קלייר וכולם

בת-עמי

New member
קלייר וכולם

אני רוצה להבהיר לכם משהו וגם להנצל באותו יום שכתבתי את מה שכתבתי לא הייתי שפויה ואני מדברת ברצינות באותו יום חברה שלי התקשרה אלי להודיע על האזכרה של יאיר נבנצאל הי``ד באותו יום דיברתי עם איתי על איתמר הי``ד באותו יום דיברתי עם אשתו של הרב ארלינג הי``ד באותו יום לא הייתי ממש שפויה וכן קלייר אני מתנצלת שכתבתי את מה שכתבתי השתמשתי בבטוי קיצוני אבל את צריכה להבין משהו מבחינתי להגיד שא``י היא ארץ פלסטין היא עדדין עזרה לרומאים ולכל מי שרוצה למחוק את שם ישראל

B.Shokor

New member
גדולה / תודה / לכבד דעות :cool:

בת-עמי יקרה שלי, הייתי בטוח במאה אחוז שאת הולכת להתנצל, וכך עשית, תבורכי על הצעד הגדול הזה :). אני בטוח מאוד שקלייר תקבל התנצלותיך, כי היית בשעת כעס מאוד גדולה. בקשר לא``י - יש לנו עוד זמן לדבר על זה ;-)

קלייר

New member
סלחתי/ולעולם לא ארצה למחוק

לעולם לא חשבתי או רציתי למחוק את שם ישראל היא מדינתי וכך תשאר אך לפעמים כדי לשמור על המדינה היחידה שיש לנו, צריך גם לדעת להבין את העם החיי בתוכנו,לא המרצחים לא ערפאת עם שרוצה כמונו להאכיל את הילדים,ולחיות בכבוד בת-עמי ויש לנסות להקשיב לבעיות שיש לעם שאין לו מקום משלו, אך לעולם לא אמרתי שאותר על ארצי ,רק שאני חושבת שיש למצא לעם הפלסטיני גם פינ משלהם,הרי גם הם חיים איתנו,ודרך המלחמה רק תהרוס את מדינתנו שאני אוהבת בכל ליבי,

B.Shokor

New member
בת-עמי, הלוואי הלוואי הלוואי שכל

יהודי היה אוהב מדינת ישראל כמו אהבתה של קלייר.

קלייר

New member
אני בטוחה/שגם בת-עמי אוהבת

אני בטוחה שגם בת-עמי אוהבת את המדינה בכל ליבה,אך היא רואה אחרת את היכות לחיות יחד,וראה רקאת הרוע שורה סביבה, ובכל ליבי אני מקוה שתתחיל להסתכל ביתר סבלנות על המצב הקשה במדינה

בת-עמי

New member
עצם הקמת של מדינה כזאת

היא מחיקה של ארץ ישראל כי את באה ומקימה בארץ ישראל את מדינת פלסטין רצון הרומאים וכל מי שרוצה למחוק את ישראל כמה שמבחינתך זה טוב זה עדיין מוחק את חלק מא``י

eliasys

New member
בת-עמי אני רוצה לשמוע ממך

האם את רוצה שלום בכלל? האם את מוכנה לעשות שלום עם העם הערבי? האם את מוכנה לעשות שלום עם העם הפלסטיני? מחכה לתשובתך, על מנת שנמשיך את הדיאלוג

בת-עמי

New member
אני יסביר לך משהו

אני מאמינה בקב``ה שזה אומר שאני מאמינה שבע``ה יתברך יגיע המשיח כשיגיע המשיח לא יהיו כאן יותר ערבים מבחינתי הדבר האידאלי הוא א``י ל-ל-א ערבים כרגע (ואני מדגישה כרגע) זה לא נראה לי ריאלי אבל עכשיו מבחינתי אין על מה לדבר בכלל על שלום כרגע להכניס להם להרוג את המחבלים אחד אחד להגיע למצב שאין בעם הזה מחבלים רוצחים פורעים שהתקשורת המסיתה זה דבר שלא קיים שהנהגה מסיתה זה דבר שלא קיים כרגע אינני רוצה איתם שלום למרות שברור לי שיגיע שלב שנצטרך לחיות ביחד עד ביאת המשיח בעה``י אינני בעד הסכמים מטוטמים שבהם אנחנו נותנים לעם הערבי את אדמת א``י הקדושה ונשקים ומדינה הם רוצים שלום שיוותרו שיתנו אני יודעת שיגיע שלב שנצטרך לחיות איתם לא עכשיו לא כרגע

B.Shokor

New member
בת-עמי, האמת שרציתי לשמוע תשובות

ב כן/לא לשאלות של אליאס.

בת-עמי

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא רוצה שלום למרות שברור לי שנצטרך להגיע להסדר מסוים עד שיבוא המשיח בעה``י

בת-עמי

New member
קראת את כל מה שכתבתי???????????????

אני מבחינתי לא רוצה איתם שלום כי הפתרון האידאלי בשבילי זה שלא יהיה כאן את העם הערבי אבל אני יודעת שנצטרך להגיע להסדר מסוים כי לא נוכל להלחם עם ביאת המשיח בעה``י (דרך אגב הרבה רבנים אומרים שכרגע עם ישראל נמצא בתהליך של גאולה)

ביילי_007

New member
בטח, שקראתי, אבל עדיין פששש...

איך אפשר לחשוב על מלחמה? מלחמה זה אופציה האחרונה שצריכים לחשוב עליה!

גרנות

New member
אופציה אחרונה

מתי? אחרי שימותו עוד 500 איש? הגענו לאופציה האחרונה. לצערנו אין עם מי לדבר כבר. ניסינו ניסינו ושוב ניסינו. וכמובן - אנחנו יודעים עם מי לנסות ולדבר... הרי ערפת הוא מספר אחת בעולם בהפסקות אש (30 בירדן, 40 בלבנון, 8 אצלנו....) כמו שאמר מרק טווין - מה הבעיה להפסיק לעשן, אני עצמי הפסקתי כבר מאות פעמים. והמבין יבין. יום טוב. ערן

ביילי_007

New member
יש עם מי לדבר, עם העם הפלסטיני

ורק נקווה שיבוא דור חדש של מנהיגים - שיכולו לגשר על הפערים.

B.Shokor

New member
רציתי לשמוע בתכ`לס ישר ולעניין!

את רוצה מלחמה? את רוצה ממנו לצאת ולהילחם?

קלייר

New member
אני בטוחה /שבת-עמי/תמצא את הדרך

אני בטוחה שבת-עמי עוד תמצא את הדרך הנכונה ,להשלים עם המציאות כי היא מבולבלת ,כי אדם שלא מעדיף שלום ,נמצא בפרשת דרכים ודי קשה לראות את הדרך הנכונה מהיכן שהיא מסתכלת ואני תקוה שבסוף תראה את האור בקצה המנהרה

B.Shokor

New member
חבל לך השקלים שמשלמת לבזק!!!

בת-עמי יקרה, חבל לך על השקלים שמשלמת לבזק תמורת הגלישה בפורום זה! אם כל כך היית משוכנעת שיכול להיות שבאחד הימים יחיו כאן רק יהודים (שאפילו בחלומות שלך לא תחלומו על דבר כזה), חבל לך על הזמן!.

ביילי_007

New member
בזק שמחה על כל משלם!!

אני בטוח שאם בזק הייתה יכולה למחוק את הודעה שלך היא הייתה עושה ;-) , הרי אתה פוגע בהכנסות של בזק:)

גרנות

New member
כנראה ואין ברירה

מה הפתרון שלך לנושא? אה, הסכם שלום. או אולי עוד הסכם הפסקת אש. ואיך אתה קורא למצב עכשיו, שלום? שלא נהיה כולנו חו``ח קורבנות השלום. אבו עמאר לשלטון... בקצב הזה - זה לא רחוק

למעלה