קלידנים?

mindreader

New member
קלידנים?

יש מצב שמישהו מוצא לי שמות של קלידנים מפורסמים (שמנגנים רוק)?

epitaph

New member
כמה בשליפה מהירה...

ריי מנזרק (הדלתות) ג'ון לורד (דיפ פרפל) וינסנט קריין (העולם המשוגע של ארתור בראון, אטומיק רוסטר) דיוויד סינקלייר (קראוון ועוד פרוייקטים) ריצ'רד רייט (פינק פלויד) טוני קיי (יס, השנים המוקדמות) ריק וייקמן (יס, השנים הטובות, סולו) פטריק מוראז' (יס, השנים הלא פחות טובות) אל קופר (דם יזע ודמעות, סולו) מייק ראטלדג' (סופט מאשין) וקצת גאווה ישראלית: יוני רכטר (כוורת ארבעה עשר אוקטבות, סולו ועוד) גרין (נקמת הטרקטור, סולו)

melancholy man

New member
גרג אולמן האחים אולמן. הייתי חייב.

וגם את ניקי הופקינס, החבר הלא מוכר ברולינג סטונס (אין מה לחפש, הוא לא היה חבר בלהקה, אבל הוא ניגן קלידים אצלהם כמו אצל מרבית להקות החשובות של שנות השישים)

epitaph

New member
ונוסיף גם את...

סטיב וויווד מטראפיק, מייק פינדר מהמודי בלוז ודייב גריינסלייד מקולוסיאום ומאלבומי סולו המצויינים שלו.

גמאגמא

New member
../images/Emo124.gifהלו!!! טוני בנקס!

הקלידן והמלחין הוירטואוז, המופרע והמבריק של ג'נסיס.

epitaph

New member
האמת? לא ממש מעניין אותי...

גם ככה האלבום היחיד שלהם ששמעתי ואהבתי הוא Images & Words.

epitaph

New member
אני יודע...

אבל זה לא שאני לא אוהב דברים אחרים שלהם רק בגלל הקלידן.

epitaph

New member
לא יצא לי לשמוע אותו

אבל שמעתי את האחרון והוא לא משהו בכלל.

slallum

New member
כן..

יחסית לדרים הוא פשוט גרוע :S אבל השיר האחרון זה אחד השירים הכי טובים שלהם ששמעתי
לדעתי לפחות וכל זה
נסה את 6DOIT, לדעתי תאהב

אה אוקטבריום

כן שיר נחמד כולם אמרו לי שזה השיר הכי טוב אבל שמעתי בחטיף (אממ חטיף?! מאיפה זה הגיע?) את כל האלבום, וזה לא מזכיר בכלל את הדברים האחרים שהם עשו O__O

NiKi†a

New member
נכון..באמת שלא.

למרות שממש אהבתי את האלבום..לא כמו הרבה אנשים שחושבים שזו ירידה משמעותית לדרים..

אממ לא יודעת לא התעמקתי בו

הורדתי רק את אוקטבריום כי ידיד שלי אמר לי לשמוע אותו ואת השאר שמעתי בטאור רקורדס

Sum41xGiRL

New member
פרוג מטאל זה זבל של ממש.

אני לא חובב גדול של פרוג-רוק, אבל אני כן יכול להגיד שפרוגרסיב מטאל זה זבל

למעלה