קליי תומפסון

Reutk

Active member
נצל"ש

קואצ' ניק מסביר כמה מהמהלכים במשחק של הספרס נגד פורטלנד ב-BBALLBREAKDOWN.
זה קצר אבל נחמד.

Puskas

New member
על סמך מה זה נאמר?

אנשים מחזיקים ממנו שחקן חמישייה מצוין וראוי לקבוצה חזקה, איך זה אנדרייטד?
הוא לא סופרסטאר וכנראה שגם לא אולסטאר בשלב הזה (בכל זאת, 17.9 נק' ב-43% זה לא בשמיים, מה גם שהוא לא עושה הרבה מעבר לזה, 2.3 אס' ו-3 רב').

rapgamer4ever

New member

יש מקום לציין שזה עיוות נתונים קל

קולע ב44% מהשדה, אבל זה כולל 6.5 (רביעי הכי הרבה בליגה) זריקות מחוץ לקשת ב41%. תוסיף לזה שהוא שומר טוב מאוד, כולה שחקן שנה שלישית ואם הדראפט של 2011 היה נערך שוב הוא היה נבחר איפשהו בין 2-5 (אירווינג ראשון. קמבה ווקר, קליי תומפסון, צ'נדלר פארסונס, וקוואי לנארד באיזשהו סדר בהמשך).

Puskas

New member
אין בעיה

כפי שאמרתי הוא סף אולסטאר ויהיה כזה בקרוב אבל הוא לא אנדרייטד.. כולם יודעים מה הוא שווה.

וכן מהשלוש הוא מפחיד.

rapgamer4ever

New member
חסר לו אלמנט נוסף במשחק

כדי להפוך לכוכב. כרגע הוא נמצא בחבורת השחקנים שצריכים עוד לשפר משהו במשחק שלהם ואז יוכלו לבקר באולסטאר מדי פעם.
גם לא הייתי מגדיר את תומפסון בתור "שומר טוב מאוד". הוא יודע למקם את עצמו בצורה טובה אבל אין לו יכולת לשמור על הכוכב של היריבה, לדעתי זה מאסט בשחקן פרימטר שמוגדר כ"שומר טוב מאוד".

סתם עניין של סמנטיקה

שיהיה טוב+. הוא יותר טוב מהשומר הממוצע. אעדיף שיהיה לו שומר אחר אם אני צריך להתמודד עם הארדן, וויד וכמו תמיד, בטח מספר בעיות מצ'אפ ספציפיות. הוא פשוט לבן ונראה חלבי כזה אז נהוג לחשוב שהוא שומר חלש. הוא בבירור מעל הממוצע. בוא נגיד שעם עמדות 2-3 של תומפסון-איגי אתה מסודר מול כל קבוצה שהיא לא מיאמי כשוויד מגיע לעבודה.

בקשר להגדרה של כוכב, זה שוב עניין של סמנטיקה. הוא לא ברמה של שחקן אולסטאר כרגע ועל הסף זה עדיין טיפה מחמיא לו. הוא היה צריך שמספר גארדים במערב ייפצעו כדי שהוא יהיה הבא בתור.

rapgamer4ever

New member
הנקודה שאני רוצה להעביר היא

ואני מרגיש שהיום אני לא מסביר את עצמי בצורה טובה-
לקליי תומפסון חסר נדבך נוסף במשחק שלו שיהפוך אותו לשחקן מוביל. חסרה לו קפיצת מדרגה מסוימת, לא רק ליטוש קל פה ושם. הוא לא היה כזה קרוב לאולסטאר השנה, לא כששחקנים כמו דראגיץ', קונלי, לואסון ועוד הרבה מאוד פורוורדים מצוינים (שמקדימים אותו בעמדות ה"פתוחות" בבחירת המאמנים) נשארו בחוץ. הוא לא באמת היה שייך לדיון וכנראה גם לא היה נבחר ל-20 השחקנים המובילים במערב. יש לו עוד פער להשלים כדי להיות בקליבר של אולסטאר וזה מה שרציתי להדגיש.

בתחום של ההגנה- מסכים איתך שעם תומפסון ואיגי אתה מסודר, תסכים איתי שזה בעיקר בזכות איגי

Puskas

New member
נתון מעניין לגבי הבולס

הקבוצה נמצאת בדרך להשוואת המאזן משנה שעברה אלא ששנה שעברה שיחקו גם דנג, נייט רוב ובלינלי.
השנה עם צוות לכאורה איכותי פחות (אגוסטין ודאנליבי ולאחרונה פרידיט) הם בדרך לאותו המאזן..
ת'יבודו מאמן אדיר שמצליח להוציא מכל סגל שהוא דברים מרשימים.
השאלה, לפחות מבחינתי, האם גם השנה הוא יצליח לקחת אותם לחצי הגמר למרות החסרונות הברורים.

ועוד הערה, ההחתמה של פרידיט מתווספת לקו מסוים של הבולס השנה לפיו ת'יבודו מנסה להרחיב את הסגל כמה שאפשר,
סה"כ 11 שחקנים נתנו השנה בשיקגו מעל 10 דקות למשחק (שניים עזבו, טיג ודנג) ובכל שלב שהוא הבולס מחתימים כל הזמן עוד שחקנים.
למרבה הצער גם הנתון הזה לא משפיע על העובדה שהשחקנים המובילים עדיין נטחנים המון דקות.
אבל אני מקווה שפרידיט ישתלב וששנגלייה ייתן קצת יותר וכך בפלייאוף אולי נחזור למראות של שחקן (נייט רוב) מקיא על הספסל באמצע משחק ושכוכב (דנג) פצוע רוב הסדרה.

למעלה