קליאופטרה

otis

New member
קליאופטרה

לאחר שניסיתי כבר בהרבה פורומים,ללא הצלחה, אולי כאן אוכל לשמוע דעות נוספות לגבי קליאופטרה-החלקת שיער תמידית?? יש לי שיער מתולתל וכל שבוע אני עושה פן ואני חושבת שקליאופטרה זה הפיתרון בשבילי, אבל מכיוון שזה בלתי הפיך רציתי לדעת אם שמעתן או ניסיתן? תודה!

angelina1

New member
החלקת שיער תמידית היא לא תמיד

טובה או הנכונה ביותר. היא הורסת את השיער בצורה שלא תיאמן... חוץ מזה ההחלקה אינה עושה לך שיער חלק לגמרי- מקלות! כמו שפן עושה. היא אמנם מחליקנ שיער מתולתל אך לא הופכת אותו לחלק לגמרי ועדיין תצטרכי להשתמש בפן... לפעמים יוצא לך בהחלקה תמידית שהיא לא לכיוון אחד ולא לשני.. השיער לא חלק לגמרי אך הוא אינו גם מסולסל- ויוצא- סליחה על הביטוי- כמו איזה ליפה!! את יכולה לעשות דבר אחר שהוא נקרא "פתיחת תלתלים" זה אותו חומר שמשמש להחלקת שיער אבל הוא עדין הרבה יותר. הוא פותח לך את התלתלים בכך שתוכלי ללכת עם שיער מתולתל- אבל הוא מוריד ממנו את הנפח- שזה יוצא יפה, וחוץ מזה עדיין תוכלי לעשות פן כשתרצי שיער חלק.

otis

New member
אבל מדובר בחומר טבעי לחלוטין

ולא כימי אז למה שיהרוס את השיער? חוץ מזה שלעולם לא הלכתי עם תלתלים. רק עם קוקו או עם פן. לא אוהבת את עצמי מתולתלת.כך שפתיחת תלתלים לא רלוונטית. את בטוחה שאת מדברת על החומר - קליאופטרה?

angelina1

New member
תאמיני לי שכל דבר שאמור להחליק לך

את השיער לגמרי הוא לא טבעי100%. חוץ מזה שכמו שאמרתי זה לא יחליק לך את השיער כמו שאת חולמת- כלומר אין סיכוי שזה יצא חלק חלק- תצטרכי להמשיך עם הפן כל שבוע!

mandy

New member
למען האמת...

לחברה שלי יש את הבייביליס המחליק, ויש לה שיער מאוד עבה,נפוח מקורזל, וכשהיא עושה החלקה לעצמה, היא טוענת שזה דווקא מאוד מועיל לשיער שלה, וממש לא שורף לה אותו. זה כמובן לא עושה חלק לגמרי ממש אבל זה בהחלט מוריד מהנפיחות ועושה את השיער יותר יפה.
ודווקא תלתלים זה דבר מאוד יפה!!! תראי בתמונה...הלוואי והיה לי ככה שיער טבעי! אבל יש לי חלק...

otis

New member
אכן יפה, אבל

לבחורה בתמונה יש שיער חלק!! רק שהיא עשתה לו בייביליס. וזה ממש אבל ממש לא שיער מתולתל/מסולסל.

mandy

New member
אוקיי אז ../images/Emo26.gif

תסתכלי על זה ותראי שאפשר להיות מתולתלת טבעית ועם תלתלים יפים.

otis

New member
לא לא לא , תסתכלי על זה

ותביני מה זה להיות מתולתלת.

otis

New member
אוף. לא יצא ברור. אבל

הכוונה לתלתלים של ניקול קידמן. זה להיות מתולתלת.

mandy

New member
טוב בכל מקרה חמודה,

יש מצב להיות עם תלתלים יפים נכון? צריך רק לדעת איך לטפל בהם...

סליחה על ההתפרצות

אבל חומר כימי - זה טבעי לחלוטין או בעצם להיפך - כל החומרים (גם הטיבעיים לחלוטין) הם כימיים. כימיה זו פשוט תורת החומרים. הנה למשל מים - ממש ממש טיבעי זה חומר כימי שנקרא H2O..... הכוונה של הפירסומים על חומר טיבעי זה שהחומר הכימי הוא ממקור בטבע ולא מיוצר במעבדה. אז מה? יש בטבה כמה רעלים מה זה טיבעיים!

plomphy

New member
זכרונות...

שהייתי בצרפת באיזה מוזיאון- היה חלק על השיער. מה קורה שעושים פן? החום משנה זמנית את הצורה שמחליטה אפ השיער שלך מתולתל או חלק וו´. בהחלקה תמידית זה פשוט מפרק את זה! ואז את לא רק מאבדת את התלתלים- אלא גם את כל החיים! (מקווה שזה יצא מובן!)

otis

New member
לא, לא יצא מובן

אנא ממך, הסבר מפורט על החלק של איבוד החיים.

plomphy

New member
אוקיי

זה הופך את השיער לחסר מבנה- איך אני אגיד את זה? השיער סתם ישר- בלי צורה וזה לדעתי הרבה פחות עדיף משיער מתולתל...

MsPiggy

New member
זכרונות מההחלקות שיער שלי

בהחלקה הראשונה השיער שלי היה ישר כשהוא היה רטוב - כשהוא התיבש הוא כבר נעשה די גלי, אולי עפ איזה חומר לשיער היה אפשר לשנות את זה... אבל זו הייתה רק ההתחלה, אחרי איזה שלושה שבועות השיער שלי התחיל להיקרע, ולמזלי יש לי שיער מלאה ככה שלא יצאתי קרחת - אבל זה ממש לא היה נחמד שפתאום באמצע הראש היה לי שיער קצר (זה לא היה כל כך בולט, אבל היה ממש קשה לסדר את זה). החלקה שניה - אמרו לי שבגלל שאת ההחלקה הראשונה עשיתי בארה"ב, אז יכול להיות שבגלל זה זה לא יצא טוב - אז את זאתי עשיתי בארץ. לפי חצי שנה בערך... אחרי ההחלקה ממש זה היה די טוב, השיער עדיין היה טיפה גלי אבל כל הנפח ירד וזה היה נחמד... אחרי שבועיים הנפח חזר, השיער שוב פעם התעגל (פחות מפעם, אבל אי אפשר לראות עלי עכשיו שעשיתי החלקה)... וכמובן שוב פעם נשבר, פחות מהפעם הקודמת וגם קצת יותר קל לסידור הפעם, אבל עדיין שבור... אבל השיער סוף סוף מסתדר לי בבוקר.........

תותי-בת

New member
אחותי! אין לי מושג מה זה הקליאופטרה הזה אבל לחברה שלי שיש תלתלים ממש נהרס השיער אחרי החלקה... אני אישית לא הייתי מוכנה לקחת את הסיכון הזה... אני מעדיפה להוציא כל שבוע 40 שקל על פן ולהיות מסודרת בשניות!!! חוצמזה אלו שאני עושה אצלן את הפן - עושות אותו ממש מהמם ואחרי יום/יום וחצי השיער שלי נראה כאילו הוא חלק מטבעו ../images/Emo8.gif אם את גרה באיזור המרכז אשמח לתת לך את הטלפון שלהן ../images/Emo8.gif ליאת.

otis

New member
ובחורף...

את צמודה למטריה, שמא טיפות הגשם יהרסו את הפן תוך שניה וחצי. בעצם עזבי ת´חורף, מה עם הלחות המטורפת של הקיץ שמקרזלת לך את השיער המפונפן? בטח בעלות השיער החלק לא מבינות בכלל מה הבעיה של´נו..

תותי-בת

New member
חחח ../images/Emo9.gif בעיות של מפונפנות ../images/Emo8.gif בחורף המטריה תמיד חלק בלתי נפרד ממני ../images/Emo8.gif בקיץ אני רוב הזמן במזגן - כאילו אני רק בת 18 - תמיד בכיתה המזגן היה מקפיא וגם בבית אני תמיד עם מזגן כי אני לא סובלת חום! אני לא מסתדרת עם חום ולכן בפעם בשבוע שאני עושה פן אני סובלת איזה 10-15 דקות... מה לא עושים בשביל להיות יפה אה? ../images/Emo8.gif דרך אגב כמה עולה לך פן? סתם בשביל ההתעניינות אם הספריות שלי סבבה או סתם יקרניות... המשך לילה מהנה, ליאת.

plomphy

New member
אבל אם שבוע לא חופפים

השיער לא- 1. מסריח 2. מתחיל לגרד...?

למעלה