קליל 1700

sahar sh

New member
קליל 1700

לפי מה שנאמר בפגישת יעוץ בקליל, קליל 1700 עולה כמו קליל 7000 ואפילו פחות, אבל ה-1700 הוא בלגי (אומנם פשוט יותר מה- 4300/7300) וניתן לעשות בו חלוקות אז ככה שהוא נראה הרבה יותר טוב מה-7000, אבל הוא יותר דק ולכן יותר חלש. ואני שואל למה הרוב המוחץ של האנשים עושים את 7000 ולא את 1700? או במילים אחרות מהם הטיעונים נגד ה-1700?

1700 יקר יותר

לא בגלל שהוא צריך להיות יקר יותר, נהפוך הוא, הוא צריך להיות זול יותר, אבלי ש לו ביקוש כי המראה העדין והמינימליסטי יותר של הפרופילים שלו הוא יותר אופנתי, וכנהוג במחוזותינו נהוג לסחוט את הלקוחות על מה שנחשב אופנתי ויש אנשים שישלמו עליו בלי קשר לעלויות שלו. ואין שום קשר לבלגי או חלוקות או מה שלא יהיה. 7000 הוא הפרופיל הסטנדרטי והזול.

sahar sh

New member
אז?

אז בעצם אתה אומר שמכל הבחינות עדיף 1700 על 7000 רק הבעיה היא שהוא יותר יקר?

זה מה שהוא כתב

אבל מהניסיון שלי 1700 הוא פרופיל נחות וזול יותר מ7000. 7000 הפל לסטנדרט כי הוא איכותי יותר וככזה אינו יוצר בעיות לא בשימוש ולא בתחזוקה. כלומר, ניסיוני מצביע על ההפך ממה שנאמר.

קליל 4400 או 4500

אני באופן אישי מעדיפה שאם וכבר בוחרים בקליל ולא בחברות האחרות, אז לעבוד עם הפרופילים הנקיים שלהם שהם 4400 ו 4500 מבחינת מחיר הם יותר זולים ניתן להשתמש איתם בכל סוג הפתיחות ולמגוון רב יותר של מפתחים. בהצלחה, אדר' אפרת מאירי

זה ממש לא מה שאמרתי

היתרון היחיד שאפשר לייחס ל-1700 הוא במראה העדין יותר למי שזה רלוונטי בכלל. מעבר לזה ה-7000 עולה עליו בכל פרמטר, כולל המחיר הזול יותר.

פיטנגו4

New member
כתבת בעצמך

נכון, יותר עדין, אבל גם יותר דק, יותר חלש, אפילו הנעילות שלו מגוחכות. לי אישית הוא נראה מרמת ייצור אחרת, הרבה פחות איכותית. אפילו היתה לי אסוציאציה של מוצר סיני ירוד... הפרופיל הזה לא מסוגל להחזיק משקל של זכוכית בידודית גדולה, ולכן לחלון גדול הוא לא מתאים. ולו רק מסיבה זו, אנחנו פסלנו על הסף.

rd2310

New member
ממליץ לבדוק פרופיל פלדה לחלונות כנף,לא הזזה

בפרופיל פלדה (בסלנג בלגי) ניתן לעשות בו את כל החלוקות שאתם רוצים וכל צורה ועיצוב שתבחרו. גם לחלונות קטנים וגם לחלונות גדולים גם לדלתות גדולות כל האמור מתייחס לחלונות כנף ,לא לחלונות הזזה כמו כן אין בעיה לזגג בידודית גדולה אפשרות "המשחק" העיצובי בפלדה הינה גבוהה מאוד מעצם טבעו של החומר

../images/Emo91.gif יצרן כל מערכות אלומיניום../images/Emo70.gif

בר מערכות אלומיניום ייצור והתקנת כל מערכות האלומיניום מבית אקסטל, קליל ואלובין. פתרונות ייחודיים ובלעדיים לתריסי גלילה בארגזים סמויים ומסילות נסתרות . להצעות מחיר ללא התחייבות [email protected] www.bar-aluminium.info 08-9443994 0502605500 0503622256 פקס 08-9443356

gevayu

New member
במהלך השיטוטים שלכם, מציע לכם

להיכנס לחנות התצוגה באקסטל ואולי ככה גם לחסוך הרבה כסף. אני בהתחלה התעקשתי רק על קליל ובסופו של דבר חצי מהבית שלי הוא באקסטל. עד היום אני לא מצליח להבחין מה זה מה. בסופו של דבר עשיתי באקסטל חלונות מפרופילים יקרים במחירים דומים לאלה של הקליל הפשוטים. מאוד ממליץ לבדוק את העניין ולא להתקבע על קליל. אין ספק שהשיווק שלהם עובד יותר טוב...

למעלה