קליי אייקן

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
הגיוני

קודם כל, רובן היה פעם בבוטום 2. היה מאוד קרוב להדחה. דבר שני, אני בכלל לא מבין מה כולם כ"כ מתלהבים ממנו, יש לו קול שנשמע ממש חנוק מסיגריות או משו. אבל אני יכול להבין את המפיקים באופן מסויים, למה הם רצו ששחור שמן יזכה.

Boran

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד!

(אבל הייתי חייב לצאת מהבית ולא היה לי זמן) גם נינט עשו ממנה אלילה בתקשורת, למרות שלפי הסטנדרטים של איידול היא לא היתה עוברת את השלב השני. שירי לעומת זאת שרה הרבה יותר טוב, אבל לא עשו ממנה את כל הפאס התקשורתי אז פחות הכירו אותה אני אישית צפיתי רק בחצאי גמר ובגמר של כוכב נולד רק כדי לראות מי זו הנינט הזו שכולם מדברים עליה

pertal

New member
משהו חשוב שיש לי להגיד, אתם לא

מרגישים שיש כאן דזא וו או איך שלא כותבים בעניין פנטזיה?? זתומרת אותו דבר השופטים אמרו על רובן.... שהוא מסמל את כל מה שהתחרות הזאת מחפשת, זתומרת דיי הביאו את פנטזיה לאור הזרקורים. אני בהחלט לא חשבתי שההופעה שלה הייתה מרשימה.... יש לה קול מוזר מאוד....... הופעה בהחלט יש לה..... אבל הקול מוזר.... אני מתערב עם כל חברי הפורום שהיא תגיע לשניים האחרונים.......... וגם תנצח..... כי הרי לא נראה לי שיתנו לדיאנה דגרמו ולגון סטיבנס לנצח..... סך הכל זאטוטים בגיל של רוב חברי הפורום פה (טוב קצת יותר) אבל מתערב אתכם שפנטזיה לוקחת..,... עשו ממנה כוכבת...

Boran

New member
מסכים חלקית

אני מסכים שכולם מתלהבים מפנטזיה יותר מדי, ושיש לה הופעה מרשימה והיא עושה דברים יפים עם השירים שלה, אבל על הקול שלה אני לא ממש מת. למרות שהיא יותר טובה מרובן, שבו ממש לא הבנתי מה כולם מתלהבים. קלוט- כשרובן הופיע בשמיניה שלו בטופ 32, רנדי בא וחיבק אותו אחרי שהוא הופיע. כזה דבר עושים למעט אנשים. אבל אני לא מבין מה תופסים ממנו, וכנל לגבי פנטזיה, למרות שפנטזיה אני יכול להבין קצת קצת מה רוצים. אני חושב שהיא תהיה מקום שלישי.

Juliann

New member
אני חושבת ...

שהם ינסו לדחוף אותה גם הפעם [כמו עם רובן] לנצח, אבל הקהל של איידול כבר החכים מסיפור קליי/רובן, ולא, אני לא חושבת שהיא תנצח.

14מתן

New member
אני גם לא מבין מה כל כך מתלהבים

ממנה....... היא לא גרועה אבל אני לא חושב בסופו של דבר שמישו ירצה לקנות את הדיסק שלה אני בטוח שהיא תגיע אבל רחוק בגלל כל הקטע שהשופטים סוגדים לה..חבל...

pertal

New member
מזתומרת היא לא גרועעה?? יש לה קול

צווחני...... פשוט אנני לא מאמין שמישהו ירצה לקנות תקליט שלה באמת............ חח ולמה מסכים חלקית boran?? לא כתבתי שיש לה קול יפה לדעתי....... ממוצע+-..... אבל יש לה הופעה........ אמממ...... גון סטיבנס לדעתי יכול להיות אמריקן איידול... אבל אולי הגיל קצת מפריע....... ומאט רוגרס.... אמממ...... הוא טוב.... אבל הוא לדעתי עלה בגלל שהקבוצה שלו הייתה פשוט גרועה.... ד"א..;..... איימי היא זאתי עם השיער הוורוד, נכון?? ולטויה היא השחורה הטובה, נכון?? הימור מהיר.... מי יגיעו לגמר??? ד"א.... זכרו שקליי עלה דרך הווילד קארד....

pertal

New member
וגם פולה רצתה ממנו חיבוק ונשיקה....

גם כזה דבר לא עושים הרבה....ץ וסיימון.... אמר מה שרנדי אמר לפנטזיה ושזה בא מיימון........ מקום שלישי פנטזיה?? מי לדעתך ראשון?

Juliann

New member
פולה כל הזמן רצתה לתת לקליי חיבוקים

וסיימון ורנדי צחקו עליה [רנדי: פולה אני לא חושב שהוא רוצה חיבוק ממך! סיימון: למה את חושבת שזה דבר טוב למישהו שאת נותנת לו חיבוק?]

אני דווקא חושבת

שהכל של פנטזיה יפה מאוד....הוא לא כל כזה אתם יודעים שמגיע לטונים גבוהים כזה בסגנון של כריסטינה אגילרה אבל זה כל מיוחד כמו של מייסי גריי ואנסטסיה וזה יפה כי זה כל שלא היית משלב בשירה אבל בכל זאת אפשר ואז זה יוצא יפה... אני בעד קמיל...לדעתי היא ממש טובה ובתור אחת שאוהבת את השירים של לוריין היל מאוד אהבתי את הביצוע שלה לready or not

C o s m i C

New member
אין מה לעשות...

אי אפשר לתת אותו coverage לכל אחד. תמיד יש כאלה שיותר שומעים עליהם ומקבלים יותר זמן מסך. ההפקה משתמשת בזה הרבה פעמים כדי "לעזור" למי שהם חושבים שצריך לעלות. זה היה ככה מההתחלה של אמריקן איידול- בקושי ידעו מי זאת קלי עד לטופ 10..משהו כזה. בקבוצה של ה8 שלה היא עלתה עם ג'סטין גואריני- אבל עדיין לא ממש הכירו אותה. כמעט כולם היו בטוחים שג'סטין ינצח. (שאגב באודישן שלו סיימון אמר והודה <בגלל ג'סטין> לראשונה שהכישרון באמריקה יותר טוב!) אז בכל מקרה, הקול של קלי בסוף בלט כי היא הביאה אותה כל שבוע. היא ידעה לבחור שירים שיתאימו לקול שלה (אבל באמת שהיא מסוגלת לשיר הכל--דוגמא: stuff like that there...מי היה מאמין?!) וככה היא עלתה והצליחה. :)

Boran

New member
אבל יש הבדל ענקי

בין לתת למישהו כיסוי נרחב יותר בתקשורת לבין לעשות למישהו פולחן אישיות בתקשורת עד כדי שטיפת מוח לאוכלוסיה.

Juliann

New member
בדיוק

מה שעשו עם רובן וקליי, זה היה ממש מגעיל! הם החליטו מראש שרובן מנצח וכמעט תמיד התעלמו מקליי! דוגמא: היו פעמים שרובן שכח מילים, השופטים התעלמו מזה והמשיכו להלל אותו, שקליי שר "וינסנט", הנגנים ניגנו את הסידור שונה, אז קליי שתק במשך כמה שניות כדי שיגיעו לחלק של השירה וכל השופטים ירדו עליו שהוא שכח מילים! הם ירדו על כולם שעשו טעויות ושרובן עשה את אותן טעויות- התעלמות טוטאלית מצד השופטים לטעויות ושוב הילול של רובן. בלעעעעעחחח על רובן ממש לא הגיע לו לזכות ["לזכות"]...

ל-Juliann אולי את יכולה לעזור לי..

איך רושמים לה טויה(באמריקן איידול3)עם שם משפחה? יודעת?

למעלה