לא אשת בשורות אנוכי...
מה הרופא משפחה כתב לך בהפנייה?
איבחון קלינאית תקשורת?
אבחון כללי במכון להתפתחות הילד?
הסיבה שאני שואלת כי זה משנה מבחינת התורים ואופן ההתנהלות.. אבחון כללי עושה ניירולוג שהוא בדכ מנהל המכון , וזה תור שלוקח אליו נצח ובדרך כלל מאגד סביבו אבחונים של אנשי מקצוע נוספים מהצוות ובדיקות חיצוניות, כך שכל הליך האבחון מסורבל , תלוי בהרבה גורמים ובעיקר לוקח זמן...
אם הרופא מיקד את זה לקלינאית תקשורת, אז היא זו שתיצור איתך קשר...
תראי, אנחנו מטופלות בלוינשטיין, ולמרות שאנחנו שם במסלול VIP עקב היכרות עמוקה עם מישהו בדרג מאוד בכיר, אנחנו עדיין מחכות כמעט חודשיים לאבחון קלינאית תקשורת (שטרם יצרה קשר) ..התורים שם מזעזעים...
ממה שאני יודעת, המכון להתפתחות הילד הכי טוב נמצא דווקא באיכילוב, חברה שלי סוגדת שם לצוות וזו אמא של פגה שיצא לה להכיר מקרוב יותר מדי מכונים כאלו...
אם יש אפשרות אני מציעה ללכת לקלינאית תקשורת פרטית ולו רק בגלל התורים הארוכים בסקטור הציבורי , למרות שזה פחות רלוונטי לנו גם אנחנו מתכוונים ללכת למישהי פרטית כי חבל לי על כל יום שעובר (אפילו שבכל זאת עדיין נאלץ להמתין לתור אצל הקלינאית בלוינשטיין ...)
האם עשיתם ללילדה ביטוח רפואי פרטי במקרה? אם כן תבדקי את הפוליסה, יתכן שאת זכאית לטיפול אצל קלינאית תקשורת בהחזר משמעותי...
גם אם לא עשית ביטוח מורחב שמכסה קלינאית תקשורת, תדברי בכל זאת עם הסוכן, יש דברים שאפשר לעשות ולהזדכות רטרואקטיבית..
בהצלחה..