קליטה ב C_BAND בארץ

hammer27

New member
קליטה ב C_BAND בארץ

שלום רב לכולם, חג שמח ושקט:) מישהו יודע אילו תחנות של רוסים נקלטות בארץ בעזרת סי בנד עם צלחת עד 1.80 מ', אני יודע שיש תחנות לווין YAMAL וקצת ב36 מע'. האם מישהו קולט משהו מעניין..תכתבו לי בבקשה אילו תחנות והאם כדאי להוסיף לקיו בנד שלי עוד סי בנד כדי לראות עוד כמה תחנות ברוסית בסי בנד עם צלחת ממונעת 1.80 תודה לכולם מראש:) חג שמח)

faw

New member
רב התחנות ברוסית נקלטים בC band

יש מלא ערוץים בלווינים שונים, חלקם חוזרים על עצמם: 90E,Yamal,-Cband 80E,ExpressC +Ku band 40E,Express1A4 C+Kuband 36E,Kuband,circular,Viacces1,2 5E,Sirius Ku band בהצלחה וחג שמח יותר פרטים

beatman

Member
נראה לי כדאי לך לשים LNB

אוניברסלי על מנת לקלוט את כל הבנדים. בעניין הערוצים בכל לווין כנס לאתר satcodx.com

hammer27

New member
LNB

יש כזה דבר? זה קולט גם קיו בנד וגם סי בנד??????? זה יקר? איפה אפשר לקנות את זה.. האם צריך FEED בשביל זה? הבעיה שלי גם שבגללה אני רוצה לשים סי בנד....כי.. במזרח אני יכול מקסימום לסובב את הצלח עד 78 מע' לכן התחנה אחרונה LMI אני מתכנן להוסיף XH בנד ולמקם אותו קצת בצד..כדי להגיד לYAMAL מה עדיף לי לדעתך.. תציע פתרון תודה רבה

faw

New member
על היזה LNB מדובר?

אוניברסלי Ku band או Cband ?

beatman

Member
אני לא ממש בקיע בעניין

ראיתי במספר מקומות שיש LNB אוניברסלי שלפי ההגיון קולט את שני הבנדים סי וקיו(לא היה כתוב במפורש איזה הוא קולט,היה רק כתוב אונברסלי-מתאים לכל). אני לא בטוח בעניין עדיף שטכנאים יענו על שאלה זו.

hammer27

New member
LNB

אני יודע שיש LNB אוניברסלי לקיו בנד וLNB אוניברסלי לסי בנד... כדי לקלוט את כל הטרנספונדרים ותדרים בכל אחד מהבנדים...האם ייתכן שיש כם LNB אוניברסלי לכל הבנדים? אני מקווה שכן..כי אז אפשר להמנע מעשיית המולטיםיד ולשנות את מרכז התמקמות הLNB ובכך לקלקל את איכות הקליטה... אז באמת..יש כזה LNB אוניברסלי המתאים לכל הבנדים או שלא? ואם כן אז כמה זה יעלה לי:)

למעלה