קליי אייקן

aiken4clay

New member
קליי אייקן

האם הדיסק של קליי אייקן( CLAY AIKEN-Measure of a Man) הגיע לארץ? איפה אפשר לקנות אותו?

14מתן

New member
אמממ נראה לי שכן...

אני לא בטוח בעצם בטח יפית וקוסמוס יודעות

ערן1987

New member
אה,מתן.. קיבלתי את הדיסק של אנסטסיה

עוד לא יצא לי לשמוע ממש.. איזה שיר לדעתך הכי טוב?

14מתן

New member
אממממ אין לי את הדיסק שלה

ולא שמעתי גם..... חחחחח זורע מלח על הפצעיםםםם

ערן1987

New member
התבלבלתי עם מיך,חחח

קורה לפעמים שאני מתבלבל ביניכם,לא יודע למה

i love gina

New member
הו- תתחדש!!!

הנה השירים המעולים לדעתי: seasons change left outside alone time sick and tired heavy on my heart!!!! i do welcome to my truth sexy single rearview where do i belong maybe today טוף, זה בעצם כל השירים
, חוץ מפריטי ליל' דאם דאם שהוא טוב, אבל לא מעולה כמו האחרים...

ערן1987

New member
תודה

עד עכשיו שמעתי את כל 6 השירים הראשונים ומאוד אהבתי את ה-1 שנראה לי שנקרא "חילופי עונות"(אין לי כוח להחליף לאנגלית)

TheRasmus

New member
אם כבר בענייני קליי אייקן

ידעתם שהשיר שלו Invisible נמצא במקום ה11 ברשימת השירים הגרועים אי פעם שעשה החודש המגזין בלנדר? לדעתי יש שירים הרבה יותר גרועים.

ערן1987

New member
שיר בסדר

יש המון שירים גרועים,לא חסר.. אם אנחנו מדברים על אותו מגזין אז אמריקן לייף של מדונה שם ולדעתי יש שירים גרועים בה-ר-ב-ה ממנו

Juliann

New member
הדיסק לא יצא פה בכלל עדיין!

אנשים, תבדקו עובדות. קליי היה עסוק מדי בארה"ב ככה שלא היה לו זמן עדיין לקדם את הדיסק מחוץ לארה"ב [מאז יציאת הדיסק הוא היה בסיבוב הופעות עם קלי קלארקסון ועכשיו הוא יוצא לעוד סיבוב הופעות לבד + מקליט דיסק חג מולד] אבל לפי מה שהבנתי הוא אמר שבקרוב הוא יוציא את זה עולמי, בינתיים רק ארה"ב ואסיה כי באסיה גם הראו איידול אז הוא לא צריך לקדם את זה שם כבר מכירים אותו. בקרוב הוא יתחיל להוציא דברים באירופה וכמובן גם פה. ומתן אל תהיה כל כך בטוח שהדיסק שלו לא יצליח פה... ואינויזיבל לא שיר רע בכלל, הרשימה לא שווה כלום כי שום שיר של בריטני לא נכנס ויש לה טונות של שירים מפגרים חוץ מזה שמצאתי שם מלאאאאא שירים מעולים. סורי אין להם קרדביליטי בכלל.

ערן1987

New member
אמרתי שאני חושב שהוא יצא

ומה הקשר בין הקידום העולמי לדיסק לבין זה אם הוא יצא בשאר העולם או לא? אמן לא חייב לקדם אלבומים כדי להוציא אותם.. למשל החדש של פרינס,הוא לא מקדם אותו בשום מקום אבל הוא מוכר טוב..

Juliann

New member
ברור שיש קשר

קליי עדיין לא הוציא כלום באירופה אז לא מכירים אותו, מה הטעם להוציא דיסק שם? הוא יוציא את הדיסק אחרי שהוא יוציא שיר-שניים באירופה ויסתובב שם קצת שיכירו אותו. זה גם מה שקלי עשתה. ונו באמת פרינס הוא אמן סופר מפורסם, הוא לא צריך שיכירו אותו כי אין מי שלא מכיר אותו! לא מבינה מאיפה ההשוואה הזאת בכלל.

ערן1987

New member
לא משווה ביניהם,אני פשוט אומר שהוא

הוציא דיסק ולא מקדם אותו בשום מקום.. הרבה אמנים מוציאים דיסקים בלי לקדם אותם במקומות כאלו או בכלל,אז מה שונה בקליי? אם אוציא את הדיסק שלו כאן או לא זה ברור שהוא לא ימכור הרבה בגלל אמריקן איידול לא מוכר כאן כמעט

Juliann

New member
מה פתאום

אני בטוחה שפרינס רק יצא הוא קידם את עצמו. אין דבר כזה שאמן חדש יוציא דיסק סתם ככה! מאיפה נפלת?! איך אנשים יקנו דיסקים של אנשים שהם לא מכירים? אם זמרים היו עושים מה שאתה אומר, מוציאים בלי לקדם, אף אחד לא היה קונה דיסקים בכלל בעולם. שהוא יחליט להוציא שירים באירופה *אז* הוא יוציא את הדיסק שם [ופה].

ערן1987

New member
עובדה שאנשים קונים דיסקים של אמנים

לא מוכרים ושהם לא מכירים,בגלל כל מיני סיבות..

למעלה