קליטת נתונים ל CUSTOM ENTITIES

men52

New member
קליטת נתונים ל CUSTOM ENTITIES

אני רוצה לקלוט נתונים ולבנות CUSTOM ENTITIES. אני מריץ שאילתא , קולט לתוך DATASET ומתחיל לעשות FOR EACH על הרשומות ומכניס את הערכים לתוך ה ENTITIES שיצרתי. ברור שלעבור על כל הרשומות זה לא יעיל. האם יש איזה דרך יותר יעילה לקלוט את הנתונים לתוך ENTITIES בלי לעשות FOR EACH על כל הטבלה ?

MoranOnSoftware

New member
כן... ולא...

בפועל אתה רץ על הטבלה פעמיים, פעם אחת עדי ליצור את ה- DataSet ופעם שניה כדי ליצור את ה- Entity. עדיף לך (גם מבחינת מהירות, שכן אתחול DataSet זו פעולה כבדה) להשתמש ב- DataReader, לעבור שורה שורה וליצור ממנה את ה- Entity, חסכת סיבוב אחד והרבה מאוד Casting מה- DataSet.

mnmaster

New member
אם כבר אתם מדברים

אפשר לדעת מה זה entity? שמעתי את זה כמה פעמים...

men52

New member
ENTITY

ENTITY זה למעשה הגדרת ישות. לדוגמה אני מגדיר CLASS בשם USER שיהיה לו מאפיין NAME. אני יוצר ARRAY של אובייקטים מסוג USER ומושך מה DB מידע ומכניס לתוך ה ARRAY של ה USERS. http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/aa479317.aspx

men52

New member
DATA READER

כמובן , לרוץ עם DATAREADER זה יותר חסכוני. הכוונה שלי היתה על להביא ישירות מה DB לתוך ה ENTITY. אולי משהו בסגנון של הורשה של ה DATAREADER ולעשות לו איזה CUSTIMIZE. (לא שיש לי מושג איך לעשות את זה ואם על האוביקט הזה בכלל אבל אולי זה רעיון).

למעלה