קלייר וכולם

קלייר

New member
תודה שוקור יקר/ונמשיך להיות פה למען H-)

תודה לך שוקר יקר מקרב לב ,ונמשיך להיות פה למען עוד נפשות אבודות שאיבדו את הדרך,שידעו שאנו פה להקשיב ולתת כתף

B.Shokor

New member
קלייר - אין צורך בתודה, כי בס``כ הכל

אני מדבר אמת, ואני כותב את מה שאני רואה פה :))). ובטח שנמשיך בדו-קיום, כי בסוף יהיה דו-קיום..

יוסי26.5

New member
שוקור ידידי היקר....תרשה לי לאמר לך

שאני מסכים איתך לגבי אייס וומן ולגבי קלייר... אבל אתה בעיה...וכי למה??? אתה שופט אותנו לעיתים...ואתה לא שופט אתה מנהל פורום... מה זאת אומרת אייס וומן,הבעיה שלך???? מה??? לך אין בעיות משלך??? וכשאתה אומר זאת ``הבעיה שלך`` ברור שאתה מתכוון שהבעיה יחסית לדעה שלך... ומי אמר שהדעה שלך היא הקובעת??? כבר הערתי לך פעם או פעמיים על זה... שים נא לב...כי זה משאיר טעם מר קצת... תודה

יוסי26.5

New member
ביילי יקר......

לקלייר... אין לי מילים לתאר את עוצמתך... אין לי מילים לדרך היפה שבה את מנסה להשפיע על הנוער שלנו... אין לי מילים איך להודות לך על מעשייך האציליים האלה... זולת תודה לך אישה מקסימה....מכל הלב... וביילי.... אכן יש לך מה ללמוד מהאישה הזאת...

B.Shokor

New member
צודק ביילי / הפתעת אותי ;)..

מה אני אגיד? אין לי שום דבר חוץ מ2 הערות: 1. אתה נהדר חבר חבר חבר שלי ;). 2. תזכור אותי בעתיד ;), אוליי אצטרך קצת כסף ;)))).

B.Shokor

New member
ארגזון, רק רציתי להגיד משפט מאוד

חשוב וקרוב לליבי: `` לא חשוב בן כמה אתה או איך אתה נראה, אלה מי אתה ומה אתה יכול לעשות, ככה החיים צריכים להיות ``.

קלייר

New member
לא גילך ואמונתך קובעים/מעשיך הם

רק מעשיך קובעים מי אתה באמת

גרנות

New member
הרי דרכך לאבדון

לא נוכל להמשיך כך, עם בעם. יש לבצע הפרדה מלאה. הרי כמובן שאם יחפצו הפלשטינאים במדינה עצמאית - לא תתכן דרישה אמיתית לזכות השיבה, ואם ירצו לחיות עמם בעמנו - לא תתכן דרישה להקפאת ההתנחלויות. האם באמת ובתמים סבורה את כי פניהם לשלום?

קלייר

New member
גרנות יקר/ נכון לא נוכל להמשיך כך

צדקת גרנות כך אי אפשר להמשיך,כי ללא שינוי המצב הקיים אנו בדרך לגיהנום שלא ידענו מעולם,וישלהפריד בין העמים,לתת לעם הפלסטיני הזדמנות להקים מדינה ,הזכות להגדרה עצמית,זכות השיבה ? מי יחזור אלה שכבר ביססו את חייהם,הרי האנשים שגרו פה כבר חלקם הגדול לא בחיים,וילדהם כבר מצאו לעצמם חיים במקום אחר,למה לקפוץ לפני העגלה, גם לסוגיה זו ימצא פתרון, ואני בטוחה שיש לנסות גם דרך אחרת,ואני בטוחה שכך יש סיכוילשלום באזור ובקשר להיתנחלויות,הרי על חלק בטוח נצטרך לותר,למען מטרה כה חשובה כי מלחמה יותר מפחידה אותי מאשר זכות השיבה או החזרת שטחים חשוב על זה בצורה יותר הגיונית ,מה יותר חשוב לך החיים עצמם או אדמות ,

ארגזון

New member
לבת עמי

אני לא בדיוק מבין מה... אבל אני מרגיש שיש פה ענין של התנצלות....וזה כבר טוב לדו קיום בינינו,חברי הפורום יפה בת עמי.... ראיתי במקום אחר שגם קלייר התנצלה.. העיקר שיודעים לסלוח שממש צריך... כל הכבוד..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוסי26.5

New member
בת עמי....תודה שהתנצלת...

בת עמי תודה שהתנצלת...מעשה יפה מצידך... לעצם הענין... גם אם דעותייך שונות לחלוטין מדעתה של קלייר... כדאי לפעמים להאזין גם לאחרים...בדיוק כפי שאנו האזנו לך מבלי לאמר מילים שלא במקום שאחר כך מצטערים על כך... וזאת על אף שלפעמים היה לנו יום קשה ונורא מכל... תודה,ומקווה שלמדת את הלקח,ותנהגי בהתאם... כולנו בני אדם אבל לכל אחד דעה משלו אך בלי לכנות אנשים בכינויים לא יפים ולעיתים פוגעים עד פוגעים מאד..

למעלה