיתה ח' בשעה טובה הגיע הזמן" [גיא מחשב את הגיל של הדג נחש שחגגו יום הולדת 7 באותו יום]
"הדג נחש עולים לכיתה ח' בשעה טובה הגיע הזמן" [גיא מחשב את הגיל של הדג נחש שחגגו יום הולדת 7 באותו יום]
F Funky Giraffe New member 15/2/06 #5 הלו הלו לא לזלזל בעייסק "דייייייייייייייייייייייייייי" זה הבדיחה שהם עשו על 'גבי ודבי' לפני 3-4 שנים (קוואמי המציא אותה באחד השידורים והם חרשו עלייה שנים על גבי שנים) אבל דוגרי? אין כמו הקלטה נקייה. או כמו מכונית אמריקאית, אז מה זה משנה באמת..
הלו הלו לא לזלזל בעייסק "דייייייייייייייייייייייייייי" זה הבדיחה שהם עשו על 'גבי ודבי' לפני 3-4 שנים (קוואמי המציא אותה באחד השידורים והם חרשו עלייה שנים על גבי שנים) אבל דוגרי? אין כמו הקלטה נקייה. או כמו מכונית אמריקאית, אז מה זה משנה באמת..
F Funky Giraffe New member 15/2/06 #19 ווווווווואאאאאאאאאאאוווווווווו בגירסה עתורת באסים זו היה אפשר לשמוע ב3:19 קטע אדיר שיאיא מנגן.. יש ירידת-טונים של כמה שניות בתפקיד של הבס... רק מוכיח עד כמה השיר הזה הוא ג'אם..
ווווווווואאאאאאאאאאאוווווווווו בגירסה עתורת באסים זו היה אפשר לשמוע ב3:19 קטע אדיר שיאיא מנגן.. יש ירידת-טונים של כמה שניות בתפקיד של הבס... רק מוכיח עד כמה השיר הזה הוא ג'אם..
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/2/06 #30 חחחחחחח../images/Emo6.gifמרפראפים../images/Emo194.gif חחח איזה פועל נחמד עשו לזה חחחח
F Funky Giraffe New member 16/2/06 #31 אורי ומג'יק קראו לזה פעם מתחשגזים עד שזה קיבל משמעות שלילית במיוחד
א אסי סרחנה בנשמה New member 16/2/06 #32 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif מתחשגזים חחחחחחחחחחחח