שלום,סוף סוף הצלחתי לכוון את הצלחת 120 ס"מ להוטבירד אך האיכות המירבית שאני מקבל היא: signal 45% quality 30% האם זה באמת המקסימום(בגלל שזה רק 120 ס"מ)? אם לא מדוע בגשם אני לא מצליח לראות את הערוצים הגרמניים? אולי צריך מגבר?איזה?
צלחת 120 ס"מ בהחלט מספיקה לקליטה של הוטבירד וניתן לקבל איתה בהחלט כמעט 100% קליטה הבעייה אצלך היא שהצלחה לא מכוונת נכון להוטבירד או ש-LNB שלך לא טוב או לא מכוון נכון.אין מגבר ואתה לא צריך מגבר . לגבי הגשם תמיד בצלחות קטנות יש הפרעות ובעיות קליטה ממליץ לך להזמין מתקין מקצועי שיכוון לך את הצלחה
אני קלטתי באיכות קליטה מעולה תחנות שאמורות להיקלט בצלחות בקוטר מטר ושמונים וגם תחנה שאמורה להיקלט ב2 מטר ו70 סנטימטר הקוטר המומלץ להוטבירד הוא מטר ו20 סנטימטר מאחר והוטבירד נקלט גם באפריקה
הקוטר המומלץ להוטבירד לכל התדרים למעט סופר זה 1.8 מטר.בדיגיטל.באנלוג זה 2.7. יש תדרים הנקלטים 1.2-1.4 מטר רובםלמעט11413H ו11338V. דרך אגב לאיזה תדר אתה מדבר שאתה אומר קלטתי מה שניקלט ב2.7?TV5אסיה?
איזה lnb יש לך אתה יכול לכוון בעצמך תזיז את הצלחת מימין לשמאל באיטיות עד שתקבל את איכות הקליטה הגבוהה ביותר לאחר מכן תזיז את הזוית של הצלחת מלמעלה למטה באיטיות עד שתקבל איכות קליטה מקסימלית ולסיום תזיז את הlnb מימין לשמאל באיטיות לשיפור נוסף באיכות הקליטה