קלטת

יש לי כמה המלצות:

זרעים של מסטיק - עם דפנה דקל. אחת הקלטות היחידות שאין בהן פרסומות. חמישה בלונים + הבית של יעל + תירס חם - יש קצת פרסומות, אבל קלטת טובה מאוד לדעתי. שלוש קלטות של 100 שירים ראשונים (חלק א', חלק ב' וחלק ג'). קלאסיקה של שירי הילדות שגם אנחנו גדלנו עליהם. סבא טוביה - קלטת יחסית חדשה עם טוביה צפיר, חביב מאוד. פים פם פה - כנ"ל.

אני והילדים אוהבים דיג דיג דוג

אנחנו פשוט שפוטים על הקלטת האיכותית הזו. שלך חנה גונן

maya100

New member
את יודעת מה הקלטת הכי אהובה אצלינו?

למעשה אלו 3 קלטות - אביגיל (שנתיים) הכי הכי אוהבת לצפות בקלטות וידאו של עצמה! היא פשוט מרותקת מאיך שהיא היתה תינוקת ואח"כ איך היא זוחלת ומה היא ממלמלת... אצלינו לפחות זה מנצח כל קלטת מסחרית... (ואגב, גם אלבום התמונות שלה - היא יכולה להסתכל עליו שוב ושוב)

alboran

New member
עוד על קלטות

אני רגיש במיוחד לעניין ואין הרבה שעוברות אצלי את הסף... מכיוון ששאלת על גיל שנתיים וחצי, אני זוכר שאף קלטת של דיסני לא עברה אצלינו בגיל הזה, לא כל-כך בגלל האורך – בגלל הפחד. לילדה היתה (ועדיין יש) נטייה לדברים שקטים יותר ותזזיתיים פחות. אני אוהב הרבה פעמים להתרחק קצת מהטלויזיה ורק להקשיב לרעש רקע של הקלטת - הרבה פעמים זה מדהים לשמוע כמה הקלטות צווחניות וכמה המוסיקה שמלווה אותה ירודה. ומכיוון שהמבחר הישראלי שניתן פה מרשים – אני אוסיף עוד שתיים שבאו מחו"ל (חושב שיש תרגום): לקטנטנים זו הסדרה של MAISY , ולקצת גדולים יותר מומלצת בחם חם חם הסדרה של KIPPER, בשתיהן אין פרסומות כמובן, ואת הסדרה של KIPPER מלווה מוזיקת ג'ז מצוינת (הנה דוגמא מהפתיח) והאפיזודות מדליקות ממש (ופה יופי של ביקורת, קולעת מבחינתי ). מהעבריות אהבתי את דפנה ודודידו.

alboran

New member
קיפר הכלב דובב לעברית בשנה האחרונה

אין לי מושג איפה אפשר לקנות אותו וחיפוש ברשת העלה חרס.... אני מקווה שלא שינו את הפסקול (המוסיקה), ובכל מקרה הגרסה האנגלית חבה הרבה מחיננניותה לקול של Martin Clunes. אפרופו – קיפר היא סדרה מצוינת בשביל "להרגיל" את האוזן של הילדים לאנגלית (נושא די חם בפורום השכן, למשל להורים לפני שליחות). לגבי מייזי – אין לי מושג, אבל מכיוון שהקריין אומר משפטי מפתח פה ושם ומייזי בעיקר ממלמלת, אנלא חושב שהגרסה באנגלית היא חסרון. אז לא ממש עניתי איפה אפשר להשיג בארץ – אבל את הגרסאות המקוריות קל (ודי יקר..) לקנות און-ליין

לאה_מ

New member
הממממ....

מכיוון שאנחנו לא עומדים בפני שליחות, אני מעדיפה בשלב ראשוני זה של חייו, להרגיל את האוזן של אורי לעברית
, אבל הקלטת באמת נראית מתוקה... טוב, אני אנסה לבדוק עם מישהו שנוסע לחו"ל. תודה רבה על ההמלצה.

למעלה