קליאו קריזיונרית

• פותח הנושא ykiki
  • פורסם בתאריך

ykiki

New member
קליאו קריזיונרית

קליאו 1.4 אוטומטית מודל 1996, נרכשה לא מזמן, במצב מצויין. אתמול סירבה להניע. מצבר תקין, כל הפיוזים שלמים (עד כאן מגיע הידע הטכני שלי
). ברכב אזעקה מקורית ואימובילייזר. הנורית של האימובילייזר נכבית כאשר נוגעים עם המפתח שלו (איך קוראים לזה בכלל? כמו דיסק-און-קי
), אבל לא שומעים שום תזוזה מהסטרטר. שקט מוחלט. הוזמן חילוץ של שגריר, וכאשר הגיע - הופססס, הרכב הניע כאילו כלום לא קרה
אז מה עושים עכשיו? ההימור שלי הוא האזעקה/אימובילייזר, אבל מה אני מבין...

ceyal

New member
אתה כנראה צודק.

ואני מדגיש כנראה כי בכל זאת אי אפשר לראות את האוטו. אבל הסימפטומים מאד מאד דומים לקצר באימובילייזר.(ע"ע איזולירבנד,ע"ע חאפר) נסה לנתק אותו ואז לבדוק.

Guggelager

New member
תבדוק אולי המצבר חלש

(בנוסף לבדיקה של האימובילייזר)

zelik5

New member
היה לי מקרה דומה (MX-5)

חשדתי באימובילייזר, באזעקה ובקודן. אחרי ששלושתם נוטרלו והבעיה חזרה על עצמה - הוחלפה משאבת הדלק (חשמלית), ומאז הכל בסדר. גם אצלי, אחרי שכל חג השבועות ניסיתי להניע את האוטו ללא הצלחה, הגיע גרר ביום ראשון, העמיס את האוטו לחשמלאי, והוא, רק לשם בדיקה, עוד לפני שהתקרב עם מברג לאוטו - ניסה להניע והכל היה בסדר, כאילו כלום לא קרה... הועלתה הסברה שמשאבת הדלק לא תקינה. כעבור כשבועיים שוב אותה תקלה. הפעם חשפתי את משאבת הדלק ותוך כדי ניסיונות התנעה טפחתי עליה קלות עם פטיש - והאוטו הניע. החלפתי משאבה (תחליפית - 280 ש"ח) ומאז הכל בסדה

ceyal

New member
יכול להיות - רק שים לב.

הבחור טוען שאין בכלל סטרטר - שקט מוחלט - כלומר נתק. בניגוד אליך שסטרטר היה רק לא הנעה.

zelik5

New member
וואלה ../images/Emo127.gif

יש ניתוקים שמנתקים את המשאבה, כך הסיפור שלי מתקשר, למרות שלא ממש...

Mushon8

New member
לי זה קרה כיוון שבעת החלפת קלאץ'

לא חיברו שוב את המצבר כמו שצריך. אולי אחד החוטים השתחרר לך שם? (היו אותם הסימפטומים!)

למעלה