קליטה ברדיו

AlonHaramati

New member
קליטה ברדיו

זה לא בדיוק הנושא של הפורום, אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר. יש לי בעייה של קליטת רדיו ברכב (למי אין ???). האם צריך לקנות רדיו חדש \ אנטנה חדשה ? והאם יש הבדל משמעותי בין איכות הקליטה של מכשירי הרדיו השונים ? תודה מראש למי שיענה לי. אלון.
 

Chocoholic

New member
תלוי מה חומרת הבעיה

אם אתה נמצא בלב ת"א וקולט את גלי צה"ל או 88 חלש ועם הרבה רעשים, תתחיל לחפש רדיו חדש, או לפחות תבדוק את העניין (אנטנה מחוברת טוב?) אם אתה נמצא ברעננה וקולט את 88 או 106 עם קצת רעשים, זה נורמלי. כאן, אין לך הרבה מה לעשות מלבד להחליף לאנטנה עם הגבר יותר טוב (זה לא משהו שאתה יכול למצוא במוסכים...) אין כמעט הבדל באיכות הקליטה של מקלטי רדיו שמיוצרים כיום עבור מכוניות.
 

ailag

New member
ד"א

בשישי האחרון נסעתי מכוכב יאיר לת"א. בכוכב יאיר העברתי ל102FM - רדיו תל אביב - ושמעתי מצוין. דוקא כשחניתי ליד הבית בת"א שמעתי רעשים בקליטה
 

2_be

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif

רציתי להפנות אותך לפורום אודיו..אבל ראיתי שכבר שאלת שם
 
למעלה