"קליפה" בכוכב נולד! מתמודדת אחת שרה את השיר עכשיו ערוץ 22
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 16/6/07 #1 "קליפה" בכוכב נולד! מתמודדת אחת שרה את השיר עכשיו ערוץ 22
N Nimrod121 New member 16/6/07 #2 אני מקווה שזה יעלה לאתר שלהם. מעניין אותי לראות את זה. פשוט ראיתי ושמעתי בדיוק את הביצוע המקורי מפי היוצרת של השיר
אני מקווה שזה יעלה לאתר שלהם. מעניין אותי לראות את זה. פשוט ראיתי ושמעתי בדיוק את הביצוע המקורי מפי היוצרת של השיר
L LaviDavi New member 16/6/07 #3 ../images/Emo109.gifראיתי היא הרסה את השיר!! למה, למה להחריב שיר כל כך יפה?!?! אכג, היא הודחה
H hilali1 New member 16/6/07 #5 ראיתי. היה חביב. לא יותר.. אני חושבת שבחירת השיר לא טובה. זה לא מתאים לה לשיר אותו. אגב היא לומדת ברימון.. שיהיה לה בהצלחה
ראיתי. היה חביב. לא יותר.. אני חושבת שבחירת השיר לא טובה. זה לא מתאים לה לשיר אותו. אגב היא לומדת ברימון.. שיהיה לה בהצלחה
T TTתמרTT New member 16/6/07 #10 אבל היא גם לא שרה יפה ... כאילו יש שם כאלה ששרים הרבה יותר טוב והיא ממש ממוצעת...
I impossible Prince New member 16/6/07 #7 ולכן זה היה גם השבוע האחרון שלה בכוכב נולד../images/Emo13.gif ועל זה נאמר שלום לאמונות הרעות ולא לההההההההתראות
ולכן זה היה גם השבוע האחרון שלה בכוכב נולד../images/Emo13.gif ועל זה נאמר שלום לאמונות הרעות ולא לההההההההתראות