קליל כזה...

Aladdin Sane

New member
../images/Emo35.gif

התשובות הן פשוטות. אתה נמצא פה כי הזרע של אביך והביצית של אמך יצרו אותך. התודעה לא התהוותה בך. אתה מתהווה בתודעה וכל מה שקורה לך וכל מה שאתה זה בתודעה. ללא המודעות לא היית יודע שאתה חי, שלא לציין את כל העולם שבחוץ...

conatus

New member
סתמית ביותר...

התשובות הן פשוטות...האמנם... ומי יצר את זרעיהם..ואת זרעי זרעיהם...וכן הלאה... אם כל מה שקורה לך הוא מתרחש בתודעה בלבד למה אתה אוכל...? ברור שללא המודעות לא הייתי יודע וזה בדיוק כמו לומר שללא העיניים לא הייתי רואה אז במה חידשת.. ומה הקשר לעולם שבחוץ... הודעתך סתמית ביותר...

Aladdin Sane

New member
ידידי היקר..

הזרע נוצר מהגוף - האוכל שמזין את הגוף ו"איכותו" של האוכל שניזונים ממנו ההורים יוצרים את הגוף שלך. להמשיך ללכת ולעקוב דורות אחורה באמת לא ייסע לך להבנת המערך הנפשי שלך וזה כבר מה שנקרא היסטוריה.. כמובן שאתה לא זוכר שום דבר מלפני שהייתך ברחם של אמך, כיוון שלא היה עולם עבורך לפני כן, העולם קיים עבורך רק כאשר המודעות קיימת, והמודעות היא תלוייה בגוף, לכן כאשר הגוף שלך יעבור מן העולם, גם המודעות שלך לכל הקורה לך וסביבך תיעלם, יחד עם כל צרותייך
מה הקשר בין זה שהכל תלוי בתודעה שלי לכך שאני אוכל? אני אוכל כיוון שזו התחזוקה שהגוף שלי צריך, זה לא ברור לך אחרי כמה שנים שאתה כבר חי פה? אם אתה מבין שללא המודעות לא היית יודע, וההבנה פה צריכה היא מעבר להבנה ברמה שכלית בלבד, כיוון שהשכל לא יכול לתפוס או להגדיר את מה שמכיל אותו. המודעות-תחושת הנוכחות הזו היא אתה והיא מה שאתה מאז ותמיד ולנצח. תחושת הנוכחות הזו יציבה ולא משתנה. בניגוד לאותה אישיות שטיפחת לך ובוודאי השתנתה מגיל 3 וגיל 12 וגיל 20 וגיל 30 וכו'.. זה טבענו האמיתי ותנסה לראות מאיפה תחושה זו מגיעה, להישאר בתחושה זו. יותר אין מה להוסיף.

למעלה