קליבלנד-דטרויט

קליבלנד-דטרויט

מוכרח לציין שההתקפה של הקאבס נראית הרבה יותר מאורגנת ומסודרת כשקיירי לא משחק, כנראה כשאין הרבה מהלכי אחד על אחד הכל נראה יותר מסודר.
לגבי דטרויט- גם נראים הרבה יותר טוב ללא ג'וש סמית'

בערך מאז שמריון נפצע דטרויט בריצה של 20-2,

ההגנה של הקאבס כמו חורים בגבינה שוויצרית

לברון מזעזע

3 איבודים במחצית. מלא זריקות משוגעות משלוש בלי לפעמים גם בלי סיבה.

עריכה - טוב מזעזע זה הגזמה אבל הוא לא משחק משו

גם לאב לא להיט גדול

מודה שראיתי אולי 3 משחקים של לאב עונה שעברה, אבל העונה הוא ממש כבוי ואנמי

אם לקליבלנד היו ביצים היו מחפשים עכשיו טרייד על לאב

כן כן, אולי כמה פה ירימו גבה אבל לדעתי זה היה יכול רק להועיל להם אם היו מביאים כמה גבוהים במקומו

dark happy shadow

Member
מנהל
הבעיה שלברון לא שומר
עכשיו לקחו עליו זריקה והוא לא ניסה לחסום אותה בכלל אלא שחקן אחר של קליבלנד בא לתת גוף במקומו.

דטרויט פשוט נראית קבוצה אחרת אחרי שסמית' עף משם

ההתקפה הרבה יותר זורמת

ג'נינגס ו-KCP זורקים שלשות כל מתפרצת

ובתחילת שעון, זה פשוט נכנס אז כולם מרוצים, לא ראיתי הנעת כדור מרשימה מידי ומונרו לא הצליח לעשות נזק בפוסט. אבל פתאום המגרש הרבה יותר מרווח וזה גם בגלל החזרה של מיקס מהפציעה והם מתחילים להיראות יותר כמו מה שדמיינתי כשסטן ואן גאנדי הוחתם

מה שכן, מונרו ודראמונד עושים לקאבס חיים קשים רצח

לא בדקתי מצב בלוקים, אבל נראה שיש להם לא מעט המשחק הזה

לא זוכר

תגיד, היית אומר שהקאבס מחטיאים זריקות טובות?

סתם מתוך עניין - אני רואה אותם מחמיצים שלשות די טובות, אבל לא מצליח להבין אם זה רק נדמה לי...

ברבע השני כן

אחרי זה כבר לא. כן, מאריון החמיץ למשל שלשה חופשית אבל שלשה חופשית שלו היא לא בהכרח זריקה טובה. היו להם גם זריקות טובות שהם לא פגעו במיוחד כמה ג'אמפרים של לאב שדווקא במשחק סביר אבל לא משהו יוצא דופן מלבד הרבע השני בו באמת פספסו הרבה זריקות קלות.

dark happy shadow

Member
מנהל
לא מגיע לקליבלנד/לברון להיות בפלייאוף כנראה
הוא משחק בצורה נוראית ואולי עונה מחוץ לפלייאוף תסדר לו את הראש לשם שינוי...
&nbsp
בלאט נותן לו להתפרע כשמול מימאמי הוא נתן דקות שלמות בלי לחשוב מה הוא עושה בכלל, כשבאירופה הוא יהיה נותן לו כבר סדרת חינוך מזמן כבר...
&nbsp
&nbsp

נראה לי קצת היסחפות להטפל ללברון..

כל הקבוצה הזאת חולה..
זה לאו דווקא קשור אליו.
נכון שעכשיו במחצית השניה הוא משחק מזעזע אבל זה קורה לעתים רחוקות, לא צריך להשליך

למעלה