קליאו B ספורט

• פותח הנושא ee82
  • פורסם בתאריך

ee82

New member
קליאו B ספורט

שלום לכולכם, אני בטוח שכבר דובר על כך בפורום בעבר, אבל החיפוש שלי לא הניב פירות מועילים וכולי תקווה שלא תכעסו אם אטריד אתכם בנושא... לאחרונה חשבתי להיפטר מהמאזדה 3 שיש לי בליסינג לטובת קניית רכב. בהנחה שאקח הלוואה לצורך קניית רכב ב-60,000 שקל, נראה לי שהצעד יצא משתלם. בעבר שמתי עין על קליאו B ספורט כשילוב אידיאלי של נוחות, ביצועים, גודל (המטרה היא לעבור בקרוב למרכז ת"א) ופונקציונליות (תא מטען וכו'). מה דעתכם עליה? כל סוג של ביקורת ו/או הפניה למקורות נוספים תתקבל בברכה...

© DrorZi

New member
יש כלכך הרבה דיבורים על הרכב הזה

בהסטוריה של הפורום. בוא נגיד שכרגע, אם אתה לא מקורב לצלחת לאחת ספציפית שאתה שואל עליה, לכל אחת כזו שמוצעת למכירה כבר יש רשימת ממתינים ארוכה והיא לא תגיע לציבור הרחב ככה שמה שהיא צריך להטריד אותך זה בעיקר ממי תוכל לקנות אחת...
דרור זי.

falou

New member
לא הייתי מגדיר אותה כשילוב אידיאלי

של התכונות שציינת. לפחות לא את הקליאו ספורט Mk1 (ה-Mk2 יותר מתאימה, אם כי גם לא ממש). לדעתי זו מכונית קטנה, עם ביצועים מצויינים ואופי ותזזיתי.

ee82

New member
מה לטעמך מהווה שילוב יותר טוב?

אין לי בעיה להתפשר קצת על ביצועים לטובת אמינות, נוחות, פונקציונליות, מחיר, צריכת דלק וכו'...

wil

New member
כמה הערות

1. בסקאלת הביצועים של הקליאו - היא הכי חסכונית בדלק שאפשר. (אגב- מדובר באוקטן 98, אבל ניתן לקנות אותו במחיר הגיוני בתחנות מסויימות, אני ממלא במחיר 6.60 החודש) 2. פונקציונליות - הקליאו היא גם 3 דלתות בנוסף למה שצויין כבר - אני לא יודע עד כמה זה משנה לך, אם אתה כל יום מסיע נוסעים מאחורה זה הצקה. אם כמוני על בסיס שבועי או פחות - זה לא חשוב. 3. מחיר - המחירון של הקליאו ברצפה. אגב הן נמכרות לפעמים מעל המחירון. אם אתה מוכן להתפשר הרבה על ביצועים - יש פג'ו 206XS שתהיה יותר טובה בסעיפי נוחות ואמינות, ודומה בסעיפים האחרים.

falou

New member
לא יודע מה האופציות בתקציב

אבל אם אתה לא באמת מחפש ספורטיבית כסאח אמיתית זו לא המכונית בשבילך.

wil

New member
קליאו B ספורט

נראה לי שאתה הולך בעיקבותי - גם אני ירדתי ממזדה3ליסינג לטובת קליאו ספורט שנת 2001. לגבי הדברים שרשמת: 1. נוחות - המושבים חבל"ז, אבל בנסיעה על כביש משובש הרכב לא ממש נוח. זה מה שמקבלים ברכב ספורטיבי... בכל מקרה זה בהחלט נסלח בהתחשב במה שהרכב הזה נותן מבחינת ביצועים והתנהגות. 2. ביצועים - כח לא חסר. אם תעשה את החשבון תגלה שיחס ההספק/משקל בדיוק כפול מהמאזדה3. וזה עוד בלי להכניס את ההפסדים של הגיר האוטומטי במאזדה. 3. גודל - אורך 377 ס"מ. מעולה לת"א. יצא לי כבר כמה פעמים להיכנס לחניות שהמאזדה פשוט לא היתה נכנסת. 4. תא מטען - מדובר ברכב קטן, כלומר תא מטען קטן. אם אתה צריך להכניס עגלות ילדים וכו' - תשכח מזה. לשימוש נורמלי - סבבה. (קניות לשבועיים מהסופר לאדם בודד נכנסות, ואני מכור לקולה, קרטונים של 8...) הערה - קלאץ' נורא קשה ונקודתי. אם אתה מבלה הרבה בפקקים (תנועה עירונית זורמת זה סבבה, אני מדבר על ממש פקקים) - זה לא ממש כיף. אבל סביר. צריכת דלק משולבת סביב 1:11 כשנוסעים נורמלי. (לא לחיצות)

למעלה