קליטה

hashay

New member
קליטה

שלום,סוף סוף הצלחתי לכוון את הצלחת 120 ס"מ להוטבירד אך האיכות המירבית שאני מקבל היא: signal 45% quality 30% האם זה באמת המקסימום(בגלל שזה רק 120 ס"מ)? אם לא מדוע בגשם אני לא מצליח לראות את הערוצים הגרמניים? אולי צריך מגבר?איזה?

shon1001

New member
תשובה לקליטה

צלחת 120 ס"מ בהחלט מספיקה לקליטה של הוטבירד וניתן לקבל איתה בהחלט כמעט 100% קליטה הבעייה אצלך היא שהצלחה לא מכוונת נכון להוטבירד או ש-LNB שלך לא טוב או לא מכוון נכון.אין מגבר ואתה לא צריך מגבר . לגבי הגשם תמיד בצלחות קטנות יש הפרעות ובעיות קליטה ממליץ לך להזמין מתקין מקצועי שיכוון לך את הצלחה

m8m8

New member
hot bird

צלחת 1.20 M לא מספיקה ל HOT BIRD 13 E הסינל חלש מאוד עם 1.20 מטר לפחות צריך 1.8 M לקליטה עם SPARE סיגנל זאת המלצה בלבד בי

dj guy

New member
הוטבירד

אני קלטתי באיכות קליטה מעולה תחנות שאמורות להיקלט בצלחות בקוטר מטר ושמונים וגם תחנה שאמורה להיקלט ב2 מטר ו70 סנטימטר הקוטר המומלץ להוטבירד הוא מטר ו20 סנטימטר מאחר והוטבירד נקלט גם באפריקה

אתה יכול לומר את התדרים?

הקוטר המומלץ להוטבירד לכל התדרים למעט סופר זה 1.8 מטר.בדיגיטל.באנלוג זה 2.7. יש תדרים הנקלטים 1.2-1.4 מטר רובםלמעט11413H ו11338V. דרך אגב לאיזה תדר אתה מדבר שאתה אומר קלטתי מה שניקלט ב2.7?TV5אסיה?

dj guy

New member
קליטה

איזה lnb יש לך אתה יכול לכוון בעצמך תזיז את הצלחת מימין לשמאל באיטיות עד שתקבל את איכות הקליטה הגבוהה ביותר לאחר מכן תזיז את הזוית של הצלחת מלמעלה למטה באיטיות עד שתקבל איכות קליטה מקסימלית ולסיום תזיז את הlnb מימין לשמאל באיטיות לשיפור נוסף באיכות הקליטה

dj guy

New member
קליטה

הצלחת צריכה להיות ללא חלודה חורים או עיוותים מומלץ צלחת אלומיניום צלחת אלומיניום מספקת קליטה מעולה

נדב53

New member
אל יאוש

כל מה שיעצו לך לעשות הוא נכון . בדוק אם הצלחת במצב טוב וכן בדוק את ההגדרות במקלט עצמו .אם הצלחת גבולית חדשה מורמלית עולה כ 125 שח כולל lnb universali

למעלה