קלייר וכולם

קלייר

New member
השלום יבוא לפני המשיח/וחבל שאת נגדו

אני בטוחה שהשלום יבוא לפני המשיח,וחבל שאת נגדו כי זו הדרך היחידה לשמור על המדינה

ארגזון

New member
:))))))))))))))))

לא נשאר לי אלא רק לחייך .... ניסוח על הכיפאק... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

all

New member
אליסיס

כאדם שהיה שם, וכאדם שטעה, אני פונה אליך ואומר לך: אל תנסה להבין אותם, כי אין שום סיכוי שתצליח גם אם מאוד תרצה. זה עולם מושגים שאיננו קשור לעולם הזה. ניסיתי להסביר לד``ר ההוא דבר זעיר וקטן ביותר, זה נכשל. אם אתה באמת רוצה ללמוד על העולם שלהם, תכין לך 50 שנה של זמן. יחד עם זה, אוכל לספר לך בפשטות. 1. כל העניין עם שרון וההשטלטות על הר הבית, זה שקר. למה? כי לדתיים אסור (מבחינה דתית) לעלות להר הבית, עד שהמשיח יבוא. 2. ליהודים אסור לבנות את בית המקדש ה-3. למה? כי נכתב באופן מפורש ביותר כי הבית השלישי- ``לא ייבנה ביד אדם``. ולא ייבנה לפני בוא המשיח. 3. לכשהמשיח יבוא, תהיה מלחמת - ``גוג ומגוג`` במלחמה זו ייהרגו מחצית מהעולם ו-2/3 מהיהודים. למה מהיהודים יותר מאשר מהאחרים? כי ע``פ הדת היהודית (האמיתית) אלוהים איננו גזען! וכל אדם ``אנושי`` ימשיך לחיות לנצח ואילו היהודים קיבלו יותר הדרכה מהאל ולכן נדרשת מהם אנושיות רבה יותר.

גרנות

New member
לא מדוייק, אבל לא נורא.

לגבי העליה להר הבית: ע``פ הרמב``ם, ישנם מקומות מסביב לאל-עקצה, שמותר לנו לעלות, כמובן לאחר טבילה. גם זאת - ללא נעלי עור. שים לב - לא דיברתי על מרכז הר הבית - שם אין לעלות כלל (בודאי שלא לשחק כדורגל כמו הערבים) ודין הדורך - כרת. מלבד זאת, לדעת גדולים, בין השאר - הרב מרדכי אליהו - רוב ה``סינון`` כבר התבצע. אין כל הכרח כי 2/3 מהעם ימותו. מלחמת גוג ומגוג בעיצומה, וחבלי משיח אלו הימים בהם אנו נמצאים. אין הכרח כי הגאולה תהיה מיד, אך אנו מתפללים כי יבואו ימים - ``וגר זאב עם כבש, ונמר עם גדי ירבץ``. נחיה כולנו יחדיו באהבה. כולנו יצירי כפו של הקב``ה, ולכל אחד תפקיד שונה בעולם. יום טוב ערן

all

New member
אין סוף השקפות שונות ומשונות

יש לכל עניין המשיח ומלחמת גוג ומגוג. ניסיתי לתת רק את הכללי ביותר ואילו אתה התמקדת על השקפה מסויימת. יש השקפות שאומרות כי האויב יבוא באוניות מצפון הים התיכון. אחרים אומרים שמלחמת גוג ומגוג איננה חייבת לבוא כלל וכלל. וכו` וכו`.

קלייר

New member
אבקש ממך בת-עמי/תני לי דרך

תני לי דך לשמור על המדינה ,ולשמור על זכויות הערבים החיים בתוכנו להכרה עצמית ,ואנסה להבין

ארגזון

New member
סליחה בת-עמי

סליחה גברתי... את לא צודקת לחלוטין... אני אישית מזמן אמרתי ,אומנם לא כאן,אלא בחוגי חברים,שצריך לתת להם מדינה כי הם אנשים שכאן וחיים כאן ואוהבים המקום בדיוק כמונו... האפשרות שתהיה להם מדינה היא טובה לכל הצדדים... מעצם היותם מדינה,הם לא יוכלו לעשות ההרג שעושים בנו היום...כי אז התגובה תבוא כמעט מיד...ללא היסוס וחשבון.. היום זו מלחמת גרילה...ועל זאת קשה לשלוט שלא נדבר על לחסל אותה... פתיחת אש ממדינה אחת לשניה זו הכרזת מלחמה ובמלחמה מתנהגים כמו במלחמה ואת זה גם עראפאת לא ירצה...!!! אני משוכנע בזה... בת עמי היקרה....תנסי לחשוב לבד קצת בלי עזרת הסובבים אותך, ואולי תלמדי גם כאן מהשהו על דרכי העולם ... לא הכל שחור ולבן...אני מקווה שאת מבינה אותי...

B.Shokor

New member
סוף סוף מישהו הסביר לבת-עמי את הדבר

הזה שהרבה זמן לא יכולתי להסביר לה, בת-עמי, אני מחכה לתגובה?!

ביילי_007

New member
קלייר, אני מעריץ את היכולת שלך לסלו

קלייר אני מעריץ את היכולת שלך לסלוח לאנשים!! הלוואי שהיה לי קצת ממך.., :)

ארגזון

New member
יכולת לסלוח

ביילי חמודון.. כשתעבור בחיים דברים כמו שהמבוגרים יותר ממך,עברו,ותראה סבל וחוסר אונים אז אולי יתחילו להשתרש בך יכולות של סליחה ומחילה... וטוב אולי שפגשת כאן אישה כמו קלייר... כי אתה יכול ללמוד ממנה... ואני אומר זאת רק על פי מה שאני מספיק לקרא כאן מדי פעם שאני נכנס... תלמד בחור צעיר תלמד... ואולי אתה זה שתהיה בין אלה שישנו את המצב כאן...בעתיד הלא רחוק... בהצלחה

ביילי_007

New member
אני עוד ישנה את העולם...אתם תראו ;-)

היכולת לסלוח ולמחול לאנשים שפגעו, הם תכונה נדירה מאוד. על כן אני מאוד שמח שפגשתי את קלייר - שלימדה אותי שזה אפשרי, שאפשר לסלוח, שאפשר למחול לאנשים. ארגזון אולי אני צעיר, נכון, יחסית להרבה אנשים פה, אבל ללא ספק אני עוד ישנה את העולם - תזכור את השם שלי - אם תראה אותי מתישהו בכלי התקשורת בתור מנהיג - תדע שזה אני ;-), אני מאמין שכל אחד, שכל אדם - יכול לעשות משהו, הדבר הכי קטן למשל - להעביר קשיש את הכביש - אולי בעיניך זה דבר קטן - אבל בעיני אותו קשיש זה אושר שאדם עוזר לו לעבור את הכביש. תאמין בזה - למען עולם טוב יותר. ביילי :)

קלייר

New member
ביילי יקר/בטוח עוד נשמע עליך

כי עלם חן כה ער לנעשה מסביבו,איכפתי ואנושי, ואתה תביא את השונוי את הדור החדש הצמח לנו פה כפרח -בר,שיפזר את זרעיו לכל פינה במדינתנו,ויביא את השינוי ,שכה זקוקה לה מדינתנו הקטנה ,נוער הרוצה לבנות ולא להרוס ושמחה כי הכרתי נער כה מיוחד ואצילי,

B.Shokor

New member
קלייר יקרה, כולנו שמחים שהכרנו

גם אותך, ואני אישית למדתי ועדיין לומד ואמשיך ללמוד המון ממך ;))).

קלייר

New member
נלמד ונכיר את את השני/זו הדרך לשנות

נלמד אחד מהשני -נכיר את השני-זו הדרך לשנות ולבנות את הגשר לשלום יש עוד המפחדים להפתח,המהססים להאמין,אך עם הזמן יושיטו יד לגעת ,לחוש ולהכיר וללמוד את דרכי השני,אומרים אמונה היא חצי הדרך לגאולה

תודה לך קלייר

יקירתי קליר..... אני שותפה לא פעילה ממש בפורום זה אבל קוראת את הכל אבל לא מגיבה כי עד הרגע הזה השתקעה בתוך תוכי תחושת יאוש איומה מהשלום ומהדו קיום.....ובזמן אחרון בכלל.... איבדתי את התקווה.....והיום אחרי שקראתי את מילות הקסם שלך פשום הדליקה בליבי את הלהבה שכמעט כמעט נכבתה לגמרי.... חברה אתם לא תאמינו מילות הקסם האלא נתנו לי כח ואתגר להמשיך וללחם עד נשמתי האחרונה בכדי להציל את השלום....אני היום חזרה לי האמונה שכמעט אבדה בים הדמים שנשפך לאחרונה .....ים הדמים המעורבב יהודים וערבים . אני לוחצת על ידיך קלייר וכולי אמונה שיצטרפו אלינו המונים הרעבים לשלום וביחד נפרוץ את הדרך לשלום שבעזרת השם יגיע ...אני מאמינה קלייר שהשלום הזה אני ואת נשיג אותו לא שרון ולא ערפאת ....הם רק מחממים כסאות וממלאים כיסים...פשוטי העם כמונו יצליחו בסוף לעשות שלום. ובסוף יקירתי אני חייבת לך אלפי תודות ,ודרך צלחה

יוסי26.5

New member
אייס וומן...אני מצדיע לך

אני מצדיע לך כי שינית דעתך... מצדיע לך כי הפסקת את יאושך... מצדיע לך שהיו לך הכוחות להודות בטעותך מצדיע לך כי שוב את מוכנה לתת הכל למען השלום... קלייר יקירתי...את עושה נפשות.... תודה לך אישה יקרה ומקסימה...

קלייר

New member
המציל נפש אחת/מציל עולם ומלואו

יש האומרים המציל נפש אחת כאילו הציל עולם ומלואו,ושמחתי לדעת שהמילים שיצאו מעומק ליבי,השפיעו על נפש כה מיוחדת ,עשה לי את היום

קלייר

New member
חיממת את ליבי/אייס וומן

חיממת את ליבי אייס וומן,הקסם לדידי כבר קיים לאחר שקראתי את דבריך ואני בטוחה שעוד רבים עורגים לרגע שנפרוץ את חומת השנאה בין שני העמים שכה זקוקים לנחמה ואהבה,ואהבת האדם היא הגשר לשלום,יחדיו בכוחות משותפים נצליח למצוא את השביל שאותנו יוביל , ותודה לך אייס וומן יקרה שנתת לי תקוה שקולי נשמע,נמשיך חמודה לא נפסיק למרות הקשיים והכאב,

B.Shokor

New member
קלייר גדולה / אייס וומן נהדרה..

אייס וומן, הבעייה שלך (שבעצם הייתה) היא כמו הבעייה של כל ``קוראי המלחמה`` במדינתנו מדינת ישראל!. כל אחד ממנו עבר תקופה של ייאוש, ובשביל להוציא אותו מהתקופה הזאת אנחנו חייבים אנשים עם ראש פתוח על הכתפיים כמוי קלייר, ביילי, ליטל, יוסי, אליאס, פרודוגי, ועוד אחרים.., ולכן אנחנו פה. ולקלייר, כבר נגמרו לי כל התיאורים היפים שרציתי להעניק לך ;)..

למעלה