קליס הולכת להופיע בפרסי הבילבורד(עוד טקס מיותר) אבל יהיה את קליס!! כפרעליה.
D dor307 New member 3/11/06 #1 קליס הולכת להופיע בפרסי הבילבורד(עוד טקס מיותר) אבל יהיה את קליס!! כפרעליה.
D DesertRose7 New member 3/11/06 #2 היא פשוט מפחידה אותי אבל היא הייתה חמודה עכשיו בEMA אתה ידוע איזה עוד הופעות יהיו?
D dor307 New member 3/11/06 #4 קליס היא מלכה אלבום מעולה לא אכפת לי מה אומרים ממנו,חבל שבחירה לא נכונה של סינגלים....אבל דווקא מתאים לי שתלך לאיזה חבתר תקליטים קטנה שתתן לה לעשות מה שבא לה. מופעים בנתים:קלירס,פרג'י וג'נט ג'קסון
קליס היא מלכה אלבום מעולה לא אכפת לי מה אומרים ממנו,חבל שבחירה לא נכונה של סינגלים....אבל דווקא מתאים לי שתלך לאיזה חבתר תקליטים קטנה שתתן לה לעשות מה שבא לה. מופעים בנתים:קלירס,פרג'י וג'נט ג'קסון
D DesertRose7 New member 3/11/06 #5 ../images/Emo6.gif טוב עכשיו לי תהיה סיבה לראות את הטקס הזה, או לפחות חלקים ממנו הם בכל מקום עכשיו וזה יתחיל להימאס מתישהו, במיוחד כשהאלבום החדש שלהם די מאכזב
../images/Emo6.gif טוב עכשיו לי תהיה סיבה לראות את הטקס הזה, או לפחות חלקים ממנו הם בכל מקום עכשיו וזה יתחיל להימאס מתישהו, במיוחד כשהאלבום החדש שלהם די מאכזב
H hottyboi New member 3/11/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ..פפח....אבל אגב קליס מתי BM יוצא בצורה רשמית?
B Bleed for Me New member 3/11/06 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יששש דה קילרז מופיעים! אני דווקא אהבתי את האלבום החדש..הוא לא טוב כמו הקודם אבל הוא עדין מאגניב
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יששש דה קילרז מופיעים! אני דווקא אהבתי את האלבום החדש..הוא לא טוב כמו הקודם אבל הוא עדין מאגניב