קלטת

ztapuz

New member
קלטת

היי , האם מישהו יכול להמליץ לי על קלטת לילדה בת שנתיים וחצי ? האם צוכלו לכתוב לי פרוט של מה שיש בקלטת ?

ענתש

New member
אנחנו לא רואים קלטות אבל כן צופים

בערוץ "הופ" - הוא ממש מצויין לדעתי ! יש שם תוכניות מעולות לגיל הזה, מוסיקליות ומסבירות - למשל דפנה ודודידו, באלי דליק ושלוק, כתמתמים. אולי אפילו קובידוביות (למרות שזה נראה לי לגיל קטן יותר)... כדאי לתת לערוץ הזה צ'אנס. אנחנו נהנים נורא !

ztapuz

New member
הזחל הרעב

האם מישהו שמע על הקלטת הזו ? מה אתם יכולים לספר לי עליה ?

אפרתש

New member
מהאהובות אצלנו

בערך מגיל שנתיים וחצי. סיפורים יפייפיייםץ אנימציה נעימה - צבעונית, קווים עדינים. הכל מאד עדין, שקט, נעים. בלי פרסומות, כמובן. יש סיפור הזחל הרעב שבודאי ראית בחנויות הספרים. סיפור על ילדה שביקשה מאבא את הירח, סיפור על צרצר שאיבד את קולו, על זיקית שהתחפשה יותר מדי, ושיר.

limori

New member
ספר מדהים!!!!!! קלטת טובה! כעקרון

רואי בהחלט התמכר לספר. הקלטת עם אנימציה נהדרת מוסיקה נעימה. אין לי מושג איך זה בעברית כי אנחנו רואים את הגירסה האנגלית . ובהחלט מומלץ!!! במשך תקופה מאד ארוכה זו היתה הקלטת העדיפה של רואי

אוסיש

New member
הספר מקסים! היה הספר הראשון ש"תפס"

את נוריאל, ולא נס ליחו. על הקלטת שמעתי - שיש כזה דבר, לא מעבר. שווה לקנות את הספר!

לאה_מ

New member
ולגבי קלטות -

אורי בן שנתיים וחצי, וכשהוא צופה בקלטות, הוא צופה בעיקר בסרטים של דיסני (הלהיטים הנוכחיים "מפלצות בע"מ", ו"צעצוע של סיפור" 1 ו-2). יש גם את "אצבעות" קלטת חמודה של שירי אצבעות, אם כי הייתי מוותרת על הפרסומות לגמדים עם דני בסן השזורות בקלטת. שמעתי דברים נחמדים על "מחסן השטוזים של דתיה", אבל לא ראיתי בעצמי.

הילהל

New member
לאה - המלצה לאורי

אם אורי אוהב את 2 הקלטות האלה, הוא יאהב מאוד את "עידן הקרח". יונתן מאוהב בקלטת הזו ובעיקר מרוצה כי יש שם תינוק. הבעיה היחידה היא מה עושים כשהם רוצים לדעת את שם החיה ואת לא ממש חוקרת עידן הקרח... אנחנו מאלתרים יפה.

ליאת +

New member
איך הם עוקבים אחרי סרטים

כל כך ארוכים? זה ממש מרשים (בתור אחת שבגיל שש נלקחה פעם ראשונה לסרט ונרדמה באמצע). הם עוקבים אחרי העלילה? סך הכל אלה בכל אופן סרטים שנועדו לבוגרים יותר (אני אישית מכירה כמה בני שלושים שמאוד התלהבו מהם...)

הילהל

New member
וידאו וקולנוע זה לא זהה

יונתן רואה את הסרט הזה פעם אחר פעם. הוא לא יושב שעה וחצי על הטוסיק ובוהה. הוא על השטיח משחק לו, מתפנדרק על אמא, מבקש משהו לאכול ומקבל, וגם צופה בסרט. הוא יודע איזה קטעים הוא אוהב (למשל - כשכולם מחליקים על הקרח בליווי שאגות הוא שואג איתם בשמחה) וגם יודע שאם מבקשים "עוד" אמאבא יחזירו לתחילת הקטע להנאתו. אנחנו אוהבים את העובדה שיש כמה סרטים (מפלצות בע"מ, עידן הקרח, שרק) שאפשר לראות איתו וכמה דיסקים (יו2, דיסקו, סטינג) שאפשר לשמוע איתו - ולקחת הפסקה מכל הדיגדיגדוג הזה.

מסכימה עם כל מה שכתבת..

וממליצה לך ללאה על ספר הג'ונגל ועל סינדרלה - שניהם מרתקים את אייל. סינדרלה בכלל מדהים בעיני - סרט של וולט דיסני בלי קטעים מפחידים. גם ההתנהגות של האחיות והאם לא נוראית. אייל ממש אוהב את הסרט וגם מביים אותנו בהתאם ("עכשיו אני סינדרלה ואת הנסיך. את רוצה להתחתן איתי?" "אני אקח את המקל קסמים שלי ואהפוך את הדלעת לכירכרה. מי יהיה הרוכב של הכירכרה?" וכו').

נעה גל

New member
אני לוקחת לסרטים מגיל מאוד צעיר

למעשה, את הבן שלי (תכף בן שלוש) לקחתי פעם ראשונה לסרט בגיל 1/2 שנה (ורק שתדעו - משלמים כרטיס על תינוק בכל גיל
). בכל מקרה, עד לפני שנה הוא ישן במרבית הסרטים ורק הבת שלי (עוד מעט בת שבע) נהנתה מהם. לפני שנה הוא הפסיק לישון ומאוד נהנה - גם בקולנוע וגם בוידאו. הלהיטים אצלנו בווידאו הם שרק, עידן הקרח, חתולים בצמרת, מלך האריות, טרזן - כולם אגב, באנגלית. הם נהנים ועוקבים אחרי העלילה, למרות האנגלית.

ליאת +

New member
חתולים בצמרת.! ../images/Emo108.gif ../images/Emo54.gif

זה בדיוק הסרט הראשון שראיתי (בקולנוע "גת" הענק) וכל כך סבלתי. יכולת הישיבה הפאסיבית שלי תמיד הייתה מוגבלת, אבל נראה לי שאביתר יקח אותי בענק בנושא הזה

לאה_מ

New member
לא יודעת. אולי בגלל שהאחים הגדולים

שלו צופים בסרטים. למגינת לבי הוא מבקש לפעמים גם צבי הנינג'ה...
והיכולת שלו לצפות בסרט באורך מלא לא מוגבלת לוידאו - הוא צופה בעניין רב גם בסרטים בקולנוע. לא יודעת עד כמה הוא עוקב אחרי העלילה, אבל הוא ללא ספק מתעניין במתרחש בסרט בכל עת, כולל יכולת לצטט משפטים מתוך הסרט גם בהקשרים שבהם לא תמיד ברור לנו מאיפה זה לקוח (כמו הפעם שהוא אמר לעומר "סתום את הפה, אדיוט!
", ולקח זמן עד שגילינו שזה משפט שוודי אומר לבאז בצעצוע של סיפור...
).

עירית ל

New member
גם אני בהלם

יונתן (2.4) מבקש לפעמים לראות קלטת של פו הדב ואחרי שלוש דקות, על השעון, מאבד עניין. הקטעים הקצרים בהופ קצת יותר מתאימים לקשב שלו, אבל גם שם אחרי 20 דקות זה נגמר. בקריאת ספרים, לעומת זאת, הקשב שלו די מרשים ואנחנו קוראים גם ספרים ממש ארוכים. אני עוד לא חולמת על לקחת אותו לסרט או להצגה.

She Dolphin

New member
"מחסן השטוזים" ../images/Emo45.gif הלהיט אצלנו

כרגע! קלטת ממש מוצלחת. אני אוהבת את המסר שלה. ואת זה שכמעט אין מצבים ואתרי צילום שרירותיים כמו בכל הקלטות האחרות כמעט שקיימות בשוק
. רוב הדברים שם מנומקים בצורה לא רעה וחוץ מזה היא גם אסתטית, עם הומור ולא צעקנית. לדעתי גם הקלטת של הזחל הרעב טובה מאוד אבל תומר לא התחבר אליה כשהראינו לו אותה. הוא היה יותר צעיר ולכן אולי ננסה עכשיו שוב פעם.

ענבל30

New member
הנמנומים ../images/Emo13.gif

אחת הקלטות המנצחות שלנו - אינטיליגנטית יחסית, מעט מאוד פרסומות (ורק בהתחלה), נושאים חביבים... רומי ראתה אותה כל כך הרבה שקצת נמאס לה, אבל היא בהחלט להיט.

יש לי כמעט כל קלטת אפשרית...

אמליץ לך על כמה:
מסיבה ביער עם סבא טוביה (טוביה צפיר): חגיגה מלהיבה וססגונית של משלים, שירים וסיפורים בהשתתפות ילדים.
חלב ודבש: 2 ילדים שנוסעים לסבא וסבתא שלהם במושב לומדים את סוד החלב וקסם הדבש, נוסעים בטרקטור, מאכילים עגלים, חולבים פרות, מוציאים דבש מכוורות והכל בשילוב שירים.
הקלטות של אורנה ומשה דץ יש להם 5 קלטות של שירים (גם האחרונה, "המשפחה שלי" מוצלחת).
מפתחות הקסם של דידי: דידי ילד חסר סבלנות יוצא למסע אל ארץ הקסמים, בדרכו הוא פוגש דמויות החוסמות את דרכו ומקשות עליו, הוא לומד את שפת הלב-שפה לתקשורת לא אלימה, הפותחת כל דלת בעזרת מפחות קסם.
מעשה בחמישה בלונים, הבית של יעל, תירס חם: 3 סיפורים של מרים רות, בהשתתפות ירון לונדון ונורית גלרון, (קצת ישן אבל חביב)
שירי משחק, מי שטוב לו ושמח כף ימחא: שירים קליטים ויפים של דתיה בן דור בהשתתפות, דפנה ערמוני, רמי ברוך, אלינור אהרון, סהר בן יוסף ודדי זוהר.
דגדוגים, שירי משחק ראשונים של דתיה בן דור: חגיגה שובבה מקפיצה ומרקידה שמתרחשת מתחת למיטה של ילדה שהלכה לישון. בהשתתפות רמי ברוך, שושיק שני, ליאת אחירון, שרון אלימלך ועוד...(18 שירים) מקווה שתמצאי משהו מבין הרשימה...

למעלה