קליטת תחנות כבלים

קליטת תחנות כבלים

אני מנוי אנלוגי של הכבלים. לאחרונה שמתי לב שקולטים את ערוצי סינמה 1,2,3 בתדרים שהטלויזיה יכולה לקלוט בלי ממיר. הקליטה היא לא משהו, יש סאונד אבל התמונה קופצת כאילו יש הפרעות על התדרים. ניסיתי לבדוק ב-3 טלויזיות וגם בממיר אנלוגי של הכבלים ובכולם יש אותה תופעה. יש למישהו מושג למה משדרים את ערוצי הסינמה בתדרים האלו וכמו כן איך אפשר לשפר את הקליטה על מנת שניתן יהיה לצפות בהם. התדרים בממיר אנלוגי 58-60 ובטלויזיה cc05-cc07.

intengo

New member
מדובר בפרומו של הכבלים ...

זה לא סוד, שחברות הכבלים מעוניינות שצופי האנאלוג ישדרגו את המנוי לדיגיטלי. בעוד שמנוי אנלוג משלם סכום קבוע פחות או יותר, מנוי דיגיטלי משלם עבור חבילות ערוצים נוספות, שירותים בתשלום יומי (לדוג'-משחקים) ואפילו עבור השתתפות בבחירת הקומיקאי בערוץ "ביפ". כחלק מהמאמץ של חברות הכבלים להעביר חלק מהצופים לדיגיטל, החלו לשדר מספר ערוצים מבוקשים גם באנלוג. מדובר בערוצים סינמה (1,2,3) וביפ. את הערוצים ניתן לקלוט באמצעות הממיר האנלוגי. ערוץ ביפ משדר חופשי ואילו על ערוצי סינמה צריך לשלם בנפרד. עם זאת, הערוצים משדרים גם באנלוג למשך מספר חודשים בלבד. פרומו, כבר אמרתי.

elivak

New member
שטויות במיץ "פרומו כבר אמרתי"

הסיבה לשידור הערוצים הנ"ל היא מחסור בממירים דיגיטלים עקב שריפה במפעל המייצר את הציפ בצרפת, חברות הכבלים פנו למשרד התקשורת בבקשה לשדר בתדרים האסורים וקיבלו הייתר של מספר חודשים לשדר את ערוצי הסינמה+ביפ עד לקבלת ממירים דיגיטלים,יתרה מכך זה גורם להם נזק מאחר ולקוחות יכולים להזמין ממיר אנלוגי מהסוג הישן ללא תוספת תשלום לנקודות הנוספות ולצפות בערוצים

איך בכל זאת אני אוכל לראות סינמה123

יש לי ממיר אנלוגי של תדיראן בן לפחות 8 שנים ולא רואים טוב בממיר את ערוצי הסינמה.(תמונה קופצת). איך בכל זאת אפשר לראות אותם, אפילו אם זה יהיה לזמן קצר. יש לכבלים ממירים אנלוגים אחרים שאפשר לראות בהם? ואם יש אפשר להחליף תמורת הממיר שכבר יש לי? (את הממיר מישהו נתן לי לפני כ6 שנים ,הוא לא רשום על שמי בחברת הכבלים, אין לי מושג על מי הוא רשום).

elivak

New member
חייבים ממיר ממוען מדגם גרולד

חג שמח אתה חייב להזמין ממיר ממוען של חברת גנרל אינסטרומנט ורק אם יש לך את החבילה בממיר דיגיטלי 1 בבית או שתשלם עבורה תוכל לצפות בכל מקרה בקרוב ייפסק השדור הארכה שקיבלו חברות הכבלים היא לשלושה חודשים

intengo

New member
איזה קשקשן

על איזה מחסור בממירים אתה מדבר? מאיפה אתה מבסס את המידע הזה? לא ראיתי את ההודעה הזו בשום מקום, חוץ מזה שחברות הכבלים לא מפסיקות להציע מבצעים למצטרפים חדשים. חוץ מזה, איך אתה מסביר את זה שערוץ "ביפ" משדר ללא קידוד וערוצי סינמה מקודדים?

elivak

New member
אחי נראה לי שביננו אתה הקשקשן

אני מבסס את המידע שלי ממקור ראשון מאחר ואני עובד ומנהל בחברת הכבלים,ובין היתר מיוזם ההפעלה הזמנית של הערוצים ערוצי הסינמה מקודדים, ורק לקוחות קיימים שלהם ממיר דיגיטלי אחד בבית עם החבילה של ערוצי הסינמה יכולים להזמין ממירים נוספים מהדגם הישן רק של גרולד (שהם ממירים עם אופצית פיענוח)וממוענים ולצפות בערוצים הנ"ל או לחילופין לבצע הזמנה לממיר דיגיטלי ולקבל אנלוגי עם החבילה וכמובן לשלם עבורה, אז בפעם הבאה שאתה כותב על מישהו קשקשן תבדוק טוב לאן אתה קופץ ואני מקווה שלא תזדקק להוכחות חג שמח

elivak

New member
בזכות האמונה נשתמרנו כעם

אמר הרצל ובטוח שהוא לא התכוון אליך, תן לי את המייל האישי שלך ותאמין לי שמחר תקבל מייל ממני עם הסיומת של HOT וכמובן השם שלי

geostant

New member
תן לי את כתובת המייל שלך

ואני ישלח לך אי-מייל עם סיומת HOT BIG DEAL ממש...

elivak

New member
אחי תסביר לי

איך אפשר לשנות את הסיומת של המייל ודרך אגב אתה מוזמן לסיור במוקד תבל תל אביב רק תאשר לי את הביקור ונתאם מועד בברכת חג שמח

geostant

New member
אני שוב חוזר ואומר...

תביא לי כתובת אי-מייל שלך (ולא משנה לי אם היא תהיה בסיומת HOT או לא HOT) ואני ישלח לך אי-מייל בסיומת HOT (עם CO.IL / COM או כל מה שתרצה). אני ישמח לקפוץ לבקר בהזדמנות במוקד תל-אביב, הבעיה שאין לי זמן לזה.

scart

New member
מה אפשר לעשות שם לראות את כולם

מדברים בטלפון?

intengo

New member
מה שאפשר לעשות במוקד הכבלים-

יש שם הרצאה "מדוע נשתמרנו כעם", מאת ידידנו "מנהל הכבלים" חחח...

elivak

New member
כמה אתה חכם שמנו לב

האמן לי שהיית מוכן להיות שם במקומי פשוט הטיפשות מונעת בעדך מלהתקדם צעד בחיים ולהבין שאתה טועה "מי שלא טועה לא לומד"

elivak

New member
לא אחי אני מדבר על מוקד השדורים

מהיכן שיוצאים השדורים לכוון הלקוחות האמן לי שזה מעניין מדובר על ציוד במיליוני דולרים וטכנלוגיות חדשניות

geostant

New member
תכלס מי שלא מבין בזה

הוא לא יהנה בביקור במוקד השידור הוא כולה יראה המון מסדי 19"

scart

New member
אני מנוי לדיגיטל , הממיר samsung

ממש דפוק. לפי דעתי הממיר האנלוגי הרבה יותר מוצלח הוא מעביר תחנות הרבה יותר מהר . לפעמים אני מעביר ערוצים בשלט ופתאום התמונה נעצרת , מה צריך לעשות? לנתק מהחשמל ולחבר שוב את הממיר על מנת לעשות איפוס לממיר הדיגיטלי . תגידו לי אתם אני משלם מנוי לכבלים , מתפקידי כל פעם שנעצרת התמונה בממיר ואי אפשר להעביר תחנות בשלט עלי לנתק את הממיר מהחשמל ולחבר אותו שוב? זה השירות שאני אמור לקבל ? אני צריך כל פעם לנתק מהחשמל ולחבר שוב ? אני אמור לצפות ולהינות מהערוצים . אם אני משלם עבור מנוי אני אמור לקבל את השירות הטוב ביותר שזה בראש ובראשונה ממיר דיגיטלי איכותי , אני בטוח שהממיר הזה עשה הרבה בעיות להמון לקוחות במשך הזמן. אז כמו שחברת הכבלים יודעת לגבות כסף מן הלקוחות עבור המנוי , כן היא מתחייבת לספק לנו הלקוחות את השירות והאיכות הטוב ביותר ! (ממיר דיגיטלי איכותי וכל הציוד הנלווה). ואם חברת הכבלים לא תספק ממיר איכותי סוף סוף במקום הסמסונג הדפוק , אני פשוט יעבור לחברה שכן יודעת לספק את הציוד והשירות הטוב ביותר. ואני מאמין שעוד רבים יעשו כך.

תומר

Member
צודק הממיר הזה דפוק בגלל זה

עברו לADB יש בעיות גם עם השלט כשמשתמשים בו לטלויזיה

למעלה